14 кръг - Черно море - Пирин 19.11 / 17.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 14 кръг - Черно море - Пирин 19.11 / 17.30
Страничният пенсионер ни лиши от 3-те точки. Как пък в измислената лига съдиите не сбъркаха един път в наша полза! 

-
- Контакти:
Тези от DIEMA SPORT, са най-големите идиоти. Цял мач, мача си върви по мед и масло, само в 4 момента забива - В СЛУЧАЯ В КОЙТО СЕ ГОВОРИ ЗА РЕДОВНИЯ НИ ГОЛ, КОЙТО НЕ ГО ДАДОХА. Питаха Генов - забива, питат Гонзо - забива, питат Станчев - забива...в самия мач, на повторение, коментатора говори и ТОЧНО ТОГАВА - ЗАБИВА и след като свърши разговора на въпросните 4-ма за въпросната ситуация, се оправя..............
Последна промяна от Iceberg на 18 ное 2016 20:08, променено общо 1 път.
Причина: т.1
Причина: т.1
Грешката е във вашия телевизор 

Стефан Станчев: Отмененият гол реши мача
http://varnautre.bg/2016/11/18/40421/%D ... 0%BC%D0%B0
Не знаех, че ситуацията е толкова очевидна, коментира авторът на попадението
Отмененият гол реши мача, не знаех, че ситуацията е толкова очевидна, коментира авторът на попадението за Черно море Стефан Станчев. Той беше категоричен, че никой от съотборниците му в пасивна засада не са влияели върху играта и грешката на съдията е значителна.
“Можехме да победим поне с 1:0, въпреки че не играхме много добре. Искахме да спечелим на всяка цена, но играта не потръгна. Не успяхме както обикновено да поведем още в първите минути и да решим изхода на двубоя в наша полза до почивката. Очаквахме съперникът да играе защитно, а той ни пресира и това ни изненада. Важно е, че не допуснахме гол, но през второто полувреме пропуснахме добри ситуации” – каза Стефан Станчев пред камерата на Диема Спорт.
“Няма как във всеки мач да играем на 100%. Теренът не позволяваше качествен футбол, но няма да се оправдаваме с това. Смятам, че показваме, че сме стабилен отбор. Навсякъде се случва фаворитът да не спечели мач. Имаме много шансове да се поправим. Сигурен съм, че още в следващия двубой от Първа футболна лига няма да играем по този начин и ще спечелим”, допълни Стефан Станчев.
http://varnautre.bg/2016/11/18/40421/%D ... 0%BC%D0%B0
Не знаех, че ситуацията е толкова очевидна, коментира авторът на попадението
Отмененият гол реши мача, не знаех, че ситуацията е толкова очевидна, коментира авторът на попадението за Черно море Стефан Станчев. Той беше категоричен, че никой от съотборниците му в пасивна засада не са влияели върху играта и грешката на съдията е значителна.
“Можехме да победим поне с 1:0, въпреки че не играхме много добре. Искахме да спечелим на всяка цена, но играта не потръгна. Не успяхме както обикновено да поведем още в първите минути и да решим изхода на двубоя в наша полза до почивката. Очаквахме съперникът да играе защитно, а той ни пресира и това ни изненада. Важно е, че не допуснахме гол, но през второто полувреме пропуснахме добри ситуации” – каза Стефан Станчев пред камерата на Диема Спорт.
