metodito написа:blue avalanche написа:Коя е ПРАВИЛНАТА позиция на Краев,в края на краищата?????? Вратар,може би???
Щото го гледам,че НА ВСИЧКИ позиции се мъчи!!!
НИТО за плеймейкър става,НИТО за крило става,НИТО за център-нападател става... За КЪДЕ става Краев???
Нито има дрибъл като хората,нито игра с глава,нито линейна скорост,...
Ето ти и статистиката на Краев:
69 мача,19 гола.
От тези 19 гола: 3 срещу Спартак Вн,3 срещу Марек Д,2 срещу Хасково,2 срещу Несебър,4 срещу Монтана...
Айде по-сериозно.
Топузаков НИКОГО не е слагал на мястото. Просто отговаря на въпрос за подновяване на договори. НЕ САМО на Мицански.
ПП. Стига с тези мантри:"нашето гардже най-хубаво пее"! На неговите години Неделев подписа с Майнц за 3млн. евро. Чак ли си???
Впрочем големия талант Вутов сега джитка в някакви си Юве Стабия.
69 мача,19 гола - как ти се струва за халф? 19 гола... тук включени ли са за купа мачовете. За съжаление, нито ти, нито аз можем да посочим асистенциите му. Само тази година мисля са три...
Човек, аз похвалих Топчо. Не разбирам защо така реагираш. Накефих се, че е защитил "Левски". Илиян Мицански не може да поставя условия.Впрочем големия талант Вутов сега джитка в някакви си Юве Стабия
Е, и? А Манчестър Юнайтед утре ще отпаднат (вероятно) в груповата фаза на Лига Европа. Е, и?
В тази статистика са включени всичките му голове.
Реагирам срещу изплющяшки журналистически заглавия от рода на:"Топузаков скастри троснатия Мицански: Няма за какво да му подновяваме договора!"
които не отговарят на истината.
През този сезон Краев има 1(ЕДНА) асистенция. Само за сравнение Адениджи и Аниете имат по 4.
Миналия сезон Краев има 2 асистенции.