Доналд Тръмп е новия президент на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ДОНАЛД ТРЪМП Е НОВИЯ US ПРЕЗИДЕНТ !!!

Мнениеот защо » 09 ное 2016 12:45

Captain Stottlemeyer написа: другият възможен вариант за нас е Евразийският [икономически] съюз (Армения, Беларус, Казахстан, Русия, Киргизстан), на който лично на мен дори името не ми харесва, да не говорим за компанията!... 8-)

Един бесарабски българин предлагаше да го сменят с Азиопа, било по-благозвучно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2016 12:46

ГолЕм праз! Разиграли се мишките, докато не е дошла котката, че и ваща такава!
п.п. От един коментар разбрах, че сме щели да получим Канада на тепсия :lol:
Те в ЕС чакат с нетърпение да получат Канада, та да я разделят с България :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 ное 2016 12:47

1982 написа:
kiril.a.d написа:
1982 написа:
petko.h.markov написа:
NOMER14 написа:Браво!!!
Нека Америка и Русия се разберат и светът да стане по-мирен. Аман от чаршафи.

Те почти винаги се разбират.Но не знам дали искат силна и спокойна Европа.

Никога ...... те и сега заедно eбават мамата на Европа, посредством Близкия изток.

...не виждам заедното, в ебаването на Европа, посредством Близкия изток?! - искаш да кажеш, че Русия се е съгласила да бие в Сирия, за да подсилва "бежанската вълна"?...Че нали тази вълна може да залее и Русия, а САЩ са на майната си от Близкия изток?

Как ще я залее, чалмите не са толкова тъпи, всеки бяга към хубавото, кой луд ще бяга в Русия ??! :lol: :lol: :lol:

Иначе, да, САЩ и Русия си въртят игричките заедно, от което го духа Европа. Те винаги са искали слаба Европа, затова и я разцепиха на 2 през 1945-а. Че обединена става голяма заплаха и световна супер сила.

:lol: "луди" явно дал господ - Русия, в руските си части и сега е залята от "бежанци" от Средноазиатските републики на бившия СССР! Така че, нови не им трябват!!! - казва съм го: При въпрос, защо хората не бягат към Русия? - защото в Русия не им трябват черноработни маймуняци ;)
Но който специалист, би той и от САЩ, "побегне на там, приемат го! - чел си за такива, нали? ;)
А примерът ти с 1945 г. не е издържан, тъй като тогава е едно, а днес е съвсем друго....
Русия и САЩ се търпят едни-други, защото няма как! Но да въртят заедно игрички...и това няма как!!! - разминават се в "зоните на интереси" ;) Особено от как Русия се прецака с продажбата на Аляска ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 09 ное 2016 12:48

Captain Stottlemeyer написа:другият възможен вариант за нас е Евразийският [икономически] съюз (Армения, Беларус, Казахстан, Русия, Киргизстан), на който лично на мен дори името не ми харесва, да не говорим за компанията!... 8-)

Имаше и такова предложение, да го прекръстят от Евразия на Азиопа, за благозвучие. :geek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 ное 2016 12:52

g3_ev2 написа:Форумът следва да внимава! Вярно е, виждането, мисленето и разбирането са много дълбоки, тезите за разпади и реформации - крайно убедителни и т.н. Но... четат ви и от големите борси в света и съответно коригират котировките, не усещате ли отговорността?

:lol: :lol: :lol: ....да бе, зачел се е някой, в български форум....
И каква отговорност, пред когото и да било, в един индиански резерват?....
Е, някои "управители" на резервата се чувстват отговорни, пред Големия бял баща от Вашингтон, ама това е свързано със "заплатите" им ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 ное 2016 12:57

Ако системата работи добре ще направя секретарката си президент.Така избраха Труман,който не спази договорните взаимоотношения в Ялта и роди желязната завеса,макар и тя да беше запланувана.Но не забравяйте и друго.Нали не мислите че ще спазя всички предизборни обещания е друго.Времето ще покаже как двете империи ще командват света.А и как ще реагира една от постоянните членки на ООН Китай.Както и да се погледне ние сме на топа.Една държава по-млада от дувара ми на вилата се разпада.Дано това е промяна.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 ное 2016 12:58

Само политолози виждам тука се събрали и обясняват ли обясняват плюсовете и минусите на Тръмп/Клинтън и очакванията към развитието от тук нататък.Аз пък се интересувам,какво ще се случи с нашите български емигранти и бъдещи такива.Които очакваха амнистия за близо 300 000 българи сега ще се хванат за палците на краката.Наздраве,вие си говорете за Русия и Брекзит-а.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 ное 2016 13:02

защо написа:
Captain Stottlemeyer написа:другият възможен вариант за нас е Евразийският [икономически] съюз (Армения, Беларус, Казахстан, Русия, Киргизстан), на който лично на мен дори името не ми харесва, да не говорим за компанията!... 8-)

Имаше и такова предложение, да го прекръстят от Евразия на Азиопа, за благозвучие. :geek:

Няма да сбъркат, доколкото намиращия се в Азия, Шумер е носител на днешната човешка цивилизация и култура, пък Шумер е наследник на Причерноморската цивилизация и култура, от 10 000 г. пр.н.е....
За беля, днес властват диваците от Средноевропейските диви гори, които дойдохме и цивилизовахме.
НО, всичко тече, всичко се променя! - а Колелото на историята има навиците да превърта и назад ;)...Дай боже да не превърти в Новия световен ред, от древното индийско кастово общество ;)...Ама при диваци и това е нормално като развитие! - после робовладелство...феодализъм...и т.н. докато пораснат :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 ное 2016 13:02

kiril.a.d написа: :lol: "луди" явно дал господ - Русия, в руските си части и сега е залята от "бежанци" от Средноазиатските републики на бившия СССР! Така че, нови не им трябват!!! - казва съм го: При въпрос, защо хората не бягат към Русия? - защото в Русия не им трябват черноработни маймуняци ;)

Ми, да, само от кавказките и средноазиатските бивши републики бягат към Русия, щото при тях е и още по-зле, благодарение на "хубавия живот" под съветския ботуш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”