Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 16 ное 2016 21:26

GOLEADOR написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
soilwork написа:[center]От утре всякакви тролчета ,"доброжелатели" и напуснали доброволно червените редици да го дават по-кротко и смирено! И да не съм чул повече за други ЦСКА-та......Специално поздрави на Голеадор ! [/center]

Нека първо членството в семейството на ЦСКА да стане факт и възраждането на футбола в ЦСКА да стане по начина на хокея.
Линк:http://www.hockeycska.com/wp/?page_id=6
След това трябва да се закупи и емблемата от съда (задължително)!Относно ЦСКА 1948 аз съм на друго мнение.Ако утре имаме ФК член на ОСК ЦСКА то трябва да има обединение между двата клуба за да може феновете на отбора да не се делим.
[center]Изображение[/center]

Що не сте там бе Голеадор?Нали клуб ЦСКА е различно от ПФК ЦСКА ЕАД?

След фалита могат да се появят хиляди клубове ЦСКА,но само този който е приет в семейството на ЦСКА е клубът който ще възроди армейския тим. Виждаш как е възроден хокея в ЦСКА,по същия начин ще се възроди и футбола.

След фалита на кое?Нали клуб не фалира..Що не сте в ОСК?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 ное 2016 21:30

baraba написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
soilwork написа:[center]От утре всякакви тролчета ,"доброжелатели" и напуснали доброволно червените редици да го дават по-кротко и смирено! И да не съм чул повече за други ЦСКА-та......Специално поздрави на Голеадор ! [/center]

Нека първо членството в семейството на ЦСКА да стане факт и възраждането на футбола в ЦСКА да стане по начина на хокея.
Линк:http://www.hockeycska.com/wp/?page_id=6
След това трябва да се закупи и емблемата от съда (задължително)!Относно ЦСКА 1948 аз съм на друго мнение.Ако утре имаме ФК член на ОСК ЦСКА то трябва да има обединение между двата клуба за да може феновете на отбора да не се делим.

Що не сте там бе Голеадор?Нали клуб ЦСКА е различно от ПФК ЦСКА ЕАД?

Защото футболния клуб си беше там , после отделен и сега пак съ го възстановяваме там където му е мястото , ЦСКА не е само футбол , а и много други спортове , като и до днес си остава клубът дал най-много олимпийски и световни шампиони на България ;) Някакви проблеми ли имаш с това ??? Колкото до оная измислена класация , в която елитната група на България по футбол почвала от 1948 г. , нали знаеш , какво можеш да си направиш с нея ;) Само ще те помоля , повече с подобни глупости и изсмукани от пръстите класации да не ни занимаваш !!!

Тъй лииии?Добре...Щото каза че не е вярно.За това ти дадох класацията.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2016 21:35

(П)ицко, не се ли усещаш, че си нежелан навлек тук? :evil:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 ное 2016 21:37

Долно уйно написа:
delqnski47 написа:
Долно уйно написа:Литекс е нещо, като Нотингам, имал успехи и днес е никой, което е далече от гранд.
Толкова по тая тема.
Като се върна на основната дискусия, ЦСКА-София към момента е нищо повече от среднак.
В края на редовния сезон ще се бори за първата шестица (това може да го скрийншотнеш) и да ми го навреш в носа ако не позная.

Казваш,че ''моделите'' на ГГ може и да са за отбори средняци.Но защо не говореше какъв средняк е Литекс,когато този отбор ставаше шампион? ;)

Лично ГГ в телевизионно интервю сам призна, как Литекс е ставал шампион.
В България не е трудно да си купиш шампионска титла.
Дори в един сезон пристана на Левски и прецака ЦСКА, като отмениха редовен гол на ЦСКА в Ловеч и публиката нахлу на терена и последните 10 минути беше на аут линията.
Това Мъри беше треньор и направиха врътка с Левски титла/купа.

Синдрома на късата памет непрощава на никой.

Добре де,но беше ли такъв върл противник на Ганчев когато отбора ставаше шампион?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 ное 2016 21:38

icko65 написа:
GOLEADOR написа:След фалита могат да се появят хиляди клубове ЦСКА,но само този който е приет в семейството на ЦСКА е клубът който ще възроди армейския тим. Виждаш как е възроден хокея в ЦСКА,по същия начин ще се възроди и футбола.

След фалита на кое?Нали клуб не фалира..Що не сте в ОСК?

