"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kiril2681

Re: Що е то - законът ..... и има ли той почва у нас ...

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 21:17

kremi82 написа:
ММ1914 написа:
Kiril2681 написа:
kremi82 написа:Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме ......... :lol:

Хаха...изчаках, но явно това Дядо Кире е било за мен....Значи...идея си нямам какво означава мертеци, но при условие, че тогава треснахме 2-3 греди, още помня едно черничко момченце..Джонго Присо...на Инженера откритие, апропо, та...предполагам, че мертеци е греди... :) А обезкосмяването е хубаво начинание...независимо дали ще те или ти ще...дерзай! :)

Същото означава.

Чакайте сега, добре ли ви разбрах? Единия говори за Антверп, а другия за Данчо Тъча ли?
Единия за Везалов, а другия за гола на Шуменския Деко ли?
И какво е общото между Присо и Гонзо?
Тук нищо не разбрах.

Грешен цитат направих, скъпо ми Креми, просто ми....от възрастта е... :mrgreen: ;;;Уточнявам, за последно, за да не бавя...в обезкосмяването...мертеци означава греди, а инак си права...говорим си с приятеля, за Данчо, Деко, Везалов и Присо...а ти що намесваш Гонзо, той...ъъъъ...инженер ли е?! :mrgreen:
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 ное 2016 21:18

Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:
kremi82 написа:Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме ......... :lol:

Хаха...изчаках, но явно това Дядо Кире е било за мен....Значи...идея си нямам какво означава мертеци, но при условие, че тогава треснахме 2-3 греди, още помня едно черничко момченце..Джонго Присо...на Инженера откритие, апропо, та...предполагам, че мертеци е греди... :) А обезкосмяването е хубаво начинание...независимо дали ще те или ти ще...дерзай! :)

Грешиш, приятелю, грешиш, знаеш го, но пак го пишеш, просто за да си интересен, да се заяждаш, да става лаф, да има екшън....ЦСКА бил умрял...Кой ЦСКА?!? Този на Божков или този на Титан...дружество основано през 2005?!? Или онова Динамо, или онова Левски ТИРЕ Спартак, или, или.....или....Просто е безумно за повтаряте това в несвяст...Истината е , че в Б-я има два, повтарям ДВА отбора, които не могат и НЯМА да умрат...Левски и ЦСКА, ВСИЧКО останало са просто регистрации, тирета, имена, правни термини и прочие...Сигурен съм, че ме разбираш, ако пък не....жив и здрав да си...

Не си прав. Идеята да сме правова държава, ама за всички, правилата да се спазват, ама от всички е по-голяма от който и да е отбор. Това че Левски и ЦСКА са най-големите ги задължава да дават пример, води се отпред. Имат пари за всякакви маймуни, но нямат пари за осигуровки? Не мисля. Ако трябва ще играят с юношки, но всичко ще се изплаща до стотинка, това е правилното. България и нейното бъдеще над всичко и всеки, но ние всеки път си правим компромиси, правилата са готини, но когато ги спазват другите нали.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 08 ное 2016 21:19

Kiril2681 написа:
kremi82 написа:
ММ1914 написа:
Kiril2681 написа:

Същото означава.

Чакайте сега, добре ли ви разбрах? Единия говори за Антверп, а другия за Данчо Тъча ли?
Единия за Везалов, а другия за гола на Шуменския Деко ли?
И какво е общото между Присо и Гонзо?
Тук нищо не разбрах.

Грешен цитат направих, скъпо ми Креми, просто ми....от възрастта е... :mrgreen: ;;;Уточнявам, за последно, за да не бавя...в обезкосмяването...мертеци означава греди, а инак си права...говорим си с приятеля, за Данчо, Деко, Везалов и Присо...а ти що намесваш Гонзо, той...ъъъъ...инженер ли е?! :mrgreen:

Е, нали така му казват - Инджинеро?
Кой тогава е Инженера, открил Джонго?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 21:20

И, о...да! Джонго Присо е откритие на Гонзо, но нещо далаверата се разсъхна и не можа да го заведе в Левски...пусто да опустее!!!! :mrgreen:

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
galina4

Мнениеот galina4 » 08 ное 2016 21:21

kremi82 написа:
Kiril2681 написа:Добър вечер на всички! По темата няма какво да се каже - дъвчите едно и също от месеци...няма лошо, щом ви харесва...Само едно питане имам към Капитанчето...Извинявай, драги ми, но нещо не вдявам - как преди година, когато вие,левскарите, с най-голямо уважение го казвам, спасявахте Левски, дружеството имаше ...колко бяха...7-8 милиона се говореше и то в червените медии, според сините бяха около 4, та...как тогава имахте такива задължения, а сега сте на 20милиончета, плюс тези 10, които добрият чичко от Лондон е налял от септември насам?!? Нещо не ми излиза сметката...ама хич! Но, както вече споменах, аз съм си тъп и се надявам да ме осветлите! ;) Баси плащането, което правите, всички казвате, повтаряте като мантра- ние си плащаме, обаче за 2 години, при условие, че си...ъъъ...плащате...увеличавате дълговете си около 5-6 пъти?! Хайде обясни ми това, Капитанче! И без бла-бла за трибуни и прочие...те се плащат сами, нали така?! Предварително благодаря за обяснението!

