Player написа:1982 написа:И медийният герой Динко бил цъфнал в Харманли.![]()
Нали беше влязъл в някакво риалити, кога успя да да долети ??! Не, че нещо ще направи, ама да го пишат по медиите, нали слава трупа.
Между другото, "Фермата" се излъчва със закъснение от поне 2 седмици от реалното време. Не че го харесвам този селски бек, но по-добре той, отколкото никой, все пак. Защото поне казва и някой точни неща. Иначе си е пълен селяк.
Ще ти кажа моето реално мнение за Динко ..... според мен, той не само не е никакъв ловец на бежанци, а е ........ каналджия. Неслучайно се замогна много последните 2-3 години. Пери се с някакви супер скъпи коли, а реално никой не знае с какво точно се занимава. Типичната селска мутра.
А тия "хванати бежанци", с които се прочу, според мен са отказали да си платят лептата, или нещо такова, и той си направи Пи Ар как ги е хванал. Като цяло, патриотизмът му е доста позьорски и фалшив, щял да мре за България, ако го осъдели, щял да лежи за България и прочее олиогофрении. Сигурен съм, че ако го питаш кога е роден Левски, ще те гледа умно .... то ми се пъчи всеки ден по медиите какъв националист и патриот бил.