Просто е безподобен егоист и егоцентрик. И тези безумни обвинения дето ги хвърли срещу партньорите си от РБ, то беше едва ли не като обществено порицание, а от партньори ги превърна в сол-ташаци, даже ги и строява в една линия като редници пред камерите 

. И навсякъде АЗ, АЗ, АЗ дадах 20 милиона, дадах 200 млн., взех 160 млн. от ЕС, няма такова его просто, такава безумна самоувереност. Такива личности не умеят да губят. Умните политици как губят? Губят минимизирайки щетите, нали? Бойко като губи гледа да доведе нещата до тотален разгром, чак ми напомня на Националния ни отбор - ние не губим, или бием, или ни разгромяват. Смешно е. НИКОЙ не му е искал оставката! И сега не му я иска НИКОЙ освен този дърт доносник Сашо Диков 

. Защо се натиска да си я дава? Его! Не става така, баце, всичко или нищо НЕ е политическа стратегия. Аз лично бих му казал евала и ще кажа, че е НАИСТИНА държавник ако загуби (което е по-вероятния според социолозите сценарий), НО ОТКАЖЕ да подаде оставка предвид трудната международна ситуация. Да, не удържал на думата си, но ако си преглътне шибаното ЕГО поне веднъж много ще ми се издигне в очите