Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 22:01

Долно уйно написа:Колкото и да се напъваш срещу фактите е трудно.
Съжалявам, че не съм се научил да пляскам и вдигам фанфари машинно, само защото е мое и т.н.
Вече споделих, като информация, което е най-важното едно голямо браво, има много информация,
като технически изпълнение нещата трябва още да се дооправят и това не е хулене.

Отваряш статия и пред става картинна галерия
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/21/48/5147f7d3638f2148.jpg[/rimg]

Относно Киро, баща му е шеф на охраната на Ганчев и за това се намира в клуба, ако тате не е на тази позиция за Киро няма и да сме чували, а дали помощника няма отношение, към тренировъчния процес... нямам идея, тук специалистите ще кажат.

Треньора син на баща си
Помощник кондиционния син на баща си

С такава политика нищо повече от Литекс няма да бъде и ЦСКА-София, спокойно може да скрийншотнеш мнението ми и да ми го напомниш в края на сезон.

Интересно , ти не си ли син на баща си или ..... :roll:
Прозираш , направо прозрачен стана в напъните си да намериш нещо за охулване и оплюване , ама то това си е твой проблем , не е наш , а опитите ти , колкото и многобройни да са си остават все толкова ялови ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 ное 2016 22:03

baraba написа:Могат , ама само в твоите мечти ;) Нито Кърпачев може да влезе в ОСК ЦСКА , нито Паламуд , нито Левски Карлово ;) Така че събирай пари за козирка и не се тревожи за ОСК ЦСКА ;)

А, аз не се тревожа. Просто ти напомням, че като виден трубадур на успехите на ловешката школа напоследък забравяш да осведомиш публиката тук за някои потресаващи резултати. А е редно, щом си се захванал и обявяваш тази школа за голяма.
Мани ги двете седмици, ама те и много други резултати станаха... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 22:07

sin4ec написа:
baraba написа:Могат , ама само в твоите мечти ;) Нито Кърпачев може да влезе в ОСК ЦСКА , нито Паламуд , нито Левски Карлово ;) Така че събирай пари за козирка и не се тревожи за ОСК ЦСКА ;)

А, аз не се тревожа. Просто ти напомням, че като виден трубадур на успехите на ловешката школа напоследък забравяш да осведомиш публиката тук за някои потресаващи резултати. А е редно, щом си се захванал и обявяваш тази школа за голяма.
Мани ги двете седмици, ама те и много други резултати станаха... :)

Нещо си ме объркал с някой друг ;) А , че се тревожиш е видно дори и само от факта , че си тук в нашия форум ... ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 ное 2016 22:09

GOLEADOR написа:Така е възроден хокея в ЦСКА,защо по същия начин да не се възроди и футбола?

Защото хокеят е създал нов клуб. А тук идва Литекс-Лекс-Осъм-Кърпачев с претенции да е армейски клуб. Кога Ловеч е бил армейски, че не се сещам? Армейски си е волейбола, там две мнения няма. Това си е ЦСКА отвсякъде!
Но Литекс да ми се бара за ЦСКА-ами няма как да стане. Приели ги били в ЦСКА ОСК-нали ти казвам, утре Ганчу ще каже да приемат там Полски Тръмбеш, и това ли ще е ЦСКА?
Не е сериозно.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 ное 2016 22:11

GOLEADOR написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:За мен това става факт в момента,всеки може да си разправя каквото иска,но пред факта,че в сайта на ОСК ЦСКА в категорията футбол е отразен ЦСКА-София даже и най-големия Тома Неверни трябва да замълчи.Пак повтарям,ако знаеш точната дата на приемането на ЦСКА-София в ОСК ЦСКА - кажи я!

Че те утре могат и Паламуд ( Мичурин) да вкарат там, това прави ли го наследник на ПФК ЦСКА?
Какво общо има Кърпачев-Ловеч с ОСК ЦСКА, че не ми е много ясно?

Аз съм го казвал многократно,но ще го повторя щом се налага.ОСК'ЦСКА" е семейството на ЦСКА.След фалита на клуба могат да възникнат много отбори които да искат да възродят ЦСКА,но само този който бъде приет в семейството на ЦСКА ще направи това.В случая това е ЦСКА-София.Така е възроден хокея в ЦСКА,защо по същия начин да не се възроди и футбола?

Гледната ми точка:Според вас клуб не може да фалира.ОК.Значи Клуб ЦСКА не е спирал членството си в ОСК.Кви приемания ще стават тогава и то на ЦСКА-София което не е клуб а АД?...Въобще такава каша е в главите ви с това разграничение на ФК и ТД че ръсите простотии от ден първи както ви е удобно.Голеадор я ми кажи кои са тия хора дето говорят че ЦСКА на ГГ е член на ОСК..Интересно ми е щото и дума по този въпрос не е обелена до сега.Пак творите факти и история.Нямате равни -честно.Само и само Литекс да стане ЦСКА.еБалла!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 22:13

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Така е възроден хокея в ЦСКА,защо по същия начин да не се възроди и футбола?

