Според мен, Арсенал няма да вземе мача в Швейцария. Мотивацията на отборите ще е коренно различна, а и дори при нормални условия (т.е. за Арсенал мачът да е смислен) Базел може да си вземе точка у дома.
Отделна тема е дали е по-добре да си първи или втори в групата.
Арсенал ще търси ли победа като гост на Базел?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Арсенал ще търси ли победа като гост на Базел?
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
vg_vasilev написа:Арсенал са мушмули. Вижте статистиката от мача им вчера :
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
5-15 голови положения , с един точен във вратата. Вторият гол за тях беше автогол.
Базел ще си ги бие или в краен случай равен. Това поставя задача пред Лудогорец да бие ПСЖ
Е и вторият гол за ПСЖ беше автогол... и кво сега?
[center]
[/center]

- dreben23
- Контакти:

Твърдо ще подкрепя Арсенал, ако реши да дава мача на Базел! За да си седнат на задните части някои хора и да си подкрепят родните отбори като ще ми се правят на патриоти и националния ни отбор. Плюя на мнимия ви патриотизъм, жалки създания са бояджиите. Не обичам такива людища аз, а и не прощавам като се зарязва националния отбор в трудните му моменти!

Не бият ли във френско, са си пътници. Арсенал не вярвам да се заинтересува от този мач, така че, Домусе, вади чековата книжка или мятай някой футболист безплатно на артилеристите, майци. Не го щем Кафуто- Марсело Насименто да Коща ми харесва и му е време да заиграе в по-качествен отбор.

Последна промяна от dreben23 на 24 ное 2016 13:28, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- dreben23
- Контакти:
ceBep написа:Ферхундето са аут с двата крака споко.
Определено смятам, че не бива да бъдат спокойни лудите, а и Базел е по-кадърният отбор. Заслужават едно рамце, а после ще им преотстъпиме Елнени обратно примерно.

[offtopic]Симетрия.

Колкото до това, че Арсенал може да е втори, не ми пука кой ще е съперника, когото трябва да прегазим. Но е видно, че някои от лидерите в групите са по-слабички и ще си ги отнесем, бате Венго не е будала човек и го е видял това. В нашия случай втората позиция ми се струва дори по-изгодна. С всеки от другите водачи на групи можем да се справим, можи би само с Атлетико няма как да стане. Много е хитрец Венгера, пука му за първото място на него!

Последна промяна от dreben23 на 24 ное 2016 14:01, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
При победа на ПСЖ, на Арсенал и 3-те точки не им стигат, просто защото парижани имат предимство в преките двубои. Е, когато в даден момент от мача ПСЖ води вече с два или три гола на Лудогорец, Under-23-те на Арсенал според вас дали ще има за какво да се напъват. 

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- dreben23
- Контакти:
Аз смятам, че съвсем предумишлено избрахме да сме втори. Просто колегите фенове на Арсенал не стоплиха какво се случи. Във волейбола често се прави този номер, на големи футболни форуми също. Много ще е интересно и най-хубавото е, че Арсенал няма да е ущетен кой знае колко. Еми гадно им се получи на Лудогорец, ама като са по-слаби отпреди не ма чуете мене. Просто не бяха свръхтежки съперниците им до тука, като се извадят Арсенал и ПСЖ, останалите са все отбори не много класни отбори и Лудите се дънеха и доста отзаде. Срещу нас и парижани вече лъснаха кубетата, а това беше и най-големият кеф за българина. Просто след тези гаври, които получиха дано си набият в умовете занапред, че не бива и те да правят гаври, ама няма да стане. То по друг начин в България никой няма да може да направи спорт - гавриш останалите нали и пробиваш ти, да, ама има и Видовден - ШЛ! Аз съм най-щастлив, защото си мечатех точно Арсенал да опита да ги вкара в правия път, беше красиво.

Другата им грешка и тя беше фатална, че се стиснаха и не купиха поне един наистина класен футболист бил той нападател или халф, т.е. лакомията отново не е добър съветник.

Другата им грешка и тя беше фатална, че се стиснаха и не купиха поне един наистина класен футболист бил той нападател или халф, т.е. лакомията отново не е добър съветник.

***САМО ЦСКА!***
- Балкански Орел
- Контакти:
Снощи беше толкова жалко всичко, че ...
Не съм вярвал, че български отбор ще има шанс да излезе от група на ШЛ, а аз ще предпочета вместо да му гледам мачовете да разцъквам цс.
Гледах края на мача и видях едни полупразни трибуни с хора, които сигурно за първи път са на мач да викат "Българи юнаци" на отбор дето има двама българи, тва е ЖАЛКО и глупаво.
Незнам дали въобще някой си дава сметка колко зле е българския футбол, въобще хората осъзнават ли до къде сме я докарали.Решителен мач от група в ШЛ, по-голяма гирлотия да има в чалга клубовете, отколкот на стадиона.
Дано по-скоро да си оправят стадиона и да си играят мачовете в Разград, че поне малко живец да има, че това вече наистина е жалко и ми прилича на клизма и мъка.
П.П
Троен мач, всеки ще си играе, а квото стане.
Не съм вярвал, че български отбор ще има шанс да излезе от група на ШЛ, а аз ще предпочета вместо да му гледам мачовете да разцъквам цс.
Гледах края на мача и видях едни полупразни трибуни с хора, които сигурно за първи път са на мач да викат "Българи юнаци" на отбор дето има двама българи, тва е ЖАЛКО и глупаво.
Незнам дали въобще някой си дава сметка колко зле е българския футбол, въобще хората осъзнават ли до къде сме я докарали.Решителен мач от група в ШЛ, по-голяма гирлотия да има в чалга клубовете, отколкот на стадиона.
Дано по-скоро да си оправят стадиона и да си играят мачовете в Разград, че поне малко живец да има, че това вече наистина е жалко и ми прилича на клизма и мъка.
П.П
Троен мач, всеки ще си играе, а квото стане.
Последна промяна от Балкански Орел на 24 ное 2016 14:36, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]
Аз съм на мнение,че Арсенал ще излезе с резервите и логично няма да победи.Лудогорец трябваше да играят за победа на всяка цена снощи,но така са преценили.Дано им е правилна сметката.
За Арсенал не знам, но чух, че ПСЖ щели да търсят победата в последния мач, но не знам дали е вярно.
- varanaDrago
- Контакти:
Справката от съставите играли вчера сочи : снощи в Група "А" на Шампионска лига играха: 2 ( двама ) швейцарци в швейцарски отбор + eдна резерва; 2 ( двама ) българи в български отбор + eдна резерва; 2 ( двама ) англичани в английски отбор + две резерви; 2 ( двама ) французи в френски отбор + пет резерви, включително Нкунку и Кимпембе.
По темата : Арсенал ще направи равен , ние ще загубим от ПСЖ , Смолянския Дребосък ще получи оргазъм а Лудогорец ще се съсредоточи в първенсвото, по богат 30 -35 милиона . Къде е драмата ?
По темата : Арсенал ще направи равен , ние ще загубим от ПСЖ , Смолянския Дребосък ще получи оргазъм а Лудогорец ще се съсредоточи в първенсвото, по богат 30 -35 милиона . Къде е драмата ?

Последна промяна от varanaDrago на 24 ное 2016 16:08, променено общо 1 път.
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...