Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив ППЛ 14 кръг 20.11.2016

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив ППЛ 14 кръг 20.11.2016

Мнениеот Plovdivskia Grand » 16 ное 2016 14:26

demy27,"декларацията" от 17 октомври/първата пусната относно дербито/прочете ли я :oops: :idea: ?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 ное 2016 14:56

Plovdivskia Grand написа:demy27,"декларацията" от 17 октомври/първата пусната относно дербито/прочете ли я :oops: :idea: ?

Не. Чел съм доста неща и от двете страни, които не одобрявам, предполагам, че визираш нещо такова. Нещо повече - срамувал съм се от някои неща, писани от наши фенове. За щастие имам приятели ботевисти, които са се чувствали по същия начин за някои ваши писания.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 ное 2016 15:21

И в двете "стада" си има мърша, както и много печени пичове. Вторите са мнозинство, но първите са много по-шумни, така да се каже...
Иначе, мачът си е непредвидим, както обикновено... Днес гледах, че 6 от последните 8 срещи са гол/гол. Предвид нашата палава защита и нелошо нападение, прогнозирам пак нещо такова. 1-2, 2-2, 2-1...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 16 ное 2016 15:35

demy27 написа:
Plovdivskia Grand написа:demy27,"декларацията" от 17 октомври/първата пусната относно дербито/прочете ли я :oops: :idea: ?

Не. Чел съм доста неща и от двете страни, които не одобрявам, предполагам, че визираш нещо такова. Нещо повече - срамувал съм се от някои неща, писани от наши фенове. За щастие имам приятели ботевисти, които са се чувствали по същия начин за някои ваши писания.

Ами аз четох първата за която споменава колегата, но одеве прочетох и новата....как и да е.
Поздравления за мнението demy27, наистина много точно казано.
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 16 ное 2016 20:31

Четиресеидва-три на нула ше паднем...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 18 ное 2016 17:15

Възрастен написа:
demy27 написа:Четох страхотна декларация от наши фенове преди Дербито. Най-хубавото беше, че с нито една дума не се споменава противника ни в неделя. Надявам се и коментарите тук да бъдат в този стил. В крайна сметка ние отиваме да покажем, че обичаме Локомотив Пловдив, а не да се доказваме колко сме велики.
Предстои ни много труден мач и се надявам отбора да бъде напълно мобилизиран. Надявам се на една сладка победа, която да бъде извоювана с много усилия, желание и воля.

Поздравления за тона, с който коментираш! Ако ми остане малко време, ще се "поразходя" в миналото, за да намеря момента, в който се увълчихме един спрямо друг. Със сигурност преди 25-30 години не беше така. Защо продължава тази лошотия...

Просто нормалните хора спряха да ходят на стадиона и там останаха само онези с бръснатите глави, мязащи на онкоболни, мислейки се за ултраси, но всъщност бидейки малоумни, дрогирани нисши организми, които еволюцията ги е подминала някъде по пътя. Убеждаваш се в това когато изведнъж вместо подкрепа към отбора чуеш от тях клетви и псувни към феновете на другия. Да не говорим за неуговорените и уговорени "сбивания" , някъде в покрайнините на големия град. Мила родна картинка.

lokomotivec
Контакти:

Мнениеот lokomotivec » 19 ное 2016 08:39

soccerav написа:
Възрастен написа:
demy27 написа:Четох страхотна декларация от наши фенове преди Дербито. Най-хубавото беше, че с нито една дума не се споменава противника ни в неделя. Надявам се и коментарите тук да бъдат в този стил. В крайна сметка ние отиваме да покажем, че обичаме Локомотив Пловдив, а не да се доказваме колко сме велики.
Предстои ни много труден мач и се надявам отбора да бъде напълно мобилизиран. Надявам се на една сладка победа, която да бъде извоювана с много усилия, желание и воля.

Поздравления за тона, с който коментираш! Ако ми остане малко време, ще се "поразходя" в миналото, за да намеря момента, в който се увълчихме един спрямо друг. Със сигурност преди 25-30 години не беше така. Защо продължава тази лошотия...

Просто нормалните хора спряха да ходят на стадиона и там останаха само онези с бръснатите глави, мязащи на онкоболни, мислейки се за ултраси, но всъщност бидейки малоумни, дрогирани нисши организми, които еволюцията ги е подминала някъде по пътя. Убеждаваш се в това когато изведнъж вместо подкрепа към отбора чуеш от тях клетви и псувни към феновете на другия. Да не говорим за неуговорените и уговорени "сбивания" , някъде в покрайнините на големия град. Мила родна картинка.

Ето тук е мястото и времето да се кажат и малко имена!Защото това са една шепа хора от двата отбора и е много лесно да им се забрани да ходят на стадиона....А за мача,мисля че ще победим с 2 гола ...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 19 ное 2016 21:22

soccerav написа:
Възрастен написа:

Ако не бяха тези хора още щяхме да сме с Коко и да си цъкаме тото.И сега щяхме да сме на дереджето на Славия с 20 фена на стадиона.Хубаво е да не пишеш такива простотии.
Не съм от групиривките.Но тези момчета са сърцето на отбора и трябва само уважение към тях 8-)
И винаги ми е смешно ,като прочета,че заради такива фенове ,няма хора на стадиона хахахахаахахахахахххахаха
Не пич ,няма хора заради продукцията която ни представят.
Ето хората се връщат на стадиона след позитивните новини напоследък.
Билетите предварително свършиха за централната и Бесика. За Спортклуб сигурно щяха да бъдат разпродадени още днес,ако бяха разпечатали пълната бройка .
Вие си търталясвайте вашите мантри за лошите фенове ,които гонят хората от стадиона :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”