ognqnchy написа:suareshampion написа:Е нали според нашите фенове ,Брендън не можел да задържа класни играчи а Клоп може ,защо се притеснявате ?
Голямата дума е на собствениците и самия играч ,това е истината ,както винаги съм казвал .
Глупости. Голямата дума е на феновете във форума на гонг, дето изгониха и Суарез.
За моя радост ,не си прав .Ако бг феновете имаха голямата дума ,до сега да бяхме изпаднали в Г група
Иначе да ,освен мен ,никой друг не защитаваше тоя големец от първия му ден в Ливърпул . И от това ми се повръща . Всички го нападнаха ,след скандала му с Евра ,нищо че ония ден Евра каза ,че Суарес за него е най добрия голмайстор ,смятай значи колко е бил засегнат ,много бързо му мина нещо.
Всички го нападнаха и след случая с Иванович а след случая с Киелини го раздробиха на парчета и вдигнаха банкет, че го продадохме .
Всички искаха и се молеха да го продадем на пряк съперник за 40 милиончета и да вкарва после в нашата врата.Няма такъв смях ,няма такива фенове .
Всички го нападаха за най малкия пропуск от първия му ден . Следяха му всяко лошо отиграване и го отбелязваха след това по форумите ,плюха по него за най малкото ,обиждаха го и го обявиха за куц кон ,който не можел да вкарва голове . Анди Керъл бил много по добър от него .Боже господи .Искаха да го заменят с кой ли не куц кон .
Всеки ден го обвиняваха ,че бил симулант а истината е че на противниците просто им беше трудно да го спрат .
Никой не отбелязваше добрите му игри ,головете ,себераздаването за тоя клуб ,непремиримоста му пред победата ,добрата му игра с тяло ,головите пасове и шампионски дух ,който имаше . Никой ,освен мен . И за това че защитавах най добрия играч на Ливърпул ,получавах бан след бан .
Мозъците им ,допълнително бяха промити и от некадърните диемаджии ,техните думи се повтаряха по форумите едно към едно .
Освен това ,аз не виждам да е направил проблем в Барса а напротив вкарва като луд и им носи титла след титла .Английските медии много го провокираха ,обиждаха и изнервяха ,както и съдиите и противниковите играчи и треньори ,които също не спираха да го обиждат . За мен просто искаха да го изгонят от Англия и да се отслаби Ливърпул и постигнаха целта си .
А аз огнянчоу,през цялото време се смеех .

Още по смешното е че ,сега не си признавате .
И колкото пъти ме провокирате на тая тема ,ще ви отговарям ,въпреки че вече ми писна едно и също . След това ,защо съм повтарял едно и също .Еми ето за това ,първо защото ме провокирате и второ за да го проумеете .И това се отнася за всичко ,не само за темата -Суарес.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.