“Няма как във всеки мач да играем на 100%. Теренът не позволяваше качествен футбол, но няма да се оправдаваме с това. Смятам, че показваме, че сме стабилен отбор. Навсякъде се случва фаворитът да не спечели мач. Имаме много шансове да се поправим. Сигурен съм, че още в следващия двубой от Първа футболна лига няма да играем по този начин и ще спечелим”, допълни Стефан Станчев.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Е, че нищо не играхме е факт, но и, че имаше брутална съдийска брадва - още по-голям факт! Чист редовен гол, чист! Това са си цели 2 точки и ще тежат. За играта не искам изобщо да говоря, най-слабия ни мач, копие на този със Славия. Като видях първите 20тина минута и ми беше ясен до края. За такива мачове липсата на халф с идеи е много сериозен минус, много. Видяхме, че дори един Йосков като застана там и пусна няколко паса, при все, че не е такъв тип играч стана нещо по-така...много добро включване направи. Това за което искам да обърна внимание е поредния безумен мач на Тодор Паланков. Не знам за кой път вече играем с 10 човека, когато е на терена, та той просто подава на нашите съперници! Но онова каруцарско изпълнение къде не уцели топката и Пирин замалко да направят голова атака ме втрещи, вярвам и вас! Пак ще кажа, като видя пейката и кой може да го смени - Малик съм още по-втрещен, но не може, НЕ ТРЯБВА всеки мач да играем с 10 човека, не е честно към отбора. Освен всичкото смятам, че с халфове Жоро-Сашо Цветков и по-напред някой подавач ще сме много по-добре...дори Йосков като застана там бяхме къде-къде по-добре 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Като няма да играе за националния, ще играе в Черно море. Йосков е бъдещето на отбора ни”, каза Иванов.
Точно така! Браво на Гонзо, за пореден път се показа като мъжкар и пич, за разлика от онзи шушляк Ачо Стойков

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Коконов: Още на терена видяхме, че голът е редовен
Дата: 18/11, 22:03
Лявото крило на Черно море Иван Коконов не можеше да проумее защо е било отменено попадението на Стефан Станчев срещу Пирин в 65-ата минута.
"След като топката влезе в мрежата, още тогава всички видяхме, че голът е вкаран по правилата. Нямам идея защо ни ощетиха", каза за Петел Коконов.
За допуснатата грешка асистентът Николай Христов ще бъде наказан, като ще бъде лишен от наряди за няколко мача.
Мишо Венков към каварненци за лошия терен: Вие се подиграхте с нас!
Дата: 18/11, 22:04
Бесни от лошия терен в Каварна останаха футболистите на Черно море. След мача с Пирин всичките изразиха недоволство, че домакините не са си свършили работата и теренът не е валиран, за разлика от предните мачове на отбора тук.
"Вие се подиграхте с нас с този терен", заяви вторият капитан на Черно море Мишо Венков на служители от персонала на стадиона и в яда си ритна с левия крак стената пред съблекалните, видя репортер на Петел.
Дата: 18/11, 22:03
Лявото крило на Черно море Иван Коконов не можеше да проумее защо е било отменено попадението на Стефан Станчев срещу Пирин в 65-ата минута.
"След като топката влезе в мрежата, още тогава всички видяхме, че голът е вкаран по правилата. Нямам идея защо ни ощетиха", каза за Петел Коконов.
За допуснатата грешка асистентът Николай Христов ще бъде наказан, като ще бъде лишен от наряди за няколко мача.
Мишо Венков към каварненци за лошия терен: Вие се подиграхте с нас!
Дата: 18/11, 22:04
Бесни от лошия терен в Каварна останаха футболистите на Черно море. След мача с Пирин всичките изразиха недоволство, че домакините не са си свършили работата и теренът не е валиран, за разлика от предните мачове на отбора тук.
"Вие се подиграхте с нас с този терен", заяви вторият капитан на Черно море Мишо Венков на служители от персонала на стадиона и в яда си ритна с левия крак стената пред съблекалните, видя репортер на Петел.