Защото хокеят е създал нов клуб. А тук идва Литекс-Лекс-Осъм-Кърпачев с претенции да е армейски клуб. Кога Ловеч е бил армейски, че не се сещам? Армейски си е волейбола, там две мнения няма. Това си е ЦСКА отвсякъде!
Но Литекс да ми се бара за ЦСКА-ами няма как да стане. Приели ги били в ЦСКА ОСК-нали ти казвам, утре Ганчу ще каже да приемат там Полски Тръмбеш, и това ли ще е ЦСКА?
Не е сериозно.

Литекс си стои в Ловеч и не идва никъде ;) От там насетне си правиш настъкмистика ;) Казах ти тревожи се за вашата козирка , ние армейците ще си се оправяме с ЦСКА , както си искаме , това си е наша работа , а не ваша :idea:
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 ное 2016 22:13

baraba написа:Нещо си ме объркал с някой друг ;) А , че се тревожиш е видно дори и само от факта , че си тук в нашия форум ... ;)

Толкоз съм разтревожен, че си разплетох слиповете. Тук отдавна не бях влизал и е пълна скука. Съвсем други тревоги са ми на главата, боли ме сайдера за Ловеч.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 22:16

sin4ec написа:

Не е сериозно.

Това за новия клуб е дискутирано многократно.Дунав също не е възроден от нов клуб.Формално не е проблем да се създаде нов клуб,за мен обаче е по-важно вместо нов клуб двете дружества които искаха да възраждат ЦСКА да се обединят.Писна ми да гледам как армейци се дърлят един друг.Така феновете отново ще сме заедно и подмятания от рода "ама вие сте Литекс щото не сте нов отбор" ще спрат.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 22:17

icko65 написа:
GOLEADOR написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:За мен това става факт в момента,всеки може да си разправя каквото иска,но пред факта,че в сайта на ОСК ЦСКА в категорията футбол е отразен ЦСКА-София даже и най-големия Тома Неверни трябва да замълчи.Пак повтарям,ако знаеш точната дата на приемането на ЦСКА-София в ОСК ЦСКА - кажи я!

Че те утре могат и Паламуд ( Мичурин) да вкарат там, това прави ли го наследник на ПФК ЦСКА?
Какво общо има Кърпачев-Ловеч с ОСК ЦСКА, че не ми е много ясно?

Аз съм го казвал многократно,но ще го повторя щом се налага.ОСК'ЦСКА" е семейството на ЦСКА.След фалита на клуба могат да възникнат много отбори които да искат да възродят ЦСКА,но само този който бъде приет в семейството на ЦСКА ще направи това.В случая това е ЦСКА-София.Така е възроден хокея в ЦСКА,защо по същия начин да не се възроди и футбола?

Гледната ми точка:Според вас клуб не може да фалира.ОК.Значи Клуб ЦСКА не е спирал членството си в ОСК.Кви приемания ще стават тогава и то на ЦСКА-София което не е клуб а АД?...Въобще такава каша е в главите ви с това разграничение на ФК и ТД че ръсите простотии от ден първи както ви е удобно.Голеадор я ми кажи кои са тия хора дето говорят че ЦСКА на ГГ е член на ОСК..Интересно ми е щото и дума по този въпрос не е обелена до сега.Пак творите факти и история.Нямате равни -честно.Само и само Литекс да стане ЦСКА.еБалла!

Пълни глупости приказваш , отново без да знаеш фактите !!! Футболния клуб още преди години беше отделен от ОСК ЦСКА , освен това оригиналното Акционерно дружество преди Божков все още съществува и да те светна , че и то ще има значение по-нататък , всичко с времето си , стъпка по стъпка си идва на мястото ;)
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 22:19

GOLEADOR написа:
sin4ec написа:

Не е сериозно.

Това за новия клуб е дискутирано многократно.Дунав също не е възроден от нов клуб.Формално не е проблем да се създаде нов клуб,за мен обаче е по-важно вместо нов клуб двете дружества които искаха да възраждат ЦСКА да се обединят.Писна ми да гледам как армейци се дърлят един друг.Така феновете отново ще сме заедно и подмятания от рода "ама вие сте Литекс щото не сте нов отбор" ще спрат.

Честно казано , не смятам да се обединявам отново с разни Дучета ,Цимбици и подобни .... Не , мерси , достатъчно вреди ни нанесоха досега , стига толкова :evil:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”