Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот v.r.s. » 11 ное 2016 12:46

Esi написа:Бойко Борисов пред Нова:
Ако военният пенсионер Румен Радев, който си тръгна от армията с куп заплати стане президент, няма как да работи с мен. Моралът изисква резултатът от изборите да бъде обвързан с управлението на страната.
Аз няма да се крия в Брюксел като Станишев и Бареков, ако не успеем на изборите за президент. Ние сме поели отговорност и ще се съобразим с нея.
Радев говори неверни неща, той няма никаква заслуга за това, че правителството поръча доставка на оригинални двигатели за МИГ. Работата свършихме аз, военния министър Ненчев и шефът на генералния щаб. Радев да обясни, защо като военен мълча, когато приватизираха завода „Авионамс“, който откупихме отново, за да има къде да се ремонтират леталните ни машини.

По всяка вероятност ако РР спечели, ББ ще поиска вот на доверие. Е, тогава ще стане интересно! ;)

Не, интервюто го гледах и той каза, че няма как да подаде оставка и да не бъде гласувана от депутатите на ГЕРБ. Тук въобще не става въпрос за вот на доверие, а подаване оставка на кабинета.

Ето го цялото интервю.

https://www.vbox7.com/play:5402e30fea

годе

Re: Тема за размисъл.

Мнениеот годе » 11 ное 2016 12:53

Няма да гласувам за натовския генерал нито за герберския травестит!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 ное 2016 12:55

Sstefanov написа:
sin4ec написа:Едно рамо за Генерала от мен, въпреки че е от ЦСКА, както си призна чистосърдечно снощи...

Нормално комунягите да се подкрепяте. Това да си Левскар и комунист е - като да си веган ядящ месо.

Браво, много добре казано.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 ное 2016 12:57

THE G.A.M.E написа:Вече писах в друга тема ...
Цачева - бивш член нас БКП.
Радев - бивш член на БКП.

С оглед на това, моята позиция в Неделя ще е... С приятелката ми, секс, хапване, филм, секс, хапване, филм... И така, докато имаме сили. :mrgreen:

ти това ли гледаш?

Ами извади и целия Министерски съвет, начело с Министър-председателя и ще видиш още колко от БКП има......
Интериорни врати - Врати хармоника

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 ное 2016 13:00

Кашчей написа:
Докато има такива, които смятат, че с Русия не трябва да се търгува, вечно ще сме прецакани.

Аз определено не съм от тези хора.
Казвам само, че дано този път нещата да са добре обмислени, структурирани, в сделката, щото някак си, след сделки с настояща Русия, все ние излизаме прецакани.
Това не те ли притеснява ?

Или викаш, щом сме прецакани в полза на русите, ти с това проблем немаш ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 ное 2016 13:02

Нервност в герберастко-соросоидските излияния ли долавям? :)
Всъщност нормално. Ако се сбъднат прогнозните данни на трите агенции от днес, се очертава брутален погром. Аз лично не им вярвам особено и си имам едно наум, но все пак дават някаква насока...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 ное 2016 13:04

Daniel Levski написа:
Sstefanov написа:
sin4ec написа:Едно рамо за Генерала от мен, въпреки че е от ЦСКА, както си призна чистосърдечно снощи...

Нормално комунягите да се подкрепяте. Това да си Левскар и комунист е - като да си веган ядящ месо.

Браво, много добре казано.

не виждам какво общо има футбола с политиката, но......вие си знаете....не случайно Спас Русев е бил член на БКП и шофьор на член на Политбюро :)
Интериорни врати - Врати хармоника

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 ное 2016 13:06

bobo_13 написа:
Ти това ли гледаш?
Ами извади и целия Министерски съвет, начело с Министър-председателя и ще видиш още колко от БКП има...

Знам бре, човек.
Явно не си попадал на други мои поустове на политическа тематика ...

Пас съм, относно цялата ни политическа пасмина.
Аз съм за закон, който да забрани на всички занимавали се с политика от 1947-ма г. насам, повече да нямат право да го правят.
Само тогава ще имаме някакъв шанс да сме нормална Държава.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2016 13:19

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:
Докато има такива, които смятат, че с Русия не трябва да се търгува, вечно ще сме прецакани.

Аз определено не съм от тези хора.
Казвам само, че дано този път нещата да са добре обмислени, структурирани, в сделката, щото някак си, след сделки с настояща Русия, все ние излизаме прецакани.
Това не те ли притеснява ?

Или викаш, щом сме прецакани в полза на русите, ти с това проблем немаш ...

Проблемът е, че ние нямаме последователност в политиката, няма 2-3 области, в които да се движиме по дадена линия и тя да не се променя, независимо от това кой управлението :!: Според мен Белене не е икономически обоснован проект, но след като предишните са го подписали, бутай го напред, все нещо ще изкараме ... А те какво - спираме проекта и гарантираме, че няма да плащаме, а то какво стана :roll: Това не е само енергетиката, други сектори са същата история :| Притеснявам се само за едно - Боко замине ли си, което е 99% сигурно, също е 99% сигурно, че ще го духаме със санирането :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 11 ное 2016 13:23

Sstefanov написа:

Те вашите "собственици" до един са бивши членове на БКП и агенти на ДС,ама срещу тях не роптаеш?!
Виж, редовият фен да плюеш можеш....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Върни се в “Свободна зона”