Саутхемптън - Ливърпул (19.11.16)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Саутхемптън - Ливърпул (19.11.16)
Абе хора, стига глупости. Лалана не играел и Ливърпул, видиш ли, се сгромолясва. Какво ни липсваше - положения ли нямахме, удари ли, владеене на топката ли? Нямали сме ритъм - грънци! Смачкахме ги по всички показатели, просто топката не влезе и това е. На всеки му се случва да пропуска положения. В този мач им се случи на всичките ни играчи наведнъж за съжаление. Нали не си поставяме за цел да вземем всички останали мачове до края на сезона? Разбирам да имаме проблеми с играта, със създаването на положения, със защитата - да мрънкаме. Проблемът ни беше, че изпуснахме поне 6-7 чисти положения за гол, това е. Нито беше грешен съставът, нито тактиката, нито постройката. Просто топката не влезе и това е. Все едно Стъридж не е изпускал положения, та сега правим драми. Предстои ни лека програма до Коледа, така че няма какво да се притеснявате. На Нова година ще сме на върха и след края на първенството също! Казах!
Hala Madrid
- Liverpool_EC
- Контакти:
gogovcite написа:Абе хора, стига глупости. Лалана не играел и Ливърпул, видиш ли, се сгромолясва. Какво ни липсваше - положения ли нямахме, удари ли, владеене на топката ли? Нямали сме ритъм - грънци! Смачкахме ги по всички показатели, просто топката не влезе и това е. На всеки му се случва да пропуска положения. В този мач им се случи на всичките ни играчи наведнъж за съжаление. Нали не си поставяме за цел да вземем всички останали мачове до края на сезона? Разбирам да имаме проблеми с играта, със създаването на положения, със защитата - да мрънкаме. Проблемът ни беше, че изпуснахме поне 6-7 чисти положения за гол, това е. Нито беше грешен съставът, нито тактиката, нито постройката. Просто топката не влезе и това е. Все едно Стъридж не е изпускал положения, та сега правим драми. Предстои ни лека програма до Коледа, така че няма какво да се притеснявате. На Нова година ще сме на върха и след края на първенството също! Казах!
Гоговците, ако знаеш, колко писане ми спестяваш, човек
Сериозно ли не виждате как играе отбора с Лалана и без него?Насмели сме ги били след 60-та.Те спряха високата преса и се прибраха,с което ни вкараха в още по-голям шах.Кутиньо и Фирмино не знаеха какво да правят и ги затваряха за секунда именно зашото нямаше на кой да я подадат(Лалана) и след това той да е преразпредели бързо.Както тренерчето писа- липсва предпоследния пас като го няма Лалана.Едно е да маш една опция и да я пуснеш топката ,друго е да създадеш тази опция.Кутиньо не става за плеймейкър.Той трябва да си е ляво крило,което захожда навътре.Всеки мач в който Кутиньо е бил слаган плеймейкър и сме се осирали,всеки.Нападателят ни е плеймейкър ,а плеймейкърът ни е крило.То добре еуфория,но вчера освен безумните пропуски на контра,ние не създадохме почти нищо в предни позиции при постепенно нападение.Също като мача с Манчестър.И най-лошото е ,че не променихме нищо по време на мача.Клоп е велик,но не е перфектен.В момента в който един тренер има любимци това ограничава капацитета на отбора.Миналата година налагането на Морено му изяде главата.За да покаже солидарност и че никой не може да му повлияе го държа 10 мача в повече титуляр и тва ни еба майката за купите.Да страхотно е да покажеш на един играч ,че си зад него,но не и за сметка на отбора.Фирмино и Кутиньо дали имат ден си личи още до почивката.Да направиш първа смяна в 78-та минута при 0-0 си е грешка.Както щете го смятайте и обяснявайте как сме били мачкали.
Никой не отрича влиянието на Лалана върху играта на отбора. Лалана е по-креативен и по-остър в предни позиции от Джан и Вайналдум. Но това не ни беше проблем в този мач. Не ни липсваха положения. Просто ги изпуснахме. И ти, и суаресшампион обвинявате Фирмино за пропуска. Ми Коутиньо не изпусна ли, Джан не изпусна ли, Мане не изпусна ли, Клайн не изпусна ли. Който и да излезе на положение в този мач го пропусна, факт. Имахме супер много положения срещу една от най-добрите защити в Лигата, срещу отбор, който се беше окопал в собствената половина пред собствена публика. Смяната викаш била късна, но не ти прави впечатление, че те си смениха и двамата нападатели и вкараха свежи и бързи хора отпред. Да се впуснем на юруш и да оголим центъра, та като ни вкарат на някоя контра да вземем и да го загубим мача. Нито съм съгласен, че Лалана ни е липсвал толкова, нито, че Клоп е сбъркал състава или реакциите си спрямо мача.
