fcb_bg написа:Player написа:Абе няма ли един управник на място който да издаде заповед да се пребият като кучета такива бунтове и ако не им стига да се стреля на месо. Иначе трябва съд за всички замесени в това тази сган да е тук. И да се започне да се стреля на месо по границата! Като разстреляме 100 дивака на границата тази вечер, да видим утре колко ще дойдат?
Дори Орбан не си го позволи това. Това е положението - съобразяваш се с некви нелегални нарушители на границата без да ги биеш защото ти палят и рушат собствеността. Иначе либералите започват да те сочат с пръст и ти викат, че си фашист, расист, ксенофоб... Не е политкоректно.
Обаче няма как да обясниш на хората отвън лагера, че това реално са бежанци и те трябва да се научат да живеят с тях.
Не ми пука кой как ме нарича. Ако съм Премиер на България , просто издавам заповед за разстрел на сганта и ЕС МЕС или който и да е ще получи среден пръст, ако нещо ми каже. Защитавам държавата и народа си. А такова нещо, масово ще бъде подкрепено, от народа. Не може да идват някакви да правят каквото си искат и да им се мълчи. Тук е България и ще са тук, само ако те приемат. И дори след това ще си длъжен да се спазват норми и правила. Не се ли съобразява който и да било с хората, законите и традициите у нас, да пали с 200 или ще го пълня с олово. Какво лошо има в това да бъде застрелян някой, който си го заслужава? Суверенна страна ли сме? Народа ни - суверена ли е? Щом не ги искаме- да ги махат и щом искаме да ги колим- ще ги колим. Наше право е! Глас народен, глас божи! 50 млн умряха през ВСВ и то почти всички достойни хора, а сега диваците дори с пръст не ги пипаме. Като не щеш мира, на ти секира, както е казал един смел наш владетел. Като се сетя за онези от средновековието и си представя, че векове по късно, за малко Цецка не ги наследи, направо....
Само един въпрос имам - ако Тервел беше толерантен, сега какъв щеше да е света днес?