Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2016 19:10

Red joker написа:То всеки гони някакъв интерес,това е пределно ясно!Но от досегашните ти постове става очевидно ,че повече злобееш,от колкото ,че искаш да ни предпазиш от лошият чичко :) Нека си постига целите,но и нека развива ЦСКА-това което направи до момента не е малко.Бъдещето ще покаже кой и до къде ще стигне... ;)

До момента направеното от Ганчев е ремонт на три терена за х 100 000лв всеки и финансово юридически врътки с помощта на БФС и ББ.

За сега с абсолютно нищо неразвива ЦСКА-София. Действията точно, каквито бяха в Ловеч, те и други не могат да бъдат, тъй като нищо не е променяно.
Янев не можем да кажем, как щеше да се развие, тъй като не му беше дадено време, но беше натирен по шуробаджанашки начин с един анонимен син на баща си, за който казах, че ще е тук най-много до края на 2016 година.

В отбора, като селекция бяха набутани определено куци магарета, които с нищо неповишават нивото, зимната селекция няма да е по-различна. Велизар Димиторв ще бъде смазан от коварния Стойчо Стоилов и дори да набелжи добър футболист, той няма да бъде взет.

Зимната ви селекция ще е от някой южноамериканец от втора/трета лига, вероятно 1-2 портумангалци и може някое момче с българсо име за цвят.

Ето утре ще бъде представена някаква нова платформа, което лично аз го определям, като минус, тъй като тя ще касае всичко под името ЦСКА, а не само футболния клуб, а това се прави с цел заради омразното тире и т.н.

На този принцип са официалните сайтове на турските отбори и за мен определено нито е функционално, нито е привличащо.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 ное 2016 19:19

Долно уйно написа:baraba, и какво точно трябва да коментирам за поведението на двама пикльовци, които са се помислили, че са вече големи футболисти?

Тези двамата след година/две никой няма да им помни имената, едни от многото.

Ами не знам , какво трябва да коментираш , при положение , че именно ти повдигна въпроса и постна тук декларацията от БФС :roll:
То май се оказа , че не е баш така , както го представят от БФС ( нищо ново под слънцето) , та в случая , така наречените от теб пикльовци , да не се окажат по-мъже от доста други намесени в случая ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2016 19:24

baraba написа:
Долно уйно написа:baraba, и какво точно трябва да коментирам за поведението на двама пикльовци, които са се помислили, че са вече големи футболисти?

Тези двамата след година/две никой няма да им помни имената, едни от многото.

Ами не знам , какво трябва да коментираш , при положение , че именно ти повдигна въпроса и постна тук декларацията от БФС :roll:
То май се оказа , че не е баш така , както го представят от БФС ( нищо ново под слънцето) , та в случая , така наречените от теб пикльовци , да не се окажат по-мъже от доста други намесени в случая ;)

Я виж мааалко по-добре, коя декларация съм коментирал Изображение
Коментирах декларацията касаеща зверилника в Разград, а за тези келеши дето на 19 си мислят, че са хванали Господ за шлифера си споделих мнението още вчера и не виждам, какво повече трябва да им коментирам
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2016 19:55

Уйньо, а ти каква мисия имаш в този подфорум? :roll: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 20:26

Долно уйно написа:
Red joker написа:То всеки гони някакъв интерес,това е пределно ясно!Но от досегашните ти постове става очевидно ,че повече злобееш,от колкото ,че искаш да ни предпазиш от лошият чичко :) Нека си постига целите,но и нека развива ЦСКА-това което направи до момента не е малко.Бъдещето ще покаже кой и до къде ще стигне... ;)

До момента направеното от Ганчев е ремонт на три терена за х 100 000лв всеки и финансово юридически врътки с помощта на БФС и ББ.

За сега с абсолютно нищо неразвива ЦСКА-София. Действията точно, каквито бяха в Ловеч, те и други не могат да бъдат, тъй като нищо не е променяно.
Янев не можем да кажем, как щеше да се развие, тъй като не му беше дадено време, но беше натирен по шуробаджанашки начин с един анонимен син на баща си, за който казах, че ще е тук най-много до края на 2016 година.

В отбора, като селекция бяха набутани определено куци магарета, които с нищо неповишават нивото, зимната селекция няма да е по-различна. Велизар Димиторв ще бъде смазан от коварния Стойчо Стоилов и дори да набелжи добър футболист, той няма да бъде взет.

Зимната ви селекция ще е от някой южноамериканец от втора/трета лига, вероятно 1-2 портумангалци и може някое момче с българсо име за цвят.

Ето утре ще бъде представена някаква нова платформа, което лично аз го определям, като минус, тъй като тя ще касае всичко под името ЦСКА, а не само футболния клуб, а това се прави с цел заради омразното тире и т.н.

На този принцип са официалните сайтове на турските отбори и за мен определено нито е функционално, нито е привличащо.

А бе ,ти удари Донка от земята :o ... :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 20:27

гражданин от село написа:Уйньо, а ти каква мисия имаш в този подфорум? :roll: :mrgreen:

Пезевентска,ква друга ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2016 20:36

Долно уйно написа:Ето утре ще бъде представена някаква нова платформа, което лично аз го определям, като минус, тъй като тя ще касае всичко под името ЦСКА, а не само футболния клуб, а това се прави с цел заради омразното тире и т.н.

Селекцията и кадровата политика този сезон е под всякаква критика.Докато миналия сезон ГГ събра своеобразен "Дрийм тийм" на "Армията" и направи нещо красиво , то сега ходовете му са спорни.
Относно платформата - на запад е така.Аз в сайтовете на Барса и Реал попадам постоянно на материали за баскетболните им гарнитури.Дано нашия е пипнат професионално,ще ми е интересно да следя изявите на армейците и в други спортове.Но най-важното е завръщането на футбола в семейството на ЦСКА!
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 ное 2016 21:08

гражданин от село написа:Уйньо, а ти каква мисия имаш в този подфорум? :roll: :mrgreen:

Тънка , провокативна с често срещани апокалиптични предсказания (до този момент успеваемост 0.000 %) с опит за обезличаване и пренебрегване на всичко хубаво , което се случва в и около ЦСКА :roll: Надявам се да съм бил изчерпателен :mrgreen: Лично на мен , много ми допадат такива "оракули" като него , Петко , Беладонката , които обичат страшно много да се изявяват като последна инстанция и предсказват ли предсказват , а то накрая ... нищо общо с истината :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 ное 2016 21:13

GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:Ето утре ще бъде представена някаква нова платформа, което лично аз го определям, като минус, тъй като тя ще касае всичко под името ЦСКА, а не само футболния клуб, а това се прави с цел заради омразното тире и т.н.

Селекцията и кадровата политика този сезон е под всякаква критика.Докато миналия сезон ГГ събра своеобразен "Дрийм тийм" на "Армията" и направи нещо красиво , то сега ходовете му са спорни.
Относно платформата - на запад е така.Аз в сайтовете на Барса и Реал попадам постоянно на материали за баскетболните им гарнитури.Дано нашия е пипнат професионално,ще ми е интересно да следя изявите на армейците и в други спортове.Но най-важното е завръщането на футбола в семейството на ЦСКА!
[center]Изображение[/center]

За селекцията специално , доста голяма вина си има и Ицо Янев , отделно от това недей забравя , че до еди кой си кръг нямахме разрешение от ФИФА за трансфери ;) Всичко това се оправяше на бегом и няма начин да не даде своето отражение !!! Все пак , по-важното и от селекция и от моментно състояние на отбора беше постигнато , а именно ЦСКА оцеля , има го и играе футбол необременен от финансови воденични камъни ;)
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2016 21:16

За да бъде съотношението на силите същото като във "В" група означава сега да бяхме купили играчи минимум два пъти по-добри(съответно и по-скъпи) от тези на Мастията.За сериозни трансфери може да се мисли, когато всичко около клубът е решено.А на нас ни предстоят още някои важни неща като взимането и инвестициите в "Армиата", например.Дори и сега да вземем някое попълнение според мен основния градеж на отбора ще започне лятото.

Върни се в “ЦСКА”