Просташка фенска атака прекъсна интервю с шеф на Лудогорец
www.youtube.com/watch?v=1D2i5u6Cw00
Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: Фейсбукът на г-н Гела
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Пак дойдохте на моето.ЦСКА върна романтиката на миналото време,Лудогорец налага модерните тенденции от глобалния свят.Сега на вас ви харесва да гледате чужденци - ОК,на мен това не ми допада,за това се надявах ЦСКА да наложи своя модел от трета дивизия, за съжаление оказа се мисия невъзможна.
Бе да ни напомниш Чико Бяга с колко чужденци игра, а Ботев Пд през 2010-2011, пак във В група..Ай стига си величал един отбор, сякаш той е алфата и омегата на футбола!
Аз вече ти отговорих на въпроса,отиваш във форума на ЦСКА и четеш превютата за мачовете на отбора във В група,Там са написани кои отбори играят с чужденци.Чико Бяга не мисля,че е от тях.Относно Ботев,те също се опитаха да направят нещо значимо като аматьори.Заканваха се,че ще играят в ЕКТ ,но отпаднаха още първия кръг (ако не се лъжа) и то в Пловдив.Техния модел за съжаление се оказа непечеливш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Пак дойдохте на моето.ЦСКА върна романтиката на миналото време,Лудогорец налага модерните тенденции от глобалния свят.Сега на вас ви харесва да гледате чужденци - ОК,на мен това не ми допада,за това се надявах ЦСКА да наложи своя модел от трета дивизия, за съжаление оказа се мисия невъзможна.
Бе да ни напомниш Чико Бяга с колко чужденци игра, а Ботев Пд през 2010-2011, пак във В група..Ай стига си величал един отбор, сякаш той е алфата и омегата на футбола!
Аз вече ти отговорих на въпроса,отиваш във форума на ЦСКА и четеш превютата за мачовете на отбора във В група,Там са написани кои отбори играят с чужденци.Чико Бяга не мисля,че е от тях.Относно Ботев,те също се опитаха да направят нещо значимо като аматьори.Заканваха се,че ще играят в ЕКТ ,но отпаднаха още първия кръг (ако не се лъжа) и то в Пловдив.Техния модел за съжаление се оказа непечеливш.
Щот пък вие играхте в първия кръг на ЕКТ

Интериорни врати - Врати хармоника
bobo_13 написа:
Щот пък вие играхте в първия кръг на ЕКТи като видяхме много ви беше печеливш модела, толкова печеливш, че чак се затри
Модела е печеливш и на мен ми харесва.Жалко,че не се наложи в България.Да гледаш как тим съставен само от българи се раздава до край на терена и печели всички турнири в които участва си е тръпка която само ние армейците сме преживели.За това макар да играехме в трета дивизия отбора бе най-подкрепян в републиката.А зверското шоу в мача за купата срещу Созопол бе отразено от всички големи световни спортни медии.Относно ЕКТ не играхме там по административни причини.
[center][/center]
Не играхте, не по административни причини, а поради липсата на отбор. ЦСКА-София (Микре Юнайтед) всъщност е Литекс Ловеч закупен от Етрополе, а този отбор не е печелил правото да участва в ЕКТ този сезон. Ако трябва да сме докрай честни, трябва да кажем, че Литекс този сезон трябваше да играе в Б група.
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:Не играхте, не по административни причини, а поради липсата на отбор. ЦСКА-София (Микре Юнайтед) всъщност е Литекс Ловеч закупен от Етрополе, а този отбор не е печелил правото да участва в ЕКТ този сезон. Ако трябва да сме докрай честни, трябва да кажем, че Литекс този сезон трябваше да играе в Б група.
Аз мнението си за възраждането на ЦСКА съм го казал отдавна.Омръзна ми да повтарям,че най-добре за ЦСКА е двата тима да се обединят.Така феновете няма да се делят и мантри от типа който пробутваш няма как да минат.Относно Литекс,имат си форум,пиши там за въпросите които те вълнуват относно този тим.
GOLEADOR написа:bobo_13 написа:
Щот пък вие играхте в първия кръг на ЕКТи като видяхме много ви беше печеливш модела, толкова печеливш, че чак се затри
Модела е печеливш и на мен ми харесва.Жалко,че не се наложи в България.Да гледаш как тим съставен само от българи се раздава до край на терена и печели всички турнири в които участва си е тръпка която само ние армейците сме преживели.За това макар да играехме в трета дивизия отбора бе най-подкрепян в републиката.А зверското шоу в мача за купата срещу Созопол бе отразено от всички големи световни спортни медии.Относно ЕКТ не играхме там по административни причини.
нормално....след като предните 25 години играхте с една камара чужденци, а предния сезон с 11 малки негърчета, нормално е при вида на 11 българи-титуляри да изпитватее "тръпка".....нещо, което останалите фенове изпитват почти всеки кръг в Б и В група.
Колкото до феновете е безумно........ не е смешно, че Лц, Монтана, Каспичан или Бусманци имат по 500-1000 фена.....смешното е, че сини и червени се хвалят с 5000 фена на мач. Безумно! Все едно Барса/Реал в Испания да се хвалят с 40000 на мач