ShooterMan написа:Е, че нищо не играхме е факт, но и, че имаше брутална съдийска брадва - още по-голям факт! Чист редовен гол, чист! Това са си цели 2 точки и ще тежат. За играта не искам изобщо да говоря, най-слабия ни мач, копие на този със Славия. Като видях първите 20тина минута и ми беше ясен до края. За такива мачове липсата на халф с идеи е много сериозен минус, много. Видяхме, че дори един Йосков като застана там и пусна няколко паса, при все, че не е такъв тип играч стана нещо по-така...много добро включване направи. Това за което искам да обърна внимание е поредния безумен мач на Тодор Паланков. Не знам за кой път вече играем с 10 човека, когато е на терена, та той просто подава на нашите съперници! Но онова каруцарско изпълнение къде не уцели топката и Пирин замалко да направят голова атака ме втрещи, вярвам и вас! Пак ще кажа, като видя пейката и кой може да го смени - Малик съм още по-втрещен, но не може, НЕ ТРЯБВА всеки мач да играем с 10 човека, не е честно към отбора. Освен всичкото смятам, че с халфове Жоро-Сашо Цветков и по-напред някой подавач ще сме много по-добре...дори Йосков като застана там бяхме къде-къде по-добре
Все ми се ще вместо Паланков да видя в игра Дани Георгиев, а за бека си има играчи.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Чест прави на ГОНЗО,че не ревна след мача за тоталното ощетяване на нашия отбор!!!За разлика от мишока Генов,който цяла седмица пищеше за някакви шест дузпи!!!На стадиона не можах да видя положението с отменения гол,защото сядях около централната линия!!!Естествено от там не може да се прецени,дали има засада или не!!!Гледайки повторението на мача,съм отвратен от поведението на телевизионния коментатор!!!При отменения гол,който беше напълно редовен,защото двамата,които бяха в засада.....бяха далеч от топката!!!Единият почти на една линия със СТЕФАН СТАНЧЕВ!!!На около метър пред него и по никакъв начин не влияеше на играта!!!МИШО ВЕНКОВ е малко по напред,но се изтегля и не поглежда дори нито топката,нито ситуацията!!!Тъпото журналистче,взе да ни кандърдисва,че видите ли......едва ли не,страничният плешив грозник има право!!!Искам да предложа на вниманието на уважаемите съфорумници едно сравнение с онова положение,при което на Герена Левски ни вкара гол!!!Там нямаше пасивна засада,когато онзи черничкия е на пътя на топката,посяга за нея....и е на два метра зад защитата!? А снощи имало!!!Да ви имам критериите аз на вас,олигофрени долни!!!И пак се връщам на неграмотното коментаторче,което обяви,че резултатът бил напълно справедлив.....защото никой от отборите нищо не направил за да вкара!!!Че нашите проспаха първото полувреме,съм съгласен!!!Но през второто вкараха гол!!!Да вкараш гол на отбор,който се защищава с 10 футболиста,не е лесно!!!Още повече,че Пирин се отбраняваха и пресираха много грамотно и агресивно!!!Този гол носеше 3 точки!!!Разликата е огромна!!!Този гол,ако беше признат щеше да промени играта!!!Макетата щяха да се поотворят и да оставят пространства!!!От тази гледна точка,разликата още веднъж става огромна!!!Но за това нито дума!!!Или както беше казал поета"Ни вопъл,ни стон"!!!Аз като съм бесен,на поезия ме избива!!!Защото не е прилично да псувам на форума,ще ме изтрият!!!За да не псувам,ще се въздържа от оценки.....но искам да отбележа прекрасното включване на ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ-КАРТЕЧНИЦАТА!!!Браво на момчето!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Сега искам всички разбирачи да си посипят главата с пепел.Не ставало с юноши,нямал физика Йосков и т.н. Момчето влезе и за едно полувреме беше по-добър от всички останали за цял мач.Изведе заспалия Кузма три пъти,направи още сумати двойни и ако беше си играл на позицията щеше и гол да вкара.Дори Гонзо,който 100 пъти обясняваше как не ставали юношите призна , че имат напредък и Йосков е бъдещето на отбора.Тези момчета имат нужда само от едно-доверие.Показаха го със Созопол и съм убеден,че ако днеска бяхме почнали с няколко юноши титуляри нямаше да свърши така мача.Щяха да използват шанса си и да гонят победата до дупка.За Паланков говоря от години,че няма право да играе в А група.Тука всички го хвалихте.Той няма нищо общо с футбола.Дани Георгиев не става за неговото място зашото при всяко единоборство лежи по 10 минути на земята.Може да е техничен, но печели физически сблъсък само с жълт картон.Коконов също да си заминава.Има бързина, има техника,но толкова е страхлив пред гола и винаги взема грешните решения в мини ситуациите.Респект за Гонзо.Пусна Йосков и за пръв път направи изненадваща смяна,която да смени цялата постройка.За пръв път също българкси треньор след явна тесла от съдиите не се оправдава с тях.Това е нещо нечувано в нашата страна,аз поне не помня друг случай.Ако греша поправете ме.