Не защитавам Капитана, ама в тея задължения май влизат 15-16 млн. към ГБС и Автомагистрали ЧМ за кабриото.

Киро май си смени ника и махна а.д. Та за дълговете на "Левски". Тази към НАП в момента са около 4-4,5 милиона. Останалите около 15 милиона за за трибуната на сектор "А".
Всичките общо около 20 милиона са азсрочени и се ОБСЛУЖВАТ от синия клуб.

Останалите коментари и обясняния по тази тема са излишни. Докато клуба може да си обслужва и си обслужва задълженията към кредиторите, не виждам причини за тревога и дискусии.

И с фалиралото ЦСКА беше така докато си обслужваше дълговете. В един момент обаче под давлнието на Ганчев дълговете не бяха обслужвани и един от кредиторите поиска пред съда да се отвори отвори процедура по несъстоятелност.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 21:23

Ще има да чакате пари от ЦСКА! :lol:
@ Връщам тоалетна хартия напечатана с ''Алеко Константинов'' №100 :lol:

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 08 ное 2016 21:23

Kiril2681 написа:И, о...да! Джонго Присо е откритие на Гонзо, но нещо далаверата се разсъхна и не можа да го заведе в Левски...пусто да опустее!!!! :mrgreen:

Ти тогава за кой инженер говореше?
Ама наистина последно, че коламаската няколко пъти изстива.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 21:24

ММ1914 написа:
Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:

Грешиш, приятелю, грешиш, знаеш го, но пак го пишеш, просто за да си интересен, да се заяждаш, да става лаф, да има екшън....ЦСКА бил умрял...Кой ЦСКА?!? Този на Божков или този на Титан...дружество основано през 2005?!? Или онова Динамо, или онова Левски ТИРЕ Спартак, или, или.....или....Просто е безумно за повтаряте това в несвяст...Истината е , че в Б-я има два, повтарям ДВА отбора, които не могат и НЯМА да умрат...Левски и ЦСКА, ВСИЧКО останало са просто регистрации, тирета, имена, правни термини и прочие...Сигурен съм, че ме разбираш, ако пък не....жив и здрав да си...

Не си прав. Идеята да сме правова държава, ама за всички, правилата да се спазват, ама от всички е по-голяма от който и да е отбор. Това че Левски и ЦСКА са най-големите ги задължава да дават пример, води се отпред. Имат пари за всякакви маймуни, но нямат пари за осигуровки? Не мисля. Ако трябва ще играят с юношки, но всичко ще се изплаща до стотинка, това е правилното. България и нейното бъдеще над всичко и всеки, но ние всеки път си правим компромиси, правилата са готини, но когато ги спазват другите нали.

Прав си ,разбира се, абсолютно прав...аз просто исках да уточня с 1982 , че ЦСКА, респективно Левски не са отбори, клубове, идеи, които ще умрат...А пък регистрациите...дал Господ! Признавам - в момента ЦСКА използва абсолютно незаконно емблемата на.....ЦСКА...колкото и инфантилно да звучи

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 21:25

galina4 написа:
Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:Тебе като ти запорират банковата сметка може ли теглиш пари :?: :lol:

Е отнемат ли ти собствеността върху парите? Отнемат ти единствено правото да се разпореждаш с тях, до вдигане на запора.

Е й?

И при двата случая е ''отнета'' от дружествата носещи идеята ЦСКА.

Запорът не е отнемане, Тео. Като ти запорират банковата сметка, тя пак си остава твоя, ти бъркаш парите със собствеността на сметката, там ти е грешката.

ЦСКА 1948 що не използва оригинала като нас, а си направи нова емблема горе-долу една и съща като старата?
Щото не може. Оригинала се носи от оригиналните. А оригинала играе на Армията, а репликата по чужди стадиони.

ЦСКА отиде в отвъдното на 09.09.2016 година. Край! Това е!

Марката ЦСКА респ. емблемата са заложени при НАП. Именно НАП е тази, която ще ги осребри.

Купувача, който и да е той има право да ги ползва по свое усмотрение, без да придобива с това някаква идентичност или наследственост с отишлото, в музея на несъществуващите български футболни клубове, ЦСКА.

Е я й тая дето преди време я направих на две стотинки със закрития Левски.
Наследството ни е Армията, легендите, музея и духа на ЦСКА.
Айде ходи сготви нещо стига си пищяла тука.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 21:26

kremi82 написа:
Kiril2681 написа:И, о...да! Джонго Присо е откритие на Гонзо, но нещо далаверата се разсъхна и не можа да го заведе в Левски...пусто да опустее!!!! :mrgreen:

Ти тогава за кой инженер говореше?
Ама наистина последно, че коламаската няколко пъти изстива.

За него , за него...то други индженери с основно образование нема....О...коламаска...спести ми подробностите....моля! Убиваш романтиката! :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”