Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 18 ное 2016 12:14

Ти личен секретар на жокера ли си?
Извинявай, че забравих, тук на неудобни въпроси не се отговаря.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 ное 2016 12:20

Долно уйно написа:Ти личен секретар на жокера ли си?

А ще дочакаме ли да напишеш нещо положително за ЦСКА ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 ное 2016 12:23

ceBep написа:Първото ви място по посещаемост бе предвидимо преди началото на първенството не знам защо е цялото биене в гърдите. Нека някой оранжев коментира следните въпроси :

- участвате ли с чужд лиценз в А група
- участват ли останалите замесени в гнусната ви далавера клубове под чужд лиценз
- ползвате ли безправно емблемата на ЦСКА
- подариха ли ви отново безправно стадиона
- докара ли си микренския целия катун от Ловеч в София
- и последно знаете ли си отвътре, че не сте баш ЦСКА, но се правите за пред хората, че сте

Щом ще водим диалог, а не както ме обвиниха тук, че си вода монолог, някой ми отговори кратичко с да/не на горепосочените въпроси. На последния може да не отговаря, аз знам отговора.

Ако не възразяваш , ще се намеся в монолога ти ( за диалог имаш явно още много да учиш) ;)
Та ... ако някой се чувства оранжев , може и да ти отговори , но поне в болшинството си всички тук сме червени :idea:
Биене в гърдите , явно виждаш само ти , а ние тук си споделяме факти и случки с нашия отбор , а именно ЦСКА ( с тире или без тире все тая )
Въпреки , че не се чувствам оранжев ни най-малко , мога да отговоря на тези въпроси без капка притеснение :
- участвате ли с чужд лиценз в А група : ... Да , както и много други отбори в ППЛ !!!
- участват ли останалите замесени в гнусната ви далавера клубове под чужд лиценз : ... за мен въпроса е неразбираем , за кои отбори става дума (гнусната далавера въобще няма да коментирам) ?
- ползвате ли безправно емблемата на ЦСКА: ... НЕ , ползваме си я напълно "правно" (каквото и да значи , но е обратното на твоето безправно) !
- подариха ли ви отново безправно стадиона : .... НЕ , стадиона все още е собственост на ММС (въпреки , че в исторически план си е бил наш и ни е отнет точно от комунистите ... но това е друга тема)
- докара ли си микренския целия катун от Ловеч в София : ... НЕ , катун не е докарвал , докара най-доброто с което разполагаше , като бивш собственик на Литекс ( в което няма нищо лошо и напълно в реда на нещата ) В последствие има доста положителни резултати от този му ход , за мен това е обнадеждаващо и за бъдещето !
- и последно знаете ли си отвътре, че не сте баш ЦСКА, но се правите за пред хората, че сте : НЕ , не знам , такова нещо , отвътре , както и от вънка , все още съм си същия , НЕ се правя пред никого и още от дете и до днес си получавам вълненията и тръпката , когато играе ЦСКА !!!
Искрено се надявам , да съм задоволил любопитството ти , както и все някога , да се научиш да водиш ... диалог (в последствие евентуално и ... културен такъв) :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 ное 2016 12:26

Долно уйно написа:Ти личен секретар на жокера ли си?

Ако за мен става дума , НЕ не съм секретар на никого ! Просто напомних , ако някой е забравил или се е объркал , че това тук е форума на ЦСКА , пишем и си споделяме за ЦСКА , а ако някой се интересува , какво и защо или как около Литекс , за това си има форум на Литекс , тук няма как да получи тези отговори ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 ное 2016 12:35

Вече темата Емил и 37-те човека от Офанзива е приключена!
Така, че няма нужда повече се говори на тая тема... те избраха своя път, ние нашия и точка.

@ Само ЦСКА... утре всички на Северъ!
АААААААААА Венциииииии е бидон але алеееееее ееееее :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 ное 2016 13:09

[center]И една знакова снимка от вчера за Беладона-та,Васконти и останалите "доброжелатели"[/center] [rimg]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/15128806_10207469561683967_7759502098035728017_o.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 ное 2016 13:14

Административият директор на ЦСКА Милко Георгиев се надява, че много скоро клубът ще разполага с модерна база на която да се готви отбора. Той допълни, че целта на всички на Армията да е да градят нещо в дългосрочен план, което няма да угасне.

„В момента изграждаме съблекалните и възстановителния център в Панчарево. Идеята ни е изцяло да се подмени осветлението на стадион „Българска армия“, след което да се ремонтират и бунгалата. За нов стадион можем да говорим едва когато придобием „Българска армия“ в дългосрочен план. В момента в Министерството все още текат процедури, които не знам колко дълго време ще продължат. Нямам притеснения, че при ново правителство ще ни вземат стадиона“, заяви Милко Георгиев. Той коментира и писмото до БФС, което ЦСКА изпрати заради ненормалните условия на стадиона в Разград за гостуващите фенове.

„Надяваме се на отговорно решение. Ще коментираме, когато от БФС излязат с някакъв отговор. Нека хората си свършат работата. Ние очакваме подкрепа и от другите клубове, тъй като този сектор не кореспондира с европейско отношение към феновете. Ние първи възроптаваме срещу тези условия и се надявам да се проведе кампания, дискусия за подобряването на условията по българските стадиони“, каза още директорът.

„Йорданеску откакто е дошъл, вие все го изпращате. Собственикът заяви пълната си подкрепа към него. Няма драма. Средставата, които ще отпуснем за селекция през зимната пауза ще удовлетворят както Йорданеску, така и феновете. В момента в ЦСКА се гради нещо в дългосрочен план. Ние не искаме да изградим нещо за една година и то да угасне. Фенове, ръководство очаквахме друг старт на първенството, но предвид обстоятелствата смятам, че е нормално състоянието на отбора. Всеки, който обича ЦСКА иска отборът да побеждава, но за съжаление към настоящия момент наблюдаваме колебливи игри. При всички случаи пролетта ще изглеждаме по един различен начин“, каза още Милко Георгиев.
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 ное 2016 13:18

Долно уйно написа:
Red joker написа:Литекс си е в Ловеч душа,както и Чавдар си е в Етрополе и си играят футбол в съответните В групи,ако не верваш прочети някъде,информацията не е секретна :!: :idea:

За толкова време така и неразбрах, защо Литекс играят във В група, а не във ВПЛ, защо така?

Щото така са преценили собствениците,другарю хейтър и за Литекс и за Чавдар :idea: :idea: !Това са фирмени отбори и е въпрос на личната воля на собствениците,къде да си дават парите :!:Ииии...апропо,ти да не си личен секретар на Синчеца :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 ное 2016 13:59

[center]Някой знае ли какво става с търга за емблемата?
Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 ное 2016 14:26

GOLEADOR написа:[center]Някой знае ли какво става с търга за емблемата?
Изображение[/center]

Чакаме бабет , да си свърши работата ... (или пиеньето) ... :mrgreen:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”