Old_death написа:GOLEADOR написа:Харесва ли ви сайта?Дано има качествено поддържане.
Има какво да се работи по него . За сега има 884 регистрации .
Вече са 1859.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Old_death написа:GOLEADOR написа:Харесва ли ви сайта?Дано има качествено поддържане.
гражданин от село написа:Old_death написа:GOLEADOR написа:Харесва ли ви сайта?Дано има качествено поддържане.
Вече са 1859.
baraba написа:Отделно от това , за пореден път хващам г-н Уйно в лъжаВ галвната страница на Гонг , в ТОП - новини все още си седи ТОП - новината : " Новият сайт на ЦСКА , вече е факт !"
Та , толкова за ... НЕ отразяването на събитието от съответните медии
Долно уйно написа:baraba написа:Долно уйно написа:Red joker написа:ЦСКА от Първа лига посрами цялата „А“ група
От утре започва 14-ият кръг в Първа професионална лига, а с това и второто завъртане на мачовете в шампионата. Интригата в първенството в първите 13 кръга беше налице, въпреки че публиката по стадионите не беше много. Безспорен лидер по този показател е ЦСКА, чийто домакински мачове са били посетени от малко над 53 400 зрители! Това е почти три пъти повече от втория в класацията Ботев Пд, който е с малко над 19 000. Трети е Левски с общо 16 000 фенове по трибуните от началото на сезона.
Постижението на ЦСКА пък засрамва целият елит от старата вече „А“ група миналата година. Тогава най-много фенове за целият сезон събра Берое – 53 500 за 35 мача, а сега „червените“ са били гледани от толкова фенове само за 6 домакинства (седмото – срещу Локо Пд, се изигра пред празни трибуни).
Нек сме живи,нек сме здрави,пък кой ни мрази -под нас ще лазиЕ това е пример за ГРАНД,Уйно,ако искаш ходи да ги броиш-ЦСКА Е НОМЕР 1 ПО ПУБЛИКА
Всичко това на фона на неубедителна игра и класиране!Когато фактите говорят и боговете мълчат,изводите всеки да си ги направи!
Явно дълбоко съм ти бръкнал, след като си избиваш нервичките след материал, който никога не съм коментирал.
Две мнения няма, че ЦСКА-София към момента е с най-висока посещаемост, но аз като селянче са ме научили да гледам нещата трезво, от всички страни и тогава да изказвам мнение.
Ботев, как да имат висока посещамост, при положение, че са ограничени до максимум 3000 зрители на мач?
Като извадиш 21К от 53К и се вижда, че разликата между Левски и ЦСКА-София не е чак толкова осезаема.
Манията за величие е много лошо заболяване, а синдрома на късата памет непрощава на никой.
Дерзай.
Освен всичко друго , че и математиката ти е много зле , защо трябва да вадим 21К от 53К , само ти си знаешПри положение , че Ботев имат посещаемост от 19+К до момента да ми говориш за някакви твои си имагинерни 21К ... то верно на село малко по иначе се оценяваха учениците , ама ... !!! А , как от Ботев директно премина към Левски , пък е още по-голяма магия
Те горките имат почти 3 ПЪТИ по-малко публика от .... "умрелия" ЦСКА , а ти с цялата си наглост обясняваш , как почти нямали разлика с нас
Уникален си , честно ... признавам ти го
Ех Албански реотани, 21К е посеащемостта на ЦСКА-София - Левски, при второто завъртане тази бройка ако бъде посетен мача отново от толкова зрители ще е на сметката на Левски.
Да не говорим, че броенето на зрители по нашите терени е една идиотия, където всеки пише, каквото му е угодно на него. Неслучайно попитах на този сакт http://bulgarian-football.com/parva-liga.html#k2r1 може ли да се има доверие, тъй като в него броя е далече под 53К.
Ботев е кощунство да се вкарват, в каквито и да е било сметки, тъй като те са ограничени до 3000 и ако искат да са 5000 на мач няма, как да се случи.
Долно уйно написа:baraba написа:Отделно от това , за пореден път хващам г-н Уйно в лъжаВ галвната страница на Гонг , в ТОП - новини все още си седи ТОП - новината : " Новият сайт на ЦСКА , вече е факт !"
Явно и хал хабер си нямаш, какво значи топ новина в една платформа, където и за миг не я качиха редакторите, а според мен можеше да намери място поне за час.
Но пък да я набутат в жълтини е факт.
Не само в Албания произвеждат реотани
http://gong.bg/
Долно уйно написа:Пхаха доживях да прочета тази чутовна глупост, че разделяли публиката ЦСКА-София - Левски, като ги броели за статистиката -пхахаа, трошиш яко глупомера.
За трети път ще питам, на България футбол може ли да се има доверие?
Долно уйно написа:baraba написа:Отделно от това , за пореден път хващам г-н Уйно в лъжаВ галвната страница на Гонг , в ТОП - новини все още си седи ТОП - новината : " Новият сайт на ЦСКА , вече е факт !"
Явно и хал хабер си нямаш, какво значи топ новина в една платформа, където и за миг не я качиха редакторите, а според мен можеше да намери място поне за час.
Но пък да я набутат в жълтини е факт.
Не само в Албания произвеждат реотани
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта