ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !

Мнениеот POPCORN » 13 яну 2010 15:40

delqnski47 написа:Добре....всичко си беше нормално до вчера :!: :!: :!:
Купихме футболисти,подсилихме си тима и играхме добре последните мачове!?!Не знам защо ръководството само си създава напрежение! :evil:
На къв чеп ще гонят Любо точно когато започват тренировките,по средата на сезона!Вие знаете ли какво означава това??Че всичко започва отначало!!!А знаете ли какво означава това??Че титла и този сезон няма да има!!Кога треньор е правил отбор шампион за половин година???
Сега като дойде новия треньор,с новите тактики и всичко отива подяволите!И не ви увря в главата,че не треньора,а липсата на голмайстор(2 примера:Камбуров в Локото и Гонзо в Левски(когато беше фуболист)!Без Камбуров Локото няма да е и девети в класирането!!!) е причината че не спечелихме толкова мачове!Нямаме лидер,нямаме плеймейкър,нямаме голмайстор,а сега и треньор нямаме...
Не знам вече кво да мисля и кво решение ще е по добре за ЦСКА!Имам чувството,че квото и да стане в момента(дори и да отавят Пенев),все ще е минус за нас!

е е е много добре сме играли последните мачове, малко присилено!Аз не си спомням добър мач освен с Литекс където не играхме пак нищо ама с повече хъс и желание ги бихме!Рома не играхме нищо, после от 9 кръг до последния имахме 1 победа това са 6 кръга.Това ли ни е добрата игра?Да не говорим, че понякога правеше такива рокади в отбора, че няма на къде.На половината играчи им даваше позици където не им е мястото там.Пускаше ми всеки мач Миггел- смотаняка.Но напрви и добри неща.Вкара ни в Европа играхме добре!Наказа лакохолиците това също беше добре!Са каквото е направил добре, не може да му се успори :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 13 яну 2010 15:43

Хайде хайде по-спокойно Любо Пенев не е господ факт е обаче под негово ръководство напрежението в клуба никога не е спадало а от там дойдоха и проблемите в ЦСКА , сега поне положението ще се успокои пък и не вярвам тренер да е Йешич или поне се надявам да не е той на ЦСКА му трябва нещо ново ако искаме титла и ШЛ да заложим на класен чужденец . Йешич някой го помнят с изгубените 7 точки съответно и титлата но аз лично го помня с категоричното надиграване на Ливърпул на Анфийлд и още по-категоричните победи над Леверкузен и влизане в групите където се представихме доста по-добре от тази година и за една точка не продължихме напред . Само се надявам шефовете на тима да не му оставят селекцията в ръцете и през армията да миант един тон кекави сърби !

Ако си бяхме били Черно Море , Черноморец , Локо Сф и не бяхме загубили от Литекс и Миньор вкъщи с 0-3 :shock:
Нямаше да се стигне до смяна на треньора но ... Пенев сам си е виновен,колкото и да ми харесва поведението му !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 яну 2010 15:47

delqnski47 написа:На къв чеп ще гонят Любо точно когато започват тренировките,по средата на сезона!Вие знаете ли какво означава това??Че всичко започва отначало!!!А знаете ли какво означава това??Че титла и този сезон няма да има!!Кога треньор е правил отбор шампион за половин година???

Ако вярно това, че Пенев е получавал 50 000лв заплата на месец това си е много сериозна цифра в България, а и лично той не се е доказал, че заслужава такава и по-голяма.
Титан вероятно са поискали да му намалят същата до някакви стойности и Пенев не е бил съгласен щом ще има треньорска смяна.
При средна заплата за страната от 500 лв. да получаваш 100 пъти по-голяма някак си не се връзва.

delqnski47 написа:Нямаме лидер,нямаме плеймейкър,нямаме голмайстор,а сега и треньор нямаме...

Имате 50 футболисти на договор към ЦСКА, треньора защо не ги освободи същите още лятото?
Последна промяна от PFC Litex на 13 яну 2010 15:49, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 яну 2010 15:47

POPCORN написа:
Купихме футболисти,подсилихме си тима и играхме добре последните мачове!?!Не знам защо ръководството само си създава напрежение! :evil:
На къв чеп ще гонят Любо точно когато започват тренировките,по средата на сезона!Вие знаете ли какво означава това??Че всичко започва отначало!!!А знаете ли какво означава това??Че титла и този сезон няма да има!!Кога треньор е правил отбор шампион за половин година???
Сега като дойде новия треньор,с новите тактики и всичко отива подяволите!И не ви увря в главата,че не треньора,а липсата на голмайстор(2 примера:Камбуров в Локото и Гонзо в Левски(когато беше фуболист)!Без Камбуров Локото няма да е и девети в класирането!!!) е причината че не спечелихме толкова мачове!Нямаме лидер,нямаме плеймейкър,нямаме голмайстор,а сега и треньор нямаме...
Не знам вече кво да мисля и кво решение ще е по добре за ЦСКА!Имам чувството,че квото и да стане в момента(дори и да отавят Пенев),все ще е минус за нас!

е е е много добре сме играли последните мачове, малко присилено!Аз не си спомням добър мач освен с Литекс където не играхме пак нищо ама с повече хъс и желание ги бихме!Рома не играхме нищо, после от 9 кръг до последния имахме 1 победа това са 6 кръга.Това ли ни е добрата игра?Да не говорим, че понякога правеше такива рокади в отбора, че няма на къде.На половината играчи им даваше позици където не им е мястото там.Пускаше ми всеки мач Миггел- смотаняка.Но напрви и добри неща.Вкара ни в Европа играхме добре!Наказа лакохолиците това също беше добре!Са каквото е направил добре, не може да му се успори :)

Добре,не разбрахте ли,че има нещо адски гнило в ЦСКА??
Начи Любо подава оставка и Титаните не я приемат!След това през цялото време(до вчера) се повтаряха,и повтаряха,и повтаряха до припадък,че Любо остава!Е...как така за 1 ден всичко се обърна наопаки!И кво е тва оправдание ''Ми той не си вдигал телефона и ни игнорирал'' :?: :?: :?: Кви са тия филми бе?Тая седмица са говорили поне 3,4 пъти за селекция!И щом като са взели решение да го сменят по средата на сезона и точно преди започването на работа в отбора,защо още не са се изказали официално ами само се крият и повтарят ''Той се маха,ама ще видим''?
Е...не ви ли се струва понееее мъничко странно?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 13 яну 2010 15:48

Йешич пое отбора на полусезона и го направи шампион не че съм съгласен с смяната всъщтност и аз не знам какво да мисля вече, но е хубаво да се припомни и този факт.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 13 яну 2010 15:52

Пое готов отбор....и ти можеше сигурно да ги направиш шампиони.
Въпроса е в това, че не е сега момента за смяна - нещо е сбъркано тотално. Като искат да го сменят, да го бяха сменили след карая на полусезона.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 13 яну 2010 15:53

Тези собственици на клубове сякаш една майка ги е раждала. Сами си създават проблеми, сякаш нарочно го правят, за да са център на внимание.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 13 яну 2010 15:53

Angoff написа:Хайде хайде по-спокойно Любо Пенев не е господ факт е обаче под негово ръководство напрежението в клуба никога не е спадало а от там дойдоха и проблемите в ЦСКА , сега поне положението ще се успокои пък и не вярвам тренер да е Йешич или поне се надявам да не е той на ЦСКА му трябва нещо ново ако искаме титла и ШЛ да заложим на класен чужденец . Йешич някой го помнят с изгубените 7 точки съответно и титлата но аз лично го помня с категоричното надиграване на Ливърпул на Анфийлд и още по-категоричните победи над Леверкузен и влизане в групите където се представихме доста по-добре от тази година и за една точка не продължихме напред . Само се надявам шефовете на тима да не му оставят селекцията в ръцете и през армията да миант един тон кекави сърби !

Ако си бяхме били Черно Море , Черноморец , Локо Сф и не бяхме загубили от Литекс и Миньор вкъщи с 0-3 :shock:
Нямаше да се стигне до смяна на треньора но ... Пенев сам си е виновен,колкото и да ми харесва поведението му !

Поведението и отношението към играчите е едно,треньорската кадърност-съвсем друго.Пенев е наясно как да държи дисциплина сред разхайтени младежи,но май това му изигра най-лоша шега.Друг е въпроса за тактическа и тренировъчна грамотност-един колега по-горе спомена за постоянните рокади в състава.Факт е,че Пенев не е изграден треньор и му липсват доста неща,но просто трябваше като начало на кариерата си да избере някой по-непретенциозен отбор,за да няма такова напрежение. ;)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 яну 2010 15:55

eMs1 написа:Пое готов отбор....и ти можеше сигурно да ги направиш шампиони.
Въпроса е в това, че не е сега момента за смяна - нещо е сбъркано тотално. Като искат да го сменят, да го бяха сменили след карая на полусезона.

И аз съм на същото мнение!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 13 яну 2010 15:56

Не треньора е проблема на ЦСКА !А играчите!Не може с играчи от Ботев и Сливен да станеш шампион от ряз.Много жалко за Пенев.Чак ми е мъчно...
Изображение

Върни се в “ЦСКА”