Всички за Радев !!1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Усещам, че Серьожка от Губкин (бившето село Коробково) с никнейм fcb чак се е разтреперал от радостно вълнение, а сърчицето му пърха ли, пърха...Не бързай, ушанке, има второ полувреме.
И както съм ти казвал и друг път - не си пъхай тричавия руски задник в нашите - българските работи, а си гледай вашия двор. Там става интересно, защото кремълското джудже само изглежда силно - вашите олигарси вече му кроят шапката...
Тик-так...
Captain Stottlemeyer написа:Усещам, че Серьожка от Губкин (бившето село Коробково) с никнейм fcb чак се е разтреперал от радостно вълнение, а сърчицето му пърха ли, пърха...Не бързай, ушанке, има второ полувреме.
И както съм ти казвал и друг път - не си пъхай тричавия руски задник в нашите - българските работи, а си гледай вашия двор. Там става интересно, защото кремълското джудже само изглежда силно - вашите олигарси вече му кроят шапката...
Тик-так...
Балкански Орел написа:Пичове, Радев е същата к*чка както цачева, просто е малко по-представителен то кой ли нема да е срещу това говедо ?
Само да стъпи в длъжност и речника му ще е същия както на плевела.
Тик-так...
fcb_bg написа:Абе я бегай обясни на Цачи, че нема такова животно като Военноморски въздушни сили.Не бери грижа за тричавия ми задник. На 13-ти духаш здраво супата и се завиваш през глава.
Small_wind написа:Captain Stottlemeyer написа:Усещам, че Серьожка от Губкин (бившето село Коробково) с никнейм fcb чак се е разтреперал от радостно вълнение, а сърчицето му пърха ли, пърха...Не бързай, ушанке, има второ полувреме.
Тик-так...
!!!
Ако Бойко Борисов се включи на обороти в последния ден на агитацията, може и да обърне резултата. А защо не това да стане в добавеното време, така червените ще ги боли повече.
Small_wind написа:Голям гаф на генерала с предпочитанието си за ЦСКА, това може да се използва при балотажа. Все пак, България е много повече синя отколкото червена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта