Славия - ЦСКА-София |19.11| 15:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Славия - ЦСКА-София |19.11| 15:00ч.

Мнениеот Red joker » 19 ное 2016 18:01

Гола вода :!: :!: :!: Особено първото полувреме-пълен ташак :evil: Второто -що годе.Ако имат въздух само за едно полувреме,ебати кондиционниО спец.Тия лебедарчета на по 17 години трябваше да ги шамаросаме поне с 3-4 гола без натягане!Най-лошото е,че не виждам грам напредък и поне минимално развитие в играта-всеки мач една и съща мъка!Тия вместо да влизат във форма,те точно обратното,куцаме във всички фази на играта!До сега бях търпелив ,но вече съм на предела и доверието ми в треньора и част от играчите взе да се изпарява ;) ...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 ное 2016 18:02

redhooligan написа:
Teo написа:Румънския нещастник веднага се маха... то бива да си зле, ама след тоя мач вече всички чаши преляха!!!!!

И кой да дойде бе Тео? Стига с тази практика да се сменят треньорите на 3-4 месеца. Какво е виновен треньора,че футболистите са пълни некадърници,като целия ни Български футбол. Чакай да не обидя някой! Има някои добри момчета от отбора. А за чужденците просто нямам думи!!! По некачествени попълнения никога не сме имали. Щом толкова си за смяна на треньора ще се радвам да отидеш да станеш един треньор и с магическа пръчка да оправиш нещата за един мач.

Не сме мръднали с играта... някакви безумни центрирания само и блъскане на топката.
Само приказки по медиите... докога? То така на теория е лесно...
Тия крила един път не можаха залъжат 1 на 1... какви крила са тия бе... оставка на треньора.
Вкарахме супер случаен гол... тоя Кулмангал черния да си ходи оттам от където е дошъл.
Какъв е тоя кредит на доверие към тоя????

Накрая за малко ни вкарат гол... Чорбата е мега зле... да не кажа най-слабия защитник които сме имали от 15 години. Като играхме във В група нямаше много работа, ама сега му се вижда доста трудно... това при някой силен отбор ще ни вкарат 20 гола отзад.

Не се ебавам... като казвам, че сме трагични.
Половината отбор няма място на Армията.
Не трима зимата, а поне 7-8 човека ни трябват.
С тоя отбор абсолютно никакъв шанс нямаме за тройката... 5-6 натам.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 ное 2016 18:12

Честита победа.

Срамна игра! Нямат въздух да изкарат 60 минути!?!
Два месеца и половина никакъв напредък!
Щом този съперник при всяко минаване на центъра ни кара да изтръпваме, евем ти и спец!

Друго не ми се коментира.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 19 ное 2016 18:34

За мен ако не беше Йорданеску до сега да сме след 6-то място. Треньора трябва да остане поне до пролетта за да видим истинския му потенциал - да си избере играчи да проведе подготовка... За сега с тия дървета се справя повече от добре според мен!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 19 ное 2016 18:51

Да видим румънеца каква селекция ще направи сам.Предполагам вече е преценил с какво разполага и какво му трябва.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 ное 2016 19:13

Толкова умряла игра, че е безпредметно да се коментира. Поздравления за голобрадите момчета на Славия.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 ное 2016 19:26

[center]Е вий кво искате? Йорданеску променя стила,нормално е да има неточности в началото. С времето ще се получат нещата. Вижда се с просто око че още търси точните места на момчетата. Променя схемите 4-2-3-1 или 4-1-4-1. Опитва всичко мамалигата .Няма нападатели -по принцип Кулма е крило. Търпение и вяра! Стига мрънкане [/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 19 ное 2016 19:31

Има още само 5 мача до зимната пауза и е пределно ясно, че дотогава треньорът няма да бъде сменен! Така че от нас се очаква да подкрепяме отбора, нищо друго! И да се надяваме, че в тези 5 мача ще постигнем 5 победи!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 ное 2016 20:55

С тази селекция и треньор - толкова.Имам чувството,че дубъла ни от "Б" група е по-класен от първия тим.Трябва да бъдем реалисти,ако сме в тройката в края на сезона това ще е голям успех.
П.П.
Капитана липсва на отбора и не разбирам защо не взима участие в мачовете.Така не се гради тим!
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 ное 2016 21:27

Ако на някой му харесва тая игра значи не разбира от футбол.
Ние играем абсолютно нищо... бавен, муден и предвидима игра.
За какво играем с крилата като те не могат един човек да преодолеят 1 на 1?
А тези центрирания в наказателното са се едно гледам футбол от 20 век.
Защитата ни потресаващо слаба... това в Европа ще ни бият като мече у дерек.
Не Китанов е слаб вратар, тия пред него са слаби. Особено Чорбата.
Ако не се стегне и да почне да играе да се маха... това тука не е училище, а ЦСКА.
Не ми пука, че е юноша... даде му се предостатъчно голям шанс и той буквално копа към земята, а не обратното.

Направете си една ретроспекция на всички футболисти... от титулярния състав само Китанов, Шимао, Недялков и Педро стават да останат... всички останали на пазара... :arrow:
Това Кулми, мулми, Арсеновци, пинтовци просто неам думи... по-добре вземем 4 момчета от втория отбор.

Не знам какво виждате в действията на Йорданеску, но аз не виждам нищо.
Какво е променил? Схемата? Ние играем от мач на мач по-зле и по-зле :lol: Какво променя нз, ама се вижда, че едвам стигаме до чисто голово положение, а защитата ни е смехотворна.

Първото полувреме се бях толкова изнервил, че ми идваше да отида при Мамалигата и да му поискам сметка какво правят тия клоуни на терена... дето два паса не могат си дадат.

По-добре да отпишем сезона и да играем само с български момчета от зимата... няма нужда се хвърлят пари в тоя период, защото да сгрешиш е доста голям процент. Добрите футболисти си имат отбори, а куфарите са без такива.
Лятото стягаме силна селекция и тогава си поставяме високи цели...
Ние в Европа тая година и да се класираме ще ни дерат жестоко... айде нема нужда!

Върни се в “ЦСКА”