Доналд Тръмп е новия президент на САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доналд Тръмп е новия президент на САЩ
Не, ама както виждаш, не съм седнал да диря сметка на американците чий земи са заграбили. Вие сте най-голямата държава в света по площ, огромната част от която е завоювана с реки от кръв и планини от трупове, ама си седнал да четеш на американците за индианците .... не е ли малко нагло и безочливо ??! 
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не, ама както виждаш, не съм седнал да диря сметка на американците чий земи са заграбили. Вие сте най-голямата държава в света по площ, огромната част от която е завоювана с реки от кръв и планини от трупове, ама си седнал да четеш на американците за индианците .... не е ли малко нагло и безочливо ??!
Еми темата е за САЩ( не Америка) и аз си бича по темата, ти си трола дето замрънка за Раша. Огромна част е завоювана след инвазия и впоследствие раздадени доволно шамари. Питай немци, швеци, поляци...
Инак историята на придобивката Калифорния за САЩ е доста интересна и в нея присъства думичката "анексия"
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Каквато ще да е темата, точно руснак да чете на американците за заграбени земи .....
Иначе, нормално темата да е за Америка, тоя комплексар каква друга да пусне ??! Няма да пусне за Татарстан, та я .... не, че и там всички копнеят да живеят в руската федерация.

Иначе, нормално темата да е за Америка, тоя комплексар каква друга да пусне ??! Няма да пусне за Татарстан, та я .... не, че и там всички копнеят да живеят в руската федерация.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Каквато ще да е темата, точно руснак да чете на американците за заграбени земи .....![]()
![]()
![]()
Иначе, нормално темата да е за Америка, тоя комплексар каква друга да пусне ??! Няма да пусне за Татарстан, та я .... не, че и там всички копнеят да живеят в руската федерация.![]()
Ми направи тема за Русия и ще пишем по темата, не да я обръщаш тролски на 180 градуса. Примери за действия на САЩ, за каквото впоследствие те самите налагат санкции на други страни с лопата да ги ринеш. Тъй че недей да сипеш сополи за тях, ами кажи там нещо за Калифорния.
Няма да правя тема за Русия и това дали Татарстан, Дагестан, Чечня и т.н., желаят да са част от нея, защото не съм комплексар, като авторчето на тази тема. Иначе поводи има.
А и днес съм на руска водка и цаца (цацата е БГ де
), та ще ви пощадя .... от уважение към създателите на тази хубава напитка.

А и днес съм на руска водка и цаца (цацата е БГ де
1982 написа:Няма да правя тема за Русия и това дали Татарстан, Дагестан, Чечня и т.н., желаят да са част от нея, защото не съм комплексар, като авторчето на тази тема. Иначе поводи има.
А и днес съм на руска водка и цаца (цацата е БГ де), та ще ви пощадя .... от уважение към създателите на тази хубава напитка.
![]()
От мен ако зависи, давам фрийдъм на тия проблемни и податливи мюслимски региони, да плъзват към Европа, дето искаше фрийдъм за тях и да се оправят. Аз съм казал няколко пъти - на Путин пари трябва да му дават, дето държи такива при него. Имаме проблеми с афганците в центровете? Не си видял какво е чеченски бежанци да налазят тука границата. 1200 динковци нема да стигнат.
Инак - Наздраве!
[offtopic]За Раша та разбрахме. За Калифорния не сме та чули кво ти дрънка у главата[/offtopic]
fcb_bg написа:1982 написа:Каквато ще да е темата, точно руснак да чете на американците за заграбени земи .....![]()
![]()
![]()
Иначе, нормално темата да е за Америка, тоя комплексар каква друга да пусне ??! Няма да пусне за Татарстан, та я .... не, че и там всички копнеят да живеят в руската федерация.![]()
Ми направи тема за Русия и ще пишем по темата, не да я обръщаш тролски на 180 градуса. Примери за действия на САЩ, за каквото впоследствие те самите налагат санкции на други страни с лопата да ги ринеш. Тъй че недей да сипеш сополи за тях, ами кажи там нещо за Калифорния.
Какво му обръщаш внимание на тая гнусна янкофилска фашкия. Мръсното тролче вече се видя в несвяст как да изкара още някое хонорарче от някоя друга опорна точка.
Та по темата, нищо не е невъзможно. Те и за Тръмп така говореха. Включително и доста от тукашните форумни персонажчета.
fcb_bg написа:1982 написа:Русначе, точно вие не говорете за заграбване на земи, че е мега нагло. Да не подхващаме темата как сте стигнали до Тихия океан и Кавказ, що народи сте избили и сте им заграбили земите.
Що бе? Велика България с присъединителни референдуми и преговори ли е станала?
Не. Ние също сме били чрез заграбване и завоюване на земи. Това че не сме могли да ги опазим е друг въпрос. Иначе днеска БЪЛГАРИЯ щяхме да сме на 3 морета. Но уви.
fcb_bg написа:За Раша та разбрахме. За Калифорния не сме та чули кво ти дрънка у главата
Какво за Калифорния, тя си е добре, никъде няма да ходи, какво има да се коментират лайната на някакъв трол ??!
fcb_bg написа:1982 написа:Не, ама както виждаш, не съм седнал да диря сметка на американците чий земи са заграбили. Вие сте най-голямата държава в света по площ, огромната част от която е завоювана с реки от кръв и планини от трупове, ама си седнал да четеш на американците за индианците .... не е ли малко нагло и безочливо ??!
Еми темата е за САЩ( не Америка) и аз си бича по темата, ти си трола дето замрънка за Раша. Огромна част е завоювана след инвазия и впоследствие раздадени доволно шамари. Питай немци, швеци, поляци...
Инак историята на придобивката Калифорния за САЩ е доста интересна и в нея присъства думичката "анексия"на един от ключовите им в момента щати.
Това беше добро. Един съвет. Към немците, шведите и поляците, мисля че е време да се добавят и украинците. Укрите горките колхозни блядки каква я мислеха, па тя каква стана.