Ако на някой му харесва тая игра значи не разбира от футбол.
Ние играем абсолютно нищо... бавен, муден и предвидима игра.
За какво играем с крилата като те не могат един човек да преодолеят 1 на 1?
А тези центрирания в наказателното са се едно гледам футбол от 20 век.
Защитата ни потресаващо слаба... това в Европа ще ни бият като мече у дерек.
Не Китанов е слаб вратар, тия пред него са слаби. Особено Чорбата.
Ако не се стегне и да почне да играе да се маха... това тука не е училище, а ЦСКА.
Не ми пука, че е юноша... даде му се предостатъчно голям шанс и той буквално копа към земята, а не обратното.
Направете си една ретроспекция на всички футболисти... от титулярния състав само Китанов, Шимао, Недялков и Педро стават да останат... всички останали на пазара...

Това Кулми, мулми, Арсеновци, пинтовци просто неам думи... по-добре вземем 4 момчета от втория отбор.
Не знам какво виждате в действията на Йорданеску, но аз не виждам нищо.
Какво е променил? Схемата? Ние играем от мач на мач по-зле и по-зле

Какво променя нз, ама се вижда, че едвам стигаме до чисто голово положение, а защитата ни е смехотворна.
Първото полувреме се бях толкова изнервил, че ми идваше да отида при Мамалигата и да му поискам сметка какво правят тия клоуни на терена... дето два паса не могат си дадат.
По-добре да отпишем сезона и да играем само с български момчета от зимата... няма нужда се хвърлят пари в тоя период, защото да сгрешиш е доста голям процент. Добрите футболисти си имат отбори, а куфарите са без такива.
Лятото стягаме силна селекция и тогава си поставяме високи цели...
Ние в Европа тая година и да се класираме ще ни дерат жестоко... айде нема нужда!