Ако погледнем на терена колко фрнацузи има кратинката е коренно различна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Долно уйно написа:1982 написа:Ама техните фенове дали им скандират англичани/французи ??? Дали пеят песни и скандирания за националните отбори ???
Не им зная фенските песни и скандирания, и реално хич не ме интересуват, както и тези на Лудогорец.
Видимо е, как повечето тук се чудят, за какво да се хванат за оплюват и усмиват Лудогорец.
Толкова ли е трудно да сменят канала на телевизора не зная.
Колко българи да има, като от нашите звездаличнчовци и чеп за зеле не става.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
soundmax написа: Относно мача - лудите играят все по-зле, явно престоя на чужденците в България им влияе зле !
1982 написа:Аз специално нищо друго не коментирах за Л-ц, даже и 1 коментар нямаше да напиша, не ми пука как ще свърши мачът, но ме вбеси това скандиране. Това все пак не е националният отбор, а за капак тези даже и почти нямат българи.
irradeum написа:Долно уйно написа:Този резултат 0:0 праща Лудогорец на третото място, а Базел ако щат и да ги смачкват, важно е да не вкарват гол.
Само да кажа , че и двата отбора имат по още един мач да изиграят в групата. Напомням на незнаещите....
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
KalinS37 написа:Долно уйно написа:vg_vasilev написа:Много труден мач. Засега Базел надиграва Лудогорец.
Това, че владеят около 55% топката към момента не е надиграване.
Съфорумнико, Лц нямат удар към вратата на Базел!
Долно уйно написа:1982 написа:Аз специално нищо друго не коментирах за Л-ц, даже и 1 коментар нямаше да напиша, не ми пука как ще свърши мачът, но ме вбеси това скандиране. Това все пак не е националният отбор, а за капак тези даже и почти нямат българи.
Добре де, сам казваш, че не те интересува този мач, защо го гледаш?
По Ринг предават Арсенал - ПСЖ, който предполагам е на много по-високо ниво смени канала и гледай него.
Не те интересува, а си в темата за мача.
1982 написа:irradeum написа:Долно уйно написа:Този резултат 0:0 праща Лудогорец на третото място, а Базел ако щат и да ги смачкват, важно е да не вкарват гол.
Само да кажа , че и двата отбора имат по още един мач да изиграят в групата. Напомням на незнаещите....
Базел даже имат предимство, понеже играят у дома с Арсенал и като нищо могат да праснат един хикс, какъвто Лудогорец почти изкара с "топчиите". Така че евентуално 0:0 никак не е удобен резултат.
1982 написа:Долно уйно написа:1982 написа:Аз специално нищо друго не коментирах за Л-ц, даже и 1 коментар нямаше да напиша, не ми пука как ще свърши мачът, но ме вбеси това скандиране. Това все пак не е националният отбор, а за капак тези даже и почти нямат българи.
Добре де, сам казваш, че не те интересува този мач, защо го гледаш?
По Ринг предават Арсенал - ПСЖ, който предполагам е на много по-високо ниво смени канала и гледай него.
Не те интересува, а си в темата за мача.
Не ти ли се е случвало да гледаш някой мач, без да имаш симпатии към някой от отборите и да не ти пука много-много как ще завърши ???
Долно уйно написа:1982 написа:irradeum написа:Долно уйно написа:Този резултат 0:0 праща Лудогорец на третото място, а Базел ако щат и да ги смачкват, важно е да не вкарват гол.
Базел даже имат предимство, понеже играят у дома с Арсенал и като нищо могат да праснат един хикс, какъвто Лудогорец почти изкара с "топчиите". Така че евентуално 0:0 никак не е удобен резултат.
Равния ги праща втори в групата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта