"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Mirosvel
Контакти:

Re: ПЪРВОТО ''ПРЕВЪРТАНЕ''

Мнениеот Mirosvel » 16 ное 2016 23:15

nitro77 написа:С оглед очакванията преди и по време на сезона, Дунав Русе води убедително. "Ясновидци" предричаха между 11-о и 14-о място, а тя каква стана... Дори и след силното начало се намериха "пророци", които уверяваха, че ще ни застигне съдбата на Любимец отпреди три сезона. Да са живи и здрави всички "предсказатели" и все така да предсказват. А ние все така да показваме добри игри и да объркаме сметките на колкото може повече "грандове", както направихме с единия от уж сигурните претенденти за титлата. Само Дунав!

Без да влагам негативни емоции спрямо Дунав ти казвам, че все още вероятноста Дунав да не успее да остане в първата шестица е голяма. Бъдете търпеливи и се молете Ботев, Берое и Локо Пд да не тъгнат нагоре и накрая вие да изгорите.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 ное 2016 23:52

Лудогорец е твърде изявен фаворит и с прекалено висока класа за всички български отбори. Отдолу имаме 3 равностойни отбора - Левски, Черно Море и ЦСКА-София, като искам да кажа дебело, че на двете отборчета от София се помага ВСЯКАК, което не е някаква новост в България. Моя отбор Черно Море е най-голямата изненада! Видни специалисти предричаха не повече от 8мо място за моряците, а защото не сме играели на Тича, демек глупостите, че сме домакински отбор сме нямали шанс! ЯДЕЦ! Най-добрите си мачове ги направихме даже извън Каварна - много важните победи над Ботев, Берое (преки конкуренти) и Левски за Купата. Дунав изобщо не ги броя, защото за мен няма да са в 6-цата и за това и пари бих заложил. Берое, Ботев и Локо Пд като, че ли са дали стъпка назад, особено отчетливо при Берое и Локо Пд. Предишни сезони обикновено бяхме на едно ниво с тези отбори, но тази есен ги победихме всичките и то убедително на собствените им стадиони, затова ги отчитам като по-слаби моментно. Разочарованието разбира се е Славия. Тотален амок. Няма да се учудя ако даже и изпаднат. Останалото са доста посредствени отбори. Искам да отбележа и, че има три участника играещи НЕЗАКОННО в А група, това са Тирето и неговите компаньони от Верея и Нефтохимик.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 16 ное 2016 23:55

Слаби игри,пред празни трибуни!!!Намирисващи обрати и отвратително съдийство!!!А някои колеги се опитват да се заяждат с Дунав!!!Според мен това е единственият отбор,даващ повод за оптимизъм!!!Играят смислено и използват българи!!!Нямам сантименти към тях,защото на празния стадион в Разград ни бяха наврели в отвратителната клетка....при двойна цена за гостите от ВАРНА!!!Платиха си за селския гяволък,но....това е типично за БЪЛГАРИЯ!!!На терена обаче ни победиха заслужено,с абсолютно надиграване!!!Дали ще останат в шестицата не знам,но това е пътят!!!Български футболисти и много работа!!!Нашето жалко първенство е тотално сбъркано,като повечето неща в милата ни Родина!!!Първа лига е пълна със случайно и неслучайно попаднали в нея отбори!!!Това го няма никъде по света,но и никого не впечатлява!!!Все пак в един цирк играем и всички сме свикнали с постоянните номера!!!Знаем,че тези номера ще са без край.....и керванът ще върви,все едно дали ще лае някое заблудено куче!!!Най важното е,определени отбори да са в групата на набедените майстори....и да са в челото!!!Ако не беше Лудогорец да обърква сметките....всичко щеше да е О.К.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 17 ное 2016 00:27

Mirosvel написа:
nitro77 написа:С оглед очакванията преди и по време на сезона, Дунав Русе води убедително. "Ясновидци" предричаха между 11-о и 14-о място, а тя каква стана... Дори и след силното начало се намериха "пророци", които уверяваха, че ще ни застигне съдбата на Любимец отпреди три сезона. Да са живи и здрави всички "предсказатели" и все така да предсказват. А ние все така да показваме добри игри и да объркаме сметките на колкото може повече "грандове", както направихме с единия от уж сигурните претенденти за титлата. Само Дунав!

Без да влагам негативни емоции спрямо Дунав ти казвам, че все още вероятноста Дунав да не успее да остане в първата шестица е голяма. Бъдете търпеливи и се молете Ботев, Берое и Локо Пд да не тъгнат нагоре и накрая вие да изгорите.

За пореден път твърдя, че нямаме амбиции за първата шестица, още повече, че евроместата там вече са разпределени. Оставане в групата и спечелване на Купата мисля, че е напълно задоволително като за първи сезон след дълго отсъствие. :)

debilcho
Контакти:

Мнениеот debilcho » 17 ное 2016 00:30

koisa написа:
debilcho написа:Левски и ЦСКА не играят нищо /разбирай Ганкиното/ и е учудващо, че едните нямат загуба досега.

Фактът, че Левски нямат загуба съвсем обезсмисля дебилното ти мнение за ганкиното игране. Може да се каже, че играят на предела на възможностите си, но не и ганкиното при 23:5 голова разлика, 0 загуби, на само три точки зад Лудогорец и на цели 8 пред третия в класирането. Все си мисля, че едни 12 отбора зад Левски няма да имат нищо против да им се случи подобно "ганкино" представяне. :geek:

Аз ти говоря за Ганкино играене , а не за Ганкино представяне би трябвало да си го разбрал/по-снимката съдя, че си Текезесар/Аграр/ и я рабираш таз игра.А по въпроса за 23:5 голова разлика, ай моля ти се с 5:0 срещу Славия, автогол на Локо Горна , две дузпи в Бургас и тем подобни.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 ное 2016 00:41

debilcho написа:
koisa написа:
debilcho написа:Левски и ЦСКА не играят нищо /разбирай Ганкиното/ и е учудващо, че едните нямат загуба досега.

Фактът, че Левски нямат загуба съвсем обезсмисля дебилното ти мнение за ганкиното игране. Може да се каже, че играят на предела на възможностите си, но не и ганкиното при 23:5 голова разлика, 0 загуби, на само три точки зад Лудогорец и на цели 8 пред третия в класирането. Все си мисля, че едни 12 отбора зад Левски няма да имат нищо против да им се случи подобно "ганкино" представяне. :geek:

Аз ти говоря за Ганкино играене , а не за Ганкино представяне би трябвало да си го разбрал/по-снимката съдя, че си Текезесар/Аграр/ и я рабираш таз игра.А по въпроса за 23:5 голова разлика, ай моля ти се с 5:0 срещу Славия, автогол на Локо Горна , две дузпи в Бургас и тем подобни.

Хубаво съдиш по снимките, а аз тогава какво да кажа за ника ти? :lol: Отделно, ако си сложиш малко по-голям диоптър цайси и видиш добре кой е на снимката и какво символизира няма да правиш толкова дебилни заключения.
П.С. Няма как отбор да извади такава статистика с ганкино играене и не случайно за представянето съм сложил ганкино в кавички, Дебилчо!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 17 ное 2016 09:49

debilcho написа:
koisa написа:

Позволявам си да припомня мача в Бургас,където беше спестен нарисуван ЧК на Александър Драгомиров Александров и не беше свирена дузпа за Нефтохимик!!!Първата дузпа за Левски беше измислена,при това след явна засада!!!Те така бяха поддържани шампионските амбиции на един измислен от журналистите "велик гранд"!!!То не бяха приказки от рода на"Левски си върна първото място" и "Левски начело"!!!Какво първо място?Какви пет лева?Нито отбор,нито треньор,нито стадион.....за 800-те души публика да не говорим!!!Но са велики!!!Ако футболът зависеше от журналистически локуми и лакардии,"синичките" отдавна да са станали световен клубен шампион....но уви!!!

debilcho
Контакти:

Мнениеот debilcho » 17 ное 2016 22:47

koisa написа:
debilcho написа:
koisa написа:

Хубаво съдиш по снимките, а аз тогава какво да кажа за ника ти? :lol: Отделно, ако си сложиш малко по-голям диоптър цайси и видиш добре кой е на снимката и какво символизира няма да правиш толкова дебилни заключения.
П.С. Няма как отбор да извади такава статистика с ганкино играене и не случайно за представянето съм сложил ганкино в кавички, Дебилчо!

За ника ми нищо не можеш да кажеш, затова не казвай.И цайсите да си сложа, какво символизира тази снимка май само ти си знаеш. По въпроса за статистиката и самата игра , двете нямат нищо общо, но явно не разбираш това.Както и сам си посочил в сигнатурата, най -добре го е казал вашия любимец Мъруриньо ''Губят трофей на "Герена"! И повтаряме, че играят добре...'' :)

phd
Контакти:

Петолъчката е забранена!

Мнениеот phd » 26 ное 2016 00:05

Петолъчката, сърпът и чукът, както всички останали надписи, паметници и лозунги на комунистическия режим са забранени на публични места. Държавните и общински институции да длъжни да премахнат от своята територия символите, създадени за възхвала на комунизма и БСП.
Това реши парламентът вчера, приемайки на първо четене промените в Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен.

Изображение

Смятате ли, че тази емблема ще се смята за противозаконна?

ShooterMan
Контакти:

Въпрос относно последиците от новия Закон?

Мнениеот ShooterMan » 27 ное 2016 19:38

След като в НС гласуваха закон за ЗАБРАНА и криминализиране възхвалата на комунистически символи и забраниха тяхното носене на публични места и т.н. питам - каква е позицията на БФС относно новака-дебютант в Елитната група - ЦСКА-София София? Червената московска петолъчка е отявлен комунистически символ, също и хората носещи тениски, шалове и т.н. на новосъздаения клуб от обединението на Литекс и Чавдар Етрополе ще бъдат ли глобявани? Втората част на въпроса препраща към отборчето на Марек, чиято абревиатура значи (Марксист Антифашист Революционер Емигрант Комунист) - Марек, позивната на терориста Станке Димитров. Ще бъдат ли принудени най-накрая в Дупница да сложат нормално име на отбора си :?:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”