Смятай до къде я докарахме, че да плашим пуделите с тва, че руснаците преди 100001 години били завладявали народи, че видиш ли тва била причината, че сега са такава могъща държава и народ.
Просто нямам думи за мненията на някой потребители, които смятам за мислещи или поне за хора със собствено мнение, въпреки грешно.
Доналд Тръмп е новия президент на САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Доналд Тръмп е новия президент на САЩ
[center]Levski & Lazio[/center]
- Балкански Орел
- Контакти:
fcb_bg написа:1982 написа:Не, ама както виждаш, не съм седнал да диря сметка на американците чий земи са заграбили. Вие сте най-голямата държава в света по площ, огромната част от която е завоювана с реки от кръв и планини от трупове, ама си седнал да четеш на американците за индианците .... не е ли малко нагло и безочливо ??!
Еми темата е за САЩ( не Америка) и аз си бича по темата, ти си трола дето замрънка за Раша. Огромна част е завоювана след инвазия и впоследствие раздадени доволно шамари. Питай немци, швеци, поляци...
Инак историята на придобивката Калифорния за САЩ е доста интересна и в нея присъства думичката "анексия"на един от ключовите им в момента щати.
Заеби брат !
Мисля, че си споменавал, че си на половин руснак, направо не те знам с ква воля стоиш тука и комуникираш с тия глупаци ! Отивай в Русия с чисто сърце да защитаваш своите идеали и ценности, където все пак има някакъв лъч надежда за истината и човечността.Оставай ни тука идиотите да ни еб*т мангалите и чалмите, ние сами сме си избрали тоя път !
Американците са завладявали народи по същото време, по което руснаците са завладявали.
И двете държави, кажи речи, по едно време стигат до Тихия океан ..... едните избивали индианци, другите кавказци, сибирски племена и т.н.
Аман от двуличници .... много е гот да плюем за индианците, ама не си гледаме какво сме вършили и ние тогава ....
Аман от двуличници .... много е гот да плюем за индианците, ама не си гледаме какво сме вършили и ние тогава ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Балкански Орел написа:Смятай до къде я докарахме, че да плашим пуделите с тва, че руснаците преди 100001 години били завладявали народи, че видиш ли тва била причината, че сега са такава могъща държава и народ.
Просто нямам думи за мненията на някой потребители, които смятам за мислещи или поне за хора със собствено мнение, въпреки грешно.
Ами това са те гнусните агенти янкофили на петата колона. За шепа смачкани долари и няколко ръждясали цента плюс ваучер за 15% намаление в Макдоналдс са готови да продадат и предадат БЪЛГАРИЯ. Но ние сме народа и няма да им мине номерчето.
- Балкански Орел
- Контакти:
1982 написа:Американците са завладявали народи по същото време, по което руснаците са завладявали.И двете държави, кажи речи, по едно време стигат до Тихия океан ..... едните избивали индианци, другите кавказци, сибирски племена и т.н.
Всички са завладявали, но споменаваш само руснаците, което си е двулично от твоя страна ! Уш сте българофили, а когато се спомене нещо против саше, скачате като пенсионери на евтина кайма !
- Балкански Орел
- Контакти:
Messi_fan написа:Балкански Орел написа:Смятай до къде я докарахме, че да плашим пуделите с тва, че руснаците преди 100001 години били завладявали народи, че видиш ли тва била причината, че сега са такава могъща държава и народ.
Ами това са те гнусните агенти янкофили на петата колона. За шепа смачкани долари и няколко ръждясали цента плюс ваучер за 15% намаление в Макдоналдс са готови да продадат и предадат БЪЛГАРИЯ. Но ние сме народа и няма да им мине номерчето.
По-жалкото братле е,че го правят за без пари.Разделиха дори останалото малко българско народче за да имат власт хората зад камера, чрез бивши комунистически продажници като боко, цецка и другите нечовеци !
Балкански Орел написа:1982 написа:Американците са завладявали народи по същото време, по което руснаците са завладявали.И двете държави, кажи речи, по едно време стигат до Тихия океан ..... едните избивали индианци, другите кавказци, сибирски племена и т.н.
Всички са завладявали, но споменаваш само руснаците, което си е двулично от твоя страна ! Уш сте българофили, а когато се спомене нещо против саше, скачате като пенсионери на евтина кайма !
Ти нормален ли си, бе ?? Оня руснак пръв спомена за индианците и земите им, нищо не съм писал дотогава за тях, ама тоя цинизъм и безочие ми дойдоха в повече ..... кога върнат земите на кавказките народи, на сибирските племена, тогава да ми държи сметка за земите на индианците.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Балкански Орел
- Контакти:
1982 написа:Балкански Орел написа:1982 написа:Американците са завладявали народи по същото време, по което руснаците са завладявали.И двете държави, кажи речи, по едно време стигат до Тихия океан ..... едните избивали индианци, другите кавказци, сибирски племена и т.н.
Ти нормален ли си, бе ?? Оня руснак пръв спомена за индианците и земите им, нищо не съм писал дотогава за тях, ама тоя цинизъм и безочие ми дойдоха в повече ..... кога върнат земите на кавказките народи, на сибирските племена, тогава да ми държи сметка за земите на индианците.
Аз, че не съм нормален е ясно. (Не съм гледал кой е започнал спора със завладяваните земи.) За което се извинявам.
Просто видях, няколко американски патриотити да защитават европейските си предци, които са избивали индианци и леееко ми кипна.
Ами, ако искаш провери, моят отговор беше по повод репликата за индианците и земите, която направи руснакът. За мен не е нормално руснак да чете морал на американците относно индианците, защото същото са го вършили и те. Това беше причината да го репликирам.
Балкански Орел написа:Messi_fan написа:Балкански Орел написа:Смятай до къде я докарахме, че да плашим пуделите с тва, че руснаците преди 100001 години били завладявали народи, че видиш ли тва била причината, че сега са такава могъща държава и народ.
По-жалкото братле е,че го правят за без пари.Разделиха дори останалото малко българско народче за да имат власт хората зад камера, чрез бивши комунистически продажници като боко, цецка и другите нечовеци !
Прав си, приятелю. Ето това са гнусните янкофилски агенти на петата колона. Ето защо ние истинските БЪЛГАРИ се борим за истината и няма да допуснем жалките им номерца. Просто няма как да стане. БЪЛГАРИЯ ще пребъде, колкото и да не им се иска над задокеанските мекерета.