Доналд Тръмп е новия президент на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: ДОНАЛД ТРЪМП Е НОВИЯ US ПРЕЗИДЕНТ !!!

Мнениеот HardWork » 09 ное 2016 14:16

Бай Тръмп взе изборите очаквано, дано сега започне война срещу Уолтстрийт, федералния резерв, и се захване с умиротворяване на близкия изток! САЩ има нужда от истинска дясна политика, трябва да се намалят данъците, да се стимулира малкия и средния бизнес, да се премахнат регулациите налагащи монополи, да се смаже финансовата мафия, и да се противопостави истински на Русия!

boro1964
Контакти:

Мнениеот boro1964 » 09 ное 2016 14:19

Не е престижно да се гласува за Тръмп, но вижте кои са гласували за Хилари.
Хората все пак предпочетоха твърдата директност, пред лъжливата загриженост.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 09 ное 2016 14:23

bellamy_99 написа:
1982 написа:
bellamy_99 написа:
1982 написа:
kiril.a.d написа: :lol: "луди" явно дал господ - Русия, в руските си части и сега е залята от "бежанци" от Средноазиатските републики на бившия СССР! Така че, нови не им трябват!!! - казва съм го: При въпрос, защо хората не бягат към Русия? - защото в Русия не им трябват черноработни маймуняци ;)

Ми, да, само от кавказките и средноазиатските бивши републики бягат към Русия, щото при тях е и още по-зле, благодарение на "хубавия живот" под съветския ботуш.

Предполагам си бил в Русия и знаеш какво и как е там? Или по стар български обичай пешеш някакви полюции без да си видял и т.н? Тук в този форум поне е пълно с комплексари.. И е доста разтоварващо да четеш какви ли не небивалици и комплексирани коментари..

Засегна ли се нещо от това за Русия, хм ??! Фактите са такива, съжалявам, хората по света масово търсят по-хубавия живот, а той не е в Русия. Там бягат основно мизерниците от Кавказ и средноазиатските бивши републики.

А аз не съм бил в Русия, но това няма никакво отношение към фактите.

Дали ако Русия вдигнат визите, хората няма да тръгнат натам? И как реши, че в Русия не е хубав живота след като не си бил там? По Тв-то ли го видя или някой ти разказа?

Какво му се връзваш на гнусното платено тролче ? Не виждаш ли, че цяла тема само седи и дебне и чекне само и само да го завърти по оста Русия, за да може да си прокара жалките опорни точки. Игнор за такива тролчета като тоа.

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 09 ное 2016 14:25

Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 ное 2016 14:28

Политиците са кукли на конци, тези, които наистина управляват света, са зад сцената. Така че е все тая кой ще е президент на САЩ. Той няма никаква власт над важните решения.
Последна промяна от Eminem на 09 ное 2016 14:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 09 ное 2016 14:28

fcb_bg написа:Естествено, че има гладни и бездомни и то навсякъде. Лондон не е само Трафалгар скуеър, Ню Йорк не е само Шесто авеню, както показват по тв.

Бъркаш там всичко е тип топ... :) https://www.youtube.com/watch?v=5CwCvpEMEJU
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 ное 2016 14:33

teerr написа:
1982 написа:
bellamy_99 написа:Дали ако Русия вдигнат визите, хората няма да тръгнат натам? И как реши, че в Русия не е хубав живота след като не си бил там? По Тв-то ли го видя или някой ти разказа?

Има си достатъчно показатели за жизнен стандарт, не е задължително да си бил във всяка страна по света, за да знаеш на какво ниво е животът там. И в Северна Корея не съм бил, предполагам нямам право да напиша, че и там е кофти животът ??! Трябва да съм бил, за да коментирам. :mrgreen: :mrgreen:

Колега преди два дена по BBC1 ,имаше репортаж за Лондон,някаде в покрайнините децата няма какво да ядат до обед..........

Навсякъде има бедни, никой не е казал, че няма ..... както виждаш, миграцията към Великобритания си е огромна от десетилетия, сигурно има защо да искат там.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 ное 2016 14:38

teerr написа:
fcb_bg написа:Естествено, че има гладни и бездомни и то навсякъде. Лондон не е само Трафалгар скуеър, Ню Йорк не е само Шесто авеню, както показват по тв.

Колкото и единични примери да ми вадите, факт е, че жизненият стандарт там е много по-висок от Русия. Не знам защо си мислиш, че това доказва обратното, никъде няма перфектни общества и навсякъде има проблеми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 09 ное 2016 14:47

Eminem написа:Политиците са кукли на конци, тези, които наистина управляват света, са зад сцената. Така че е все тая кой ще е президент на САЩ. Той няма никаква власт над важните решения.

Може да е пионка и други да дърпат конците, показателното е, че хората и там се противопоставиха на статуквото.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 ное 2016 14:49

teerr написа:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wkt2qUNWV5Y[/youtube]

8-) 8-) 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”