Колкото до Созопол....попитай част от тарторите на вече разформировната фен-фракция(тогава тартори на агитката) колко пари взеха за това

Интериорни врати - Врати хармоника
bobo_13 написа:GOLEADOR написа:bobo_13 написа:
нормално....след като предните 25 години играхте с една камара чужденци, а предния сезон с 11 малки негърчета, нормално е при вида на 11 българи-титуляри да изпитватее "тръпка".....нещо, което останалите фенове изпитват почти всеки кръг в Б и В група.
Колкото до феновете е безумно........ не е смешно, че Лц, Монтана, Каспичан или Бусманци имат по 500-1000 фена.....смешното е, че сини и червени се хвалят с 5000 фена на мач. Безумно! Все едно Барса/Реал в Испания да се хвалят с 40000 на мачне разбирате ли колко смешно изглеждате отстрани? Двата т.нар. гранда на бг футбола, отбори, които в продължение на години бяха единствените, които можеха да вземат трофеи, кото поради тази и много други причини имаха милиони фенове....да се хвалят с 5-10 000 фена на мач:) Абе вие трябва да се червите от срам всеки път като има по-малко от 10000 фена на домакински ваш мач, без значение от противника......
Колкото до Созопол....попитай част от тарторите на вече разформировната фен-фракция(тогава тартори на агитката) колко пари взеха за това
1.Какви 500 фена,Лудогорец нямаха ни един фен на мача им с Берое!
2.10 000 ама верни.Абе щом даже и в мачове от трета дивизия събираме повече фенове от другите тимове това означава едно,ЦСКА е най-обичания отбор в републиката
3Разсмиваш ме,има тема в нашия форум (сектор Г),там е даден отчет за парите похарчени за хореографията.Влез и си го намери.
[center]

GOLEADOR написа:mozart написа:Не играхте, не по административни причини, а поради липсата на отбор. ЦСКА-София (Микре Юнайтед) всъщност е Литекс Ловеч закупен от Етрополе, а този отбор не е печелил правото да участва в ЕКТ този сезон. Ако трябва да сме докрай честни, трябва да кажем, че Литекс този сезон трябваше да играе в Б група.
Аз мнението си за възраждането на ЦСКА съм го казал отдавна.Омръзна ми да повтарям,че най-добре за ЦСКА е двата тима да се обединят.Така феновете няма да се делят и мантри от типа който пробутваш няма как да минат.Относно Литекс,имат си форум,пиши там за въпросите които те вълнуват относно този тим.
Последният отбор, който ме вълнува е Микре Юнайтед, но гледам че вие пишете някакви глупости в нашия рездел. Мантри или друго не знам, документите казват, че вие сте преименуван Литекс, закупен преди това от Етрополе. Хубавото на новото време е, че няма скрито покрито. Ако това беше по онова време да бяха направили размяната без да разберем.
Браво на нашето ръководство, че сложи оригиналната емблема на Микре Юнайтед. Ама какъв кеф бе да се чува ГМО от трибуните в Разград

Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:GOLEADOR написа:mozart написа:Не играхте, не по административни причини, а поради липсата на отбор. ЦСКА-София (Микре Юнайтед) всъщност е Литекс Ловеч закупен от Етрополе, а този отбор не е печелил правото да участва в ЕКТ този сезон. Ако трябва да сме докрай честни, трябва да кажем, че Литекс този сезон трябваше да играе в Б група.
Последният отбор, който ме вълнува е Микре Юнайтед, но гледам че вие пишете някакви глупости в нашия рездел. Мантри или друго не знам, документите казват, че вие сте преименуван Литекс, закупен преди това от Етрополе. Хубавото на новото време е, че няма скрито покрито. Ако това беше по онова време да бяха направили размяната без да разберем.
Браво на нашето ръководство, че сложи оригиналната емблема на Микре Юнайтед. Ама какъв кеф бе да се чува ГМО от трибуните в Разград. Отивайте да се припознавате!
Дали ЦСКА ще се възроди от проекта на ГГ ЦСКА София или ЦСКА 1948 аз не знам.За сега и двата тима се борят да бъдат приети в семейството на ЦСКА - ОСК ЦСКА.Както казах,хубаво е да се обединят двата тима и така феновете да не се делим.Що се отнася до писането във вашия раздел - сърди се на модовете.Преместването на теми е тяхно дело.Иначе феновете на рязаната разградска мастия сте ясни.Вие сте мишки които се криете по дупките си и може само да църкате против великия ЦСКА.За това и да играете с шампиона на Европа игла да пуснеш на стадиона ще се чуе.Нищо общо с атмосферата на мачовете на ЦСКА.Както се пее в една народна песен "И ЦСКА е супер тим! И ЦСКА - непобедим! И ЦСКА напред с победа, стадионът целият червен!"
[center]