Бунт на бежанците в Харманли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: "Бежанците" си показаха рогата ......

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 20:22

Player написа:
1982 написа:И медийният герой Динко бил цъфнал в Харманли. :lol: :lol: Нали беше влязъл в някакво риалити, кога успя да да долети ??! Не, че нещо ще направи, ама да го пишат по медиите, нали слава трупа.

Между другото, "Фермата" се излъчва със закъснение от поне 2 седмици от реалното време. Не че го харесвам този селски бек, но по-добре той, отколкото никой, все пак. Защото поне казва и някой точни неща. Иначе си е пълен селяк.

Ще ти кажа моето реално мнение за Динко ..... според мен, той не само не е никакъв ловец на бежанци, а е ........ каналджия. Неслучайно се замогна много последните 2-3 години. Пери се с някакви супер скъпи коли, а реално никой не знае с какво точно се занимава. Типичната селска мутра.

А тия "хванати бежанци", с които се прочу, според мен са отказали да си платят лептата, или нещо такова, и той си направи Пи Ар как ги е хванал. Като цяло, патриотизмът му е доста позьорски и фалшив, щял да мре за България, ако го осъдели, щял да лежи за България и прочее олиогофрении. Сигурен съм, че ако го питаш кога е роден Левски, ще те гледа умно .... то ми се пъчи всеки ден по медиите какъв националист и патриот бил.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Бунт на бежанците в Харманли

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2016 20:23

Плеър, пита дали България е суверенна държава? Г-жа Първанова шеф на Агенцията по бежанците ти го каза - "Преговаряме с ЕК лагерът в Харманли да стане от затворен тип".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 20:24

1982 написа:
Player написа:
1982 написа:И медийният герой Динко бил цъфнал в Харманли. :lol: :lol: Нали беше влязъл в някакво риалити, кога успя да да долети ??! Не, че нещо ще направи, ама да го пишат по медиите, нали слава трупа.

Между другото, "Фермата" се излъчва със закъснение от поне 2 седмици от реалното време. Не че го харесвам този селски бек, но по-добре той, отколкото никой, все пак. Защото поне казва и някой точни неща. Иначе си е пълен селяк.

Ще ти кажа моето реално мнение за Динко ..... според мен, той не само не е никакъв ловец на бежанци, а е ........ каналджия. Неслучайно се замогна много последните 2-3 години. Пери се с някакви супер скъпи коли, а реално никой не знае с какво точно се занимава. Типичната селска мутра.

А тия "хванати бежанци", с които се прочу, според мен са отказали да си платят лептата, или нещо такова, и той си направи Пи Ар как ги е хванал. Като цяло, патриотизмът му е доста позьорски и фалшив, щял да мре за България, ако го осъдели, щял да лежи за България и прочее олиогофрении. Сигурен съм, че ако го питаш кога е роден Левски, ще те гледа умно .... то ми се пъчи всеки ден по медиите какъв националист и патриот бил.

Може баба му да е имала земи, може да имал имоти, може всико.Ебати хората дето сте.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 20:25

Балкански Орел написа:"Дела трябват не думи"

До тук с темата Динко, щото сигурно всички в тоя форум не са направили и 20% от това, което Динко направи през последните месеци !

Новата кола на Динко, струва към 300 бона, явно "ловът на бежанци" е доста доходоносно занимание ....

Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 ное 2016 20:27

До тук с темата Динко, щото сигурно всички в тоя форум не са направили и 20% от това, което Динко направи през последните месеци !

Е как. Не ги ли четеш тука форумните хайдути. Винаги са готови с решение - дайте да направим това, дайте да направим онова, сега това трябва да стане по тоя начин, онова по онзи начин. :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 20:28

Балкански Орел написа:Може баба му да е имала земи, може да имал имоти, може всико.Ебати хората дето сте.

Човек, що се правиш, че не живееш в тази държава ??!

Каналите през границата се държат именно от подобни местни мутри в пограничните райони. В момента там се правят яки пачки от сума динковци.

Иначе и баба ми имаше бая земи ..... ама нямам стандарта на Динко, който води откак "бежанците" почнаха да ни заливат. ;)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2016 20:39

Messi_fan написа:

Е как. Не ги ли четеш тука форумните хайдути. Винаги са готови с решение - дайте да направим това, дайте да направим онова, сега това трябва да стане по тоя начин, онова по онзи начин. :lol: :lol:

Първо това е форум и единственото което се прави е да се пише. Но нека ми разрешат на воля да се саморазправим с всичката сган и ще видиш, кой е на думи. Сега ако отида и гръмна няколко дивака, ще си съсипя живота, защото арест и доживотен затвор ме чака. В Румъния колко цигани бяга изтребени преди известно време, защото не са имали права и са били извън закона. Резултати е имало и ако и тук направят същото сега, още утре ще видиш стотици избити боклуци.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 20:40

1982 написа:
Балкански Орел написа:Може баба му да е имала земи, може да имал имоти, може всико.Ебати хората дето сте.

Човек, що се правиш, че не живееш в тази държава ??!

Каналите през границата се държат именно от подобни местни мутри в пограничните райони. В момента там се правят яки пачки от сума динковци.

Иначе и баба ми имаше бая земи ..... ама нямам стандарта на Динко, който води откак "бежанците" почнаха да ни заливат. ;)

Незнам кой какво държи, ама ти знаеш ли колко струва само АТВ-то на Динко когато беше първата му изява ? Дрехите му, татусите му ?За такъв кръст подобен на неговия съм се интересувал и сумата е колкото една колица, макар и не такъв мерцедес. :lol:

Само ще кажа, че имам повече доверие на Динко отколкото на всички в парламента.
Местан говори чист български, но не вярвам и на една негова дума.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 20:46

Балкански Орел написа:Само ще кажа, че имам повече доверие на Динко отколкото на всички в парламента.

Жалко тогава ..... щото такива като Динко са просто едни маши именно на тези в парламента. Съжалявам, че толкова хора сте се вързали на версията за обикновеното българско момче, което стои на пост край границата и брани майка България. А то си е поредната мутра, която гивее на гърба ни.

Само ще ти кажа, че всички "бежанци", влизащи у нас, си плащат на каналджии. Там е сериозна организация. Няма как някакъв обикновен селяк (за какъвто ни го представиха) да иде и да им спре канала. :mrgreen: :mrgreen: Нали веднага ще му видят сметката. Тоя си е баш каналджия. ;)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 20:52

Докажи го, всичко друго против Динко е бла-бла-бла.

Върни се в “Свободна зона”