Hala Madrid
gogovcite написа:Никой не отрича влиянието на Лалана върху играта на отбора. Лалана е по-креативен и по-остър в предни позиции от Джан и Вайналдум. Но това не ни беше проблем в този мач. Не ни липсваха положения. Просто ги изпуснахме. И ти, и суаресшампион обвинявате Фирмино за пропуска. Ми Коутиньо не изпусна ли, Джан не изпусна ли, Мане не изпусна ли, Клайн не изпусна ли. Който и да излезе на положение в този мач го пропусна, факт. Имахме супер много положения срещу една от най-добрите защити в Лигата, срещу отбор, който се беше окопал в собствената половина пред собствена публика. Смяната викаш била късна, но не ти прави впечатление, че те си смениха и двамата нападатели и вкараха свежи и бързи хора отпред. Да се впуснем на юруш и да оголим центъра, та като ни вкарат на някоя контра да вземем и да го загубим мача. Нито съм съгласен, че Лалана ни е липсвал толкова, нито, че Клоп е сбъркал състава или реакциите си спрямо мача.
Е как да не съм казал за Кутиньо.Чети малко.Мане си изгра перфектно положението но Форстър е най-добрият английски вратар.Точно заради страха д ане загубим не спечелихме.Едно към едно с мача с Манчестър.И като развитие и като излишно подсигуряване.Просто ние не можахме да изградим едно постепенно нападение точно защото бразилците задържаха повече от необходимо топката.Нямаше го Лалана и нямаше основното звено ,което сплотява нападателната четворка.На контра е ясно.Там който и да играе все тая,машини сме.Но при закучен мач и проливен дъжд и отбор ,който е класи над палас,бромич,хъл трябва обръч и натиск неспирен.Лалана и Стърдиж са такива играчи,които им трябват два квадратни метра за да неутрализират двама защитници.Бразилците имат нужда от скорост в положението и свободни пространства.Тогава им се развихря фантазията.Ето за това е добре един от тях да почива.Клоп беше започнал сезона точно така и след мача с Манчестър направо отписа Стъридж.Всяка пресконференция обяснява колко бил невероятен ,но пак не го пуска.Кевин Стюарт на колко години трябва да стане ,че да го пусне един мач.Имаме играчи за 3 отбора а ползваме 12-13.....тъпо е.Разковничето е в една реплика на Клоп преди мача:"Бразилците са най-добрия отбор в света щом могат да си позволят Фирмино да е резерва" Още като чух това ми беше ясно ,че Дани е пътник.Ще плачете за него ама след дъжд качулка.
Ок, ти си имаш твоето мнение. Няма да се повтарям.
Не знам защо си останал с впечатление, че имам нещо против Стъридж. В общата тема изписах две страници да го защитавам. По-скоро ти ще ревеш за Коутиньо, щото ти го пращаш вече в Барса
Не знам защо си останал с впечатление, че имам нещо против Стъридж. В общата тема изписах две страници да го защитавам. По-скоро ти ще ревеш за Коутиньо, щото ти го пращаш вече в Барса
Hala Madrid
gogovcite написа:Ок, ти си имаш твоето мнение. Няма да се повтарям.
Е няма да рева,повярвай ми.След Оуен не ми пука за никой напускащ.Яд ме е ,че Стъридж насила ще го изгоним,както го изгони Мауриньо от Челси.
Аз си мисля , че Дани трябва да направи нещо като Сако за да се разделим с него.
Клоп не се разделя лесно с играчи които харесва.Поне аз си мисля , че ще има още много мачове за Дани този сезон и Клоп ще го пуска.Вчера ни трябваше малко късмет и щяхме да поведем , но нямахме.
Клоп не се разделя лесно с играчи които харесва.Поне аз си мисля , че ще има още много мачове за Дани този сезон и Клоп ще го пуска.Вчера ни трябваше малко късмет и щяхме да поведем , но нямахме.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Е, то пък бива простотия, ама чак толкоз... Какво не Ви хареса вчера - положения ли нямахме, не им ли скрихме топката , колко положения създадоха Саутхямтън - 1( едно) за цял мач. То хубаво да си максималист, ама има и такива мачове - просто не влиза топката и това е. Да не би да не се е случвало на Барса, Байерн и т.н. Другото е важно - играта ни се получава все по често и това, че сме загубили 2 т. не е фатално, мисля аз.