ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !
LI4NO MOE MNENIE E 4E IESI4 BI BILO GOLYM RISK NA TOZI ETAP MAI E NAI DOBRIAT FARIANT ZASEGA SPORED MENE DRAGOLYB SIMONOVI4.SAMO CSKA KOITO I DA BADE TRENIOR USPEX MU JELAY I VIVOT I ZDRAVE ESENTA V GRUPITE NA CHAMPIONSKATA LIGA
- delqnski47
- Контакти:
Айде свърши се....вече официално се върнахме на нулата!
Сега ще видим какво ще направи Генерал Йешич с неговите подчинени сърби!Ако не ни направи шампиони обаче,вие всичките тук дето си мислите,че остраняването на Пенев е било за добро,ще излезете като кръгли глупаци!Още от сега ви ги казвам и накрая на сезона ако не сме първи,това мнение ще си го сложа на подписа да го видите твърдоглавци!!!
Сега ще видим какво ще направи Генерал Йешич с неговите подчинени сърби!Ако не ни направи шампиони обаче,вие всичките тук дето си мислите,че остраняването на Пенев е било за добро,ще излезете като кръгли глупаци!Още от сега ви ги казвам и накрая на сезона ако не сме първи,това мнение ще си го сложа на подписа да го видите твърдоглавци!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Абе и аз така мисля,че се опитват да се отърват от него...
Ама знаем ли вече...то в ЦСКА и в Левски стават ебаси шоутата!Ако ги нямаше тия циркове,българският футбол не само че щеше да е скучен,ми нямше да бъдем известни и в Европа!Ето в Базел вече ни знаят като ''пияниците''![/quote]
Не братле аз не искам да има такова шоу нито при нас във Левски нито при вас,аз искам двата отбора да си намерят собственици ако ще и минимума да дават за издръжка ама да си назначат спортен щаб без да му се месят във работата.Навсякаде по света спортно техническия директор назначава треньора,тука не знам кой кого назначава и маха.
Ама знаем ли вече...то в ЦСКА и в Левски стават ебаси шоутата!Ако ги нямаше тия циркове,българският футбол не само че щеше да е скучен,ми нямше да бъдем известни и в Европа!Ето в Базел вече ни знаят като ''пияниците''![/quote]
Не братле аз не искам да има такова шоу нито при нас във Левски нито при вас,аз искам двата отбора да си намерят собственици ако ще и минимума да дават за издръжка ама да си назначат спортен щаб без да му се месят във работата.Навсякаде по света спортно техническия директор назначава треньора,тука не знам кой кого назначава и маха.
- deepblue1963
PFC Litex написа:Няма за какво друго да е
Слушай Борисов освен за пари дали говори за друго
http://www.novsport.com/news75281_1003.html
Пенев е получавал около 25 000 евро на месец.
Заплатата, която Йешич ще получава от собствениците на клуба "Титан", ще е 8000 евро на месец.
Три пъти по-малко и ако ги качиш на кантара Пенев Vs. Йешич като треньорски качества на моменти везната ще се наклонява в полза на Йешич.
Те сега ли разбраха,че взима по еди колко си?Нали те са му ги предложили доброволно?Да не са били с пистолет до главата?И това кантарче къде го бяха забравили като го назначаваха?А когато си подаде оставката и после се прегръщаха,защо не го качиха на "кантара"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Обичам Батков
- Контакти:
Жалкото е,че историята май се повтаря - келешите и пияници побеждават и си продължаваме по стария път. Тежко му на ЦСКА с тея мутраци!!!

Последна промяна от Обичам Батков на 13 яну 2010 16:25, променено общо 1 път.
Йешич е по-доброто решение от Любо Пенев и ще го разберете това, дори стисках палци да не е той, но уви той ще е.
Прочетете този коментар http://forums.data.bg/index.php?s=&show ... p=13740557 в него има много истини.
Прочетете този коментар http://forums.data.bg/index.php?s=&show ... p=13740557 в него има много истини.

Че няма да сме шампиони е ясно....въпроса е, че тоя сърбин ще си има идеално оправдание, ако се издъним...или да кажа КАТО се издъним. Няма да се оправим.....Пенев взимал 50 000 евро, е аз ли му ги дадох в началото? Йешич ще взима 8000, айде по тая логика да викнат Ферарио, човека и за 2000 ще ни води.....Пълни идиоти сме и ставаме за смях, каква подготовка ще имаме? Какви трансфери? Какъв отбор....
deepblue1963 написа:Те сега ли разбраха,че взима по еди колко си?Нали те са му ги предложили доброволно?Да не са били с пистолет до главата?И това кантарче къде го бяха забравили като го назначаваха?А когато си подаде оставката и после се прегръщаха,защо не го качиха на "кантара"?
Освен заяждане в поста ти нищо градивно не виждам, та защо намаляват заплатите в Левски, нали Батков им е предложил доброволно тези суми като са подписвали договори?
От заяждания смисъл няма, защото това не са градивни постове.

- deepblue1963
PFC Litex написа:deepblue1963 написа:Те сега ли разбраха,че взима по еди колко си?Нали те са му ги предложили доброволно?Да не са били с пистолет до главата?И това кантарче къде го бяха забравили като го назначаваха?А когато си подаде оставката и после се прегръщаха,защо не го качиха на "кантара"?
Освен заяждане в поста ти нищо градивно не виждам, та защо намаляват заплатите в Левски, нали Батков им е предложил доброволно тези суми като са подписвали договори?
От заяждания смисъл няма, защото това не са градивни постове.
Ами цитиране на абсолютно спекулативни"цифри" от рода на "Йешич ще взима по 8 000 евро",а "Пенев взимал по 20 и незнамси колко хиляди" какво е?Вие там в някаква кристална топка ли гледате?Най са ми интересни сайтове и фенове,дето пишат сякаш са стояли на масата,на която се подписват договорите и са гледали във фишовете,когато се взимат заплатите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
ум робува,ум царува и УМ ПАТКИ ПАСЕ!!!!!