Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Долно уйно » 22 ное 2016 17:11

Че е голям процента на неплатежоспособните две мнения няма, но и никога не влизам в положение на такива, които са пушачи и дават по минимум 100лв на месец за цигари, а един мач в провинцията му е от 5 до 10 лева.

80% от българите работещи извън България бачкат по 10-12 часа по шест дена в седмицата, нищо ново и там

Другаде е заровено кучето.

Иначе аз за себе си имам идеална схема за стимулиране на посещаемостта, но и БФС ще трябва да се бръкнат с някой лев.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 ное 2016 18:11

Ла*нарщините в Сектор Б, грозната и непривлекателна игра, кофти локацията на Герена, като допълним и неясната собственост в последните години и слабите отбори в А група и нещата се наместват. Като добавим и финансовата част, още повече.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 ное 2016 19:08

Феновете трябваше да преглътнат много гаври с клуба, нанесени от....? Ръководителите му! :shock: Когато се сдобием със свястно ръководство, което ще взима правилни решения, решения в полза на клуба; когато стане ясно кой всъщност е собственик на клуба и се премахне неяснотата; когато се направи истинска стратегия за развитието на клуба; когато се спрат всички далавери в ДЮШ и в първия отбор; когато ръководството докаже, че му пука за феновете; когато се изгонят всички утайки от стадиона.....Феновете ще се върнат. Просто хората стават свидетели на абсурд след абсурд в скапаната ни държава и им дойде до гуша. Вместо да се разсеят от всички тъпотии в ежедневието им и поне за малко да изпитат позитивни емоции, те стават свидетели на абсурд след абсурд И в клуба им. В един момент писва. Никой не обича да го правят на маймуна!

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 22 ное 2016 21:08

Аз ходя винаги когато мога на мач.Съботот ще отида на мача с Локото.Толкова много се нашумя че няма хора след мачовете с Черно море,на които аз поне не можах да отида защото бях на работа всички говорят колко малко публика е имало.Но никой не си прави труда да каже че една от главните причини е деня и часа на мача.Доказателство за тази теория ще е ако на мача с локото има повече хора.Като цяло знам че няма да е много голяма посещаемоста но мисълта ми е че няма да е чак толкова жалка гледка....

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Мнениеот Matthew » 22 ное 2016 21:51

Върви някаква игра за най-популярен отбор.
http://global-vote.blogspot.bg/2016/11/ ... EILLE.html
Да гласуваме за любимият син отбор Левски ! Нека докажем, че публиката на Левски е ненадмината !
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 ное 2016 23:38

PSvilenov написа:Показвахме да . На стадионите имаше прилична бройка фенове след като редяхме победи една след друга,които нямаха нищо общо със случайността . Даже помня имаше съфорумници дето сами си казаха , че специално се завръщат на стадиона заради мотивацията от старта на сезона . Спас Русев спира премиите на играчите , не осигурява служебни коли за играчи , не взима отношение относно сериозни нападки на медиите, задава цел титла на играчите след като идва около 5-6ти кръг на сезона и заварва сравнително посредствени играчи още този сезон . Е забеляза се спада на бройката фенове точно от мача за купата с морето досега . Не е случайност . Аз лично в момента не бих дал 8-10 лева да ходя на Герена за да се моля Димитър Пиргов да има ден и да ни измъкне за пореден път .
Не мисля пък изобщо , че това ме прави по малко левскар от някой хора тук дето се бият в гърдите как са повече фенове от останалите .

Направо имахме страшна посещаемост! 5-6000 преко сили с Дунав, когато бяхме във върхова форма. Такива фенове, дето спират да ходят след една загуба не ми ги брой за фенове.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2016 00:54

W84me написа:
PSvilenov написа:Показвахме да . На стадионите имаше прилична бройка фенове след като редяхме победи една след друга,които нямаха нищо общо със случайността . Даже помня имаше съфорумници дето сами си казаха , че специално се завръщат на стадиона заради мотивацията от старта на сезона . Спас Русев спира премиите на играчите , не осигурява служебни коли за играчи , не взима отношение относно сериозни нападки на медиите, задава цел титла на играчите след като идва около 5-6ти кръг на сезона и заварва сравнително посредствени играчи още този сезон . Е забеляза се спада на бройката фенове точно от мача за купата с морето досега . Не е случайност . Аз лично в момента не бих дал 8-10 лева да ходя на Герена за да се моля Димитър Пиргов да има ден и да ни измъкне за пореден път .
Не мисля пък изобщо , че това ме прави по малко левскар от някой хора тук дето се бият в гърдите как са повече фенове от останалите .

Направо имахме страшна посещаемост! 5-6000 преко сили с Дунав, когато бяхме във върхова форма. Такива фенове, дето спират да ходят след една загуба не ми ги брой за фенове.

4000,ако трябва да сме точни. :mrgreen:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 ное 2016 09:33

Няколко човека тук още живеят във времената когато Левски е събирал по 40 хил. души на стадиона срещу Долно Нанагорнище, а срещу големи европейски отбори по 60-70 хил. и се е налагало на хората да се катерят като маймуни по дърветата. Да, ама сега времената са други и не виждам на какво отгоре се очаква стадиона да е пълен срещу Верея, Пирин и Монтана. Разбирам отборът да е шампион, да играе хубав и красив футбол и през година да участва в ШЛ, а на стадиона да има 600 човека. Тогава това реване от едни и същи хора, които обвиняват останалите фенове, а в същото време едва ли ходят повече от тях на стадиона бих го разбрал. Отлива на публика се забелязва навсякъде в България. Не е само при нас. Националния отбор едва събира 3000 човека, Лудогорец не може да напълни стадиона срещу Аренал и ПСЖ, а в ППЛ статистиката е плачевна. В мрънкането и обвиненията сме първи, ама когато опре до осъзнаване на проблемите и намиране на начин да се решат ни няма никакви.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2016 10:21

koisa написа:Разбирам отборът да е шампион, да играе хубав и красив футбол и през година да участва в ШЛ, а на стадиона да има 600 човека.

Пак питам:
Да не би Ботев Пд да отговаря на ТЕЗИ условия,че има повече публика от Левски??? :o :shock:
Тирето също събира повече публика... :oops:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2016 10:29

По мои наблюдения, с малко организация и помощ от Клуба, посещаемоста може да скочи драстично.
Говорил съм си с хора от по-малките градове, където или няма фен клубове, или са прекалено малко ( както спомена Мето, в големите градове често местните фен клубове организират пътуванията до София ) ... Та в подобни, в зависимост от разстоянието, сам човек или дори на двама-трима с кола ( това е най-удобно, предвид местоположението на "Г. Аспарухов" ) ... Пътуването за мач излиза към 50-60 лв. на човек.

Има решение, но се изисква и помощ от Клуба, и малко средства, които ще бъдат възстановени под формата на продажба на билети. В най-лошият случай нещата ще са фифти-фифти, и Клубът няма да е на загуба, но на трибуните ще има средно по 4-5 хилки.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”