Беше ти даден отговор.Разговорът приключва.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 ное 2016 21:39

baraba написа:
гражданин от село написа:Уйньо, а ти каква мисия имаш в този подфорум? :roll: :mrgreen:

Тънка , провокативна с често срещани апокалиптични предсказания (до този момент успеваемост 0.000 %) с опит за обезличаване и пренебрегване на всичко хубаво , което се случва в и около ЦСКА :roll: Надявам се да съм бил изчерпателен :mrgreen: Лично на мен , много ми допадат такива "оракули" като него , Петко , Беладонката , които обичат страшно много да се изявяват като последна инстанция и предсказват ли предсказват , а то накрая ... нищо общо с истината :mrgreen:

Целете се да обсъждате темата,а не кой какъв е бил.
Sofia.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 16 ное 2016 21:50

delqnski47 написа:
baraba написа:
гражданин от село написа:Уйньо, а ти каква мисия имаш в този подфорум? :roll: :mrgreen:

Тънка , провокативна с често срещани апокалиптични предсказания (до този момент успеваемост 0.000 %) с опит за обезличаване и пренебрегване на всичко хубаво , което се случва в и около ЦСКА :roll: Надявам се да съм бил изчерпателен :mrgreen: Лично на мен , много ми допадат такива "оракули" като него , Петко , Беладонката , които обичат страшно много да се изявяват като последна инстанция и предсказват ли предсказват , а то накрая ... нищо общо с истината :mrgreen:

Целете се да обсъждате темата,а не кой какъв е бил.

А повечето от тези "специалисти" темата ли обсъждат?Айде стига с тази криворазбрана толерантност!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 ное 2016 22:08

Cheradonna написа:
А повечето от тези "специалисти" темата ли обсъждат?Айде стига с тази криворазбрана толерантност!

Айде да обсъждаш темата.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 ное 2016 22:12

Какво е станало със Слави Петров?Някой знае ли? :roll:
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 ное 2016 22:43

delqnski47 написа:Какво е станало със Слави Петров?Някой знае ли? :roll:

Общо взето се опитали да го направят на маймуна , ама момчето е излязло мъжкарче и им се е опънало :) Явно , това не се е понравило на някои "фактори" в БФС и имаше реакция , след това от наша страна последва контра-реакция в защита на момчето :)
„Армейци,

Вчера Българският футболен съюз (БФС) излезе с официална позиция, че нашият състезател Слави Петров е отстранен от националния отбор на България до 19г. „заради отказ да влезе в игра“.

Ръководството на Футболен клуб ЦСКА напълно подкрепя Слави и застава зад него. Ние вярваме, че никой и по никакъв начин няма право да потъпква достойнството и спортния морал на друга личност!

Не е нормално личната чест и достойнството на нашия състезател да зависят от настроението на треньора. Точно в тази възраст един млад футболист се изгражда като характер, укрепва се и възмъжава, а подобни действия могат да нанесат сериозни травми върху психиката му.

За всеки един футболист е гордост и чест да защитава цветовете на България и Слави не прави изключение. След честта на България, Слави е защитил и своята чест! Което е достойно!

„Треньорът ми каза да загрявам, защото вратарят получи контузия. Станах да загрявам, правих стречинг няколко минути и седнах, защото разбрах, че смяна няма да има. След което съотборникът ми Дани отново имаше проблеми и почти не можеше да си стъпва на крака. Треньорът ми каза да загрявам отново, станах, Дани Наумов видя, че загрявам и изкрещя, че не иска смяна. Всички съотборници му казваха да излезе, защото не е пълноценен и не може да помогне на отбора, но той не пожела. Треньорът ми каза, че влизам, но Наумов крещеше, че не иска смяна и треньорът ми каза да изчакам. Попитах какво е това отношение и си седнах на скамейката. Не разбирам каква е тази подигравка и от какво е продиктувана, но отношението, което демонстрираха към мен, ме обиди страшно много.“, сподели Слави Петров.

Уважаеми ръководители на родния футбол, такова отношение ли заслужава един млад и перспективен състезател? Такова унижение ли заслужава крехката му и неукрепнала психика? Отговори не искаме, отдавна ги знаем. Всички виждаме резултата от работата с младите футболисти, цялата работа и отношение директно рефлектират върху представянето на А националния ни отбор.

Ние ще обмислим поведението на нашия състезател, но помислете и вие върху вашето!“
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”