Генерал Радев е новият президент на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

moryak68
Контакти:

Re: Генерал Радев е новият президент на България!

Мнениеот moryak68 » 14 ное 2016 10:41

diplomat написа:
anihilator написа:Искам също да поздравя всички симпатизанти тук на пп ГЕРБ със сериозният резултат извоюван напук на всички и срещу всички 8-)

Човече, и на теб не ти е лесно май. :lol: :lol:

Ха-ха, развесели ме градски, сериозен резултат. Мисля, че досега сме нямали толкова убедително избран президент. То твоята приказка звучи, като един виц за арменците: При резултат 6:0, футболистите на Армения вкарват гол и започва една неистова радост, прегръдки. След края на мача журналистите питат, защо се радвахте толкова на вкарания гол, защо се държите така все едно вие сте победили, все пак загубихте с 6:1. Отговора на арменците бил: Може да сме вкарали един гол ама много красив. Че и твоята работа същата.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 ное 2016 10:55

moryak68 написа:
diplomat написа:
anihilator написа:Искам също да поздравя всички симпатизанти тук на пп ГЕРБ със сериозният резултат извоюван напук на всички и срещу всички 8-)

Човече, и на теб не ти е лесно май. :lol: :lol:

Ха-ха, развесели ме градски, сериозен резултат. Мисля, че досега сме нямали толкова убедително избран президент. То твоята приказка звучи, като един виц за арменците: При резултат 6:0, футболистите на Армения вкарват гол и започва една неистова радост, прегръдки. След края на мача журналистите питат, защо се радвахте толкова на вкарания гол, защо се държите така все едно вие сте победили, все пак загубихте с 6:1. Отговора на арменците бил: Може да сме вкарали един гол ама много красив. Че и твоята работа същата.

Ти го питай как така са играли срещу всички и защо не отдава чест на достаците. :lol:
Ама те герберите са си такива - нагли и арогантни. Дори не седнаха колегиално на масата за пресконференция. Това е доста неуважително.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 14 ное 2016 11:06

demy27 написа:Просто другарите когато докопат властта започват да крадат като за последно,

Taка го казваш все едно ГРОБарите са правели нещо тотално различно.

КТБ?
Милиарди заеми?
Нечовешко крадене на еврофондове?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 ное 2016 11:14

Колкото и да съм предубеден, Радев ще получи от мен своите 100 дни толеранс.
Нямам големи очаквания от него, но се надявам да не се налага да става фактор в политическия живот на България.

ББ или направи огромна грешка с кандудатурата на леля Цеци, или е добре премерен ход за промяна на изборния закон и предсрочни парламентарни избори. Ако погледнем назад във времето, реално ББ не е правил подобни гафове, т.е. по-скоро всичко е добре обмислено.

Следващите няколко месеца могат да се окажат критични за бъдещето на България за 10-на години напред.
Ако всичко върви по план, България ще се върне към началото на прехода - двупартиен модел + един балансьор (ДПС), който реално ще реди картите на масата.

С две думи, дупе да ни е яко!

ПП: За мен остана непонятно, защо "независимият" Радев, снощи чакаше резултатите на Позитано ... !?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 14 ное 2016 11:23

Българските офицери с истински морал бяха избити точно от предшествениците на двата парцала седнали до Радев.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 ное 2016 11:27

Нещо си се объркал :( Гафовете на Боко започват от 2013.Още когато не уважи референдума за Белене и досега.
Мога да ти напиша цяла страница с гафове като капак на всички беше , че 6 месеца бавиха кандидатура за президент и накрая плеснаха това чудовище което се оказа и пълно куку !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 ное 2016 11:33

Тоя гъз запрати държавата в трета глуха само защото хората не избраха лицето, което капо ди тути посочи. :evil:
Осрал си се, подавай оставка като председател на партията бе, за кво клатиш цялата държава бе, мръсник?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 14 ное 2016 11:40

Red_Neck написа:За мен остана непонятно, защо "независимият" Радев, снощи чакаше резултатите на Позитано ... !?

Там му беше щабът.
А и е удобно. На една крачка е от Дондуков 2. ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 ное 2016 11:50

doktora25 написа:Според мен на предстоящите парламентарни избори Обединените патриоти биха взели повече гласове от ДПС и е много вероятно да бъдат трети. Може и да са с по-малко от 15%, но настоящите им проценти в много по-голяма степен са си техни-положителен вот, а не наказателен.....

Това ще стане само и единствено ако не се променя изборния закон!
При мажоритарен вот, шансът на ЛъжепатрЕотите е нищожен, докато ДПС имат своите крепости.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 ное 2016 12:03

Не ми е любимец.
Досието му показва, че където е имало келепир, е гледал да се вреди.
Бивш член на ком партията, после обаче заминава за САЩ ...
Не знам... Дано това да не е връткане, от типа на - "винаги със силните".
Ще е по добре да означава, че ще може да лавира и с едните, и с другите, но в наш интерес.

Определено ще е по-добре от предишното недоразумение.
Няма как да не му пожелая успех, колкото и да ми е съмнителен към момента.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”