Aлл... Аллоооуу, водоснабдяване ли е ?
- Не, господине, ние сме енергото.
- Ааа, нищо, и на вас да ви eба майката !
Те тава е, сите са маскари.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Aлл... Аллоооуу, водоснабдяване ли е ?
Middlesbrough написа:ЕМИЛ написа:rhaegar написа:Маргото е класа, факт.
На нищо не прилича .
Ко каза ко![]()
![]()
https://www.google.bg/search?q=margot+robbie&biw=1527&bih=836&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwi9q6vRuq_QAhXIDMAKHSkABRYQ_AUIBigB#imgrc=GjVdHHJ0EC0kcM%3A
THE G.A.M.E написа:Aлл... Аллоооуу, водоснабдяване ли е ?
Те тава е, сите са маскари.![]()

[/offtopic]JackPackage написа:Готвиш ли се за дербито ве, лорде![]()
Какви са ти очакванията, тука поне може да се изкажеш спокойно без да бъдеш нападнат от бесни монаси![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Готвиш ли се за дербито ве, лорде![]()
Какви са ти очакванията, тука поне може да се изкажеш спокойно без да бъдеш нападнат от бесни монаси![]()
![]()
Хахах, ако ме нападнат заставам в защита и контраатака...
За дербито не се готвя особено... Казал съм, че шходя ако някой ми земе билет наготово... Ако не ми земат (което е малко вероятно), ше си седя на топло и с чаша в ръка. Иначе ше отида да прецапам през калната поляна и да побуча малко... Като футбол няма как да имам високи очаквания. Нещо 1-1, 2-2 ми се вижда мача.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:На кой му пука за някакъв си мач в Мадрид, когато играят Ботев и Локо, бе?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

JackPackage написа:ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Готвиш ли се за дербито ве, лорде![]()
![]()
Хахах, ако ме нападнат заставам в защита и контраатака...
За дербито не се готвя особено... Казал съм, че шходя ако някой ми земе билет наготово... Ако не ми земат (което е малко вероятно), ше си седя на топло и с чаша в ръка. Иначе ше отида да прецапам през калната поляна и да побуча малко... Като футбол няма как да имам високи очаквания. Нещо 1-1, 2-2 ми се вижда мача.
Аз те питам за Мадриленьо бе, не за Майна Таун дерби![]()
rhaegar написа:На кой му пука за някакъв си мач в Мадрид, когато играят Ботев и Локо, бе?
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
JackPackage написа:rhaegar написа:На кой му пука за някакъв си мач в Мадрид, когато играят Ботев и Локо, бе?
Това да не ти е дербито на Милано за 7-8-мо място бе, пъпеш![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:JackPackage написа:rhaegar написа:На кой му пука за някакъв си мач в Мадрид, когато играят Ботев и Локо, бе?
Това да не ти е дербито на Милано за 7-8-мо място бе, пъпеш![]()
Айде, айде, много ти се вдигнаха акциите. Преди 5 години те беше срам да кажеш, че си от Атлетико.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта