Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот Долно уйно » 11 ное 2016 14:38

Но, какъв се е явявал той във фалиралото ЦСКА или пък там из разните му фен организации
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2016 14:42

Долно уйно написа:Но, какъв се е явявал той във фалиралото ЦСКА или пък там из разните му фен организации

Е, ти пък за сефте го чуваш този човек :o Нали той ги разпяваше в сектор Г. Няма да загубиш много, ако отделиш 5 минути и го прочетеш. Доста по-добре от простотиите на ДърПатката.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 ное 2016 15:15

Кашчей написа:
Долно уйно написа:Но, какъв се е явявал той във фалиралото ЦСКА или пък там из разните му фен организации

Е, ти пък за сефте го чуваш този човек :o Нали той ги разпяваше в сектор Г. Няма да загубиш много, ако отделиш 5 минути и го прочетеш. Доста по-добре от простотиите на ДърПатката.

Хич не съм им следил нищо около тях, тъй като не са меинтересували, а сега ги коментирам единствено само защото.... ти много добре знаеш защо ;)

Нали съм говедо и хейтя от злоба :mrgreen:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 11 ное 2016 15:39

И какво интересно каза? Нищо, което не се знае! ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2016 15:59

CSKA_1948_ написа:И какво интересно каза? Нищо, което не се знае! ;)

Цъцъцъ.... ти всичко знаеш, както прочем всички припознавачи. Аз пък не знаех нищо за него и ми беше интересно да прочета. Определено в него има повече чест и достойнство, отколкото във всички форумни (и извънфорумни) припознавачи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 ное 2016 17:05

Долно уйно написа:
Кашчей написа:

Хич не съм им следил нищо около тях, тъй като не са меинтересували, а сега ги коментирам единствено само защото.... ти много добре знаеш защо ;)

Нали съм говедо и хейтя от злоба :mrgreen:

До болка откровен :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 ное 2016 17:10

Кашчей написа:

Цъцъцъ.... ти всичко знаеш, както прочем всички припознавачи. Аз пък не знаех нищо за него и ми беше интересно да прочета. Определено в него има повече чест и достойнство, отколкото във всички форумни (и извънфорумни) припознавачи.

А бе, повече от тебе никой не знае :lol: Викаш щом е анти-ЦСКА и анти-ГГ,значи е на върха на достойнството и честта...ебати логиката :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2016 17:16

Red joker написа:
Кашчей написа:

А бе, повече от тебе никой не знае :lol: Викаш щом е анти-ЦСКА и анти-ГГ,значи е на върха на достойнството и честта...ебати логиката :shock:

Човекът си е даже върло Про-ЦСКА, за разлика от теб, който си Про-Литекс!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 ное 2016 18:12

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:

Човекът си е даже върло Про-ЦСКА, за разлика от теб, който си Про-Литекс!

И ти си върло кух ,ама ше те изтърпиме някак си :mrgreen:

Не помня да си ме чукал, та да знаеш дали съм кух, ама може и да си сънувал..Еех..мечтии! :mrgreen: :mrgreen:
Предадохте си клуба, плюхте на името му, обаче сте много яки цесекари-няма втори, като вас! А тези, които му останаха верни са предатели, нали?! Предател да говори за предателство-безценно!

Не е нужно да ми правиш подобни намеци,аз не съм ти Донка или Цифрата и не си падам по хомоси :!: :idea: Такива като тебе, не знам какъв им е случаят ,за да обсъждат феновете на ЦСКА :( Всъщност знам-от злоба и комплекси е!

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 12 ное 2016 09:43

Човекът работи в Ефбет..и за толкова малко време..стигна до доста висока позиция. Ако ще и книга да издаде..това са фактите.
Защитава една теза безкористно толкова време и след това минава на заплата при хората, създали я...
Съжалявам, но е против принципите ми за Чест и Морал !

Върни се в “ЦСКА”