ceBep написа:Red joker написа:Още веднъж искам да спомена,че бившата Офанзива се заигра с Черепа и тези,които искаха да съсипят ЦСКА-както се видя по последните назначения в Ефбет,било е за пари

Явно 40-те и чУена

, се бяха взели много на сериозно и си повярваха,че са незаобиколим фактор и с това си деяние искаха да заемат роля и в ръководството на Клуба и да осребрят влиянието си с материални дивиденти ! Не им пукаше,че стават ортаци и най-вероятно слуги на един от гробокопачите на ЦСКА,превърнал отборът ни в маша на букмейкърската си компания и реаниматор на подуянци

Дано никога не стъпите на Армията по никакъв повод,вие и вашият господар!Продажници

Значи мен ( за разлика от теб ) не ме е срам от нападките ти и ще ти отговоря така. Никой от нас не е злоупотребил на гърба на клуба, на гърба на останалите групи, и на гърба на обикновените привърженици на клуба ПО НИКАКЪВ НАЧИН, бил той материален, паричен или какъвто още се сетиш.
Относно писанията ви за едно от момчетата и настоящата му месторабота, беше обяснено на дълго и широко, лично от него, преди седмица.
Още много и много мога да говоря, но въпреки случило се няма да го направя в името на сектора, в който съм се родил и от чиято част съм бил толкова години. И не не съм говедо, както пак някой ме обвини, и аз обичам безрезервно ЦСКА, но онзи ЦСКА, който вече го няма.
Не ме е срам от нищо,но бяхте на път да злоупотребите,настоявайки за връщането на Черепа и то почвайки от АОФГ!Ебати селският тарикат е тоя-та в окръжните групи може да се съберат 100 човека фенове,от средната класа и да издържат отбора

Казвал съм ти го много пъти-преди да се родите още,ти и твоите приятели е имало„Г“ сектор,в който нямаше фракции и тем подобни тъпотии,така че щом сте избрали този път следвайте си го и не се правете на мъченици

В тая връзка, не е нужно да злословите по адрес на хората,с които до вчера бяхте на една страна

Както виждаш тука никой не ви споменава нито с добро ,нито с лошо,докато не се изтъпани някой от вас и почне да простее!ЦСКА си е ЦСКА и никога не е бил нещо друго и ако жалите по фалиралото АД си е лично ваш проблем или пък,че не станало по вашата свирка ,също си е ваш проблем-сори!
Момчето с мегафона,може да си обяснява квото иска,но това че получи работа от „благодателят“ на ЦСКА говори много

Ако наистина беше толкова принципен и честен,нямаше да постъпи там,дори и да е така ,както казва