Защо Бойко Борисов излъга?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Защо Бойко Борисов излъга?

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 08 ное 2016 21:05

Споко, на втория тур Мама Цеци ще спечели. Този път Цецо ще се напъне юнашки и грешки няма да се допуснат. :)

Потребителски аватар
Astronom
Контакти:

Re: Защо Тиквата излъга?

Мнениеот Astronom » 08 ное 2016 21:25

radoslav_rashkov написа:Само да вметна, че колкото и невменяема да изглежда г-жа Цачева, ако си траем вкъщи наливаме за пореден път вода във воденицата на комунистите. Та по-добре Цачева, отколкото комунистите. Това го знаят и малките деца. Още повече пенсионерите, част от циганите и турците ще гласуват за БСП. Помислете! Аз лично никога не бих гласувал за Цачева, защото съм нормално десен (не гербаджия или пишман патриот), но сега съм като котка на ламарина.

P.S.: И да ме извиняват младите (аз съм на 33). Не може да за президент да се гласува според това на кой костюма му стои по-добре. Може онзи да е манекен, а другия не толкова лицеприятен, но все пак се гледат други неща. След вчерашния ден се убедих, че ако ходя по улицата и на случаен принцип казвам на хората колко са тъпи в по-голямата част няма да сбъркам. 95 до 97 % от хората или не знаят какво правят на избори или не знаят какви мизерии правят с пасивността си вкъщи.

Помислете!

Циганите? Та 90% от циганите са гласували за Цецка.Значи и ние да гласуваме за ромската "майка на нацията"? И точно на тези избори хората гласуваха точно заради онези "другите неща" - както си писал.И може да си на 33г. но разсъждаваш като 13 годишен.Я виж процентното съотношение на хората с висше образование които са гласували за генерала и мамата.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 ное 2016 21:26

Жълто-черен Пловдив написа:Споко, на втория тур Мама Цеци ще спечели. Този път Цецо ще се напъне юнашки и грешки няма да се допуснат. :)

Много трудно се преодолява 70-30% повярвай ми!

АНАТЕМА за гербаджийските животни!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 08 ное 2016 23:02

Цецо Чука написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Споко, на втория тур Мама Цеци ще спечели. Този път Цецо ще се напъне юнашки и грешки няма да се допуснат. :)

Много трудно се преодолява 70-30% повярвай ми!

АНАТЕМА за гербаджийските животни!

Трудно, трудно, ама колко му е да се хвърли някой друг чувал в кофата :)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Защо Тиквата излъга?

Мнениеот anihilator » 08 ное 2016 23:18

Astronom написа:
radoslav_rashkov написа:Само да вметна, че колкото и невменяема да изглежда г-жа Цачева, ако си траем вкъщи наливаме за пореден път вода във воденицата на комунистите. Та по-добре Цачева, отколкото комунистите. Това го знаят и малките деца. Още повече пенсионерите, част от циганите и турците ще гласуват за БСП. Помислете! Аз лично никога не бих гласувал за Цачева, защото съм нормално десен (не гербаджия или пишман патриот), но сега съм като котка на ламарина.

P.S.: И да ме извиняват младите (аз съм на 33). Не може да за президент да се гласува според това на кой костюма му стои по-добре. Може онзи да е манекен, а другия не толкова лицеприятен, но все пак се гледат други неща. След вчерашния ден се убедих, че ако ходя по улицата и на случаен принцип казвам на хората колко са тъпи в по-голямата част няма да сбъркам. 95 до 97 % от хората или не знаят какво правят на избори или не знаят какви мизерии правят с пасивността си вкъщи.

Помислете!

Циганите? Та 90% от циганите са гласували за Цецка.Значи и ние да гласуваме за ромската "майка на нацията"? И точно на тези избори хората гласуваха точно заради онези "другите неща" - както си писал.И може да си на 33г. но разсъждаваш като 13 годишен.Я виж процентното съотношение на хората с висше образование които са гласували за генерала и мамата.

До 4% от циганите са гласували за Цачева другите 96% за други кандидати , на балотажа 90% мангали и 80%Турци ще гласуват за Радев спокойно.Има си статистики за тези неща който има желание може и да ги провери по секции в сайта на ЦИК .И благодарение на този вот кандидата на БСП и ДПС най вероятно ще спечели .Честито ви отсега Серьожевци и Догановци.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 08 ное 2016 23:22

ShooterMan написа:Аз искам да попитам едно. Имат ли право НЕЛЕГИТИМНИ политици като Митов, Ненчев и Плевню, чиято позиция и фаворити са ОТРЕЧЕНИ от народа с ИЗБОРИ да налгат своите ЛИЧНИ убеждения като външна политка и ориентации на България? Отговарям с НЕ! Затова и рейтинга на този смешник Плевнелиев е катасрофален, защото неговата позиция и говорене НЕ Е позицията на 90% от българския народ! Затова сега е самотен, осмян и презрян. Затова и министри като Митов и Ненчев, които изразяват ЛИЧНИ позиции, които очевидно НЕ СА одобрени от 90% от народа също са като някакви психично-болни. Именно такива клоуни сринаха електората на Бойко Норисов. Това противоречие между народното мнение и НАЛАГАНОТО НЕЛЕГИТИМНО мнение на някакви смешни политици обърна тенденцията при ГЕРБ. НИКОЙ в тази държава не е гласувал палячо като Митов да му води външната политика! Неговата партия има 3% електорат, което значи, че 97% НЕ СА ГЛАСУВАЛИ за това ненаиграло се дете, а Бойко му връчва външната ни политика! Колко са избирателите на БЗНС? Имат ли изобщо и 1%? НЯМАТ! Но клоун като Ненчев получава министерството на отбраната и започва решения, които са на 99% НЕОДОБРЕНИ! Това се нарича ПОДМЯНА на вот! Никой в тази държава не е гласувал такива като Митов и Ненчев да водят нашата политика, а те я водеха навсякъде, дотам, че замалко да предизвикат мини-война в Черно Море заедно с Плевнелиев....дотам бяха се набрали тези смешници НЕЛЕГИТИМНИ, че Бойко Борисов подскочи и им наби шамарите преди да стане голямата беля. Не можеш да подменяш народния вот и да налагаш НЕЛЕГИТИМНА политика. Целия РБ получава някакви си 6% мизерни....а определя външна политика, отбрана....Бойко, сега разбираш ли защо чергичката ти гори а? Ти си там, за да прокарваш народните желания, не твоите лични! И ако не се съобразяваш с това отиваш при Плевнелиев. Още един назначен от тебе президент как да мине след опита с първия смешник?

НЕЛЕГИТИМЕН си ти :lol:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 08 ное 2016 23:29

И последно от мен .Виждам че някои от вас с нетърпение желаят да вкарат България в поредната катастрофа и се чудя защо предпочитате всички да са прости отколкото все пак да има хора които с труда си и качествата си могат да построят една по добра България ?Защо въпреки , че знаете къде винаги е бил циганския вот лъжете нагло ?Защо след като вие сте нещастни искате и другите да са нешастни?И наясно ли сте с историята кое , как и защо се се случило ?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 ное 2016 23:38

anihilator написа:И последно от мен .Виждам че някои от вас с нетърпение желаят да вкарат България в поредната катастрофа и се чудя защо предпочитате всички да са прости отколкото все пак да има хора които с труда си и качествата си могат да построят една по добра България ?Защо въпреки , че знаете къде винаги е бил циганския вот лъжете нагло ?Защо след като вие сте нещастни искате и другите да са нешастни?И наясно ли сте с историята кое , как и защо се се случило ?

От 25 години я строите тая нова България, на някои хора им омръзна тоя строеж. :lol:
И какво значи, ''вие сте нещастни'', дай дефиниция за щастието, за всеки е различно, особено щом се отнася до геополитика.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2016 23:49

Нищо не строим от 26 години насам ..... хамелеонът може и да си е променил цвета, но си остава същото животно.

Добрият комунист е ..... мъртвият комунист.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 08 ное 2016 23:55

1982 написа:Нищо не строим от 26 години насам ..... хамелеонът може и да си е променил цвета, но си остава същото животно.

Добрият комунист е ..... мъртвият комунист.

Да си дойдем на думата.
Всъщност в неделя ще избираме между двама комунисти - единият все пак доказал се в нещо, другият - партиен солоташак на Боко Пожарникаря.

Върни се в “Свободна зона”