"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Що е то - законът ..... и има ли той почва у нас ...

Мнениеот 1982 » 08 ное 2016 19:43

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:Какъв казус да разискваме?
Дружеството дето умре как използваше запорината емблема в НАП?
Също така както ние я използваме в момента, защото сме ЦСКА.

Пълни глупости, по тая логика, всеки клуб може да използва тази емблема - Берое, Левски, Лудогорец ...... реално, вие имате толкова права над нея, колкото и те. ;)

Ами да се пробват да я използват като могат, но не могат. :lol:
@ Защо другото дружество в окръжната не я ползва тази емблема? Щото не може.

Те използват нейно почти 100 %-ово копие, което също е наказуемо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 ное 2016 19:43

Тая пародия на държава е ебати смеха, ама Лудогорец добре им показаха кво представляват.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 ное 2016 19:44

Teo написа:
Tommi написа:
Няма какво да се разисква толкова... за да се успокоите я купуваме след няколко месеца и истеричното ви държание приключва.

Дружеството я използваше, защото е негова собственост. И все още е.

Пълни глупости. Емблемата е запорирана от 4-5 години в НАП.
Собственост е на ПФК ЦСКА АД, колкото аз съм собственик на Герена. :lol:

Ако не беше собственост, как сега ще се продава с имуществото на ЦСКА? :roll: Така че не ми обяснявай на мен кое са глупости.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 19:45

Добър вечер на всички! По темата няма какво да се каже - дъвчите едно и също от месеци...няма лошо, щом ви харесва...Само едно питане имам към Капитанчето...Извинявай, драги ми, но нещо не вдявам - как преди година, когато вие,левскарите, с най-голямо уважение го казвам, спасявахте Левски, дружеството имаше ...колко бяха...7-8 милиона се говореше и то в червените медии, според сините бяха около 4, та...как тогава имахте такива задължения, а сега сте на 20милиончета, плюс тези 10, които добрият чичко от Лондон е налял от септември насам?!? Нещо не ми излиза сметката...ама хич! Но, както вече споменах, аз съм си тъп и се надявам да ме осветлите! ;) Баси плащането, което правите, всички казвате, повтаряте като мантра- ние си плащаме, обаче за 2 години, при условие, че си...ъъъ...плащате...увеличавате дълговете си около 5-6 пъти?! Хайде обясни ми това, Капитанче! И без бла-бла за трибуни и прочие...те се плащат сами, нали така?! Предварително благодаря за обяснението!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 08 ное 2016 19:49

Kiril2681 написа:Добър вечер на всички! По темата няма какво да се каже - дъвчите едно и също от месеци...няма лошо, щом ви харесва...Само едно питане имам към Капитанчето...Извинявай, драги ми, но нещо не вдявам - как преди година, когато вие,левскарите, с най-голямо уважение го казвам, спасявахте Левски, дружеството имаше ...колко бяха...7-8 милиона се говореше и то в червените медии, според сините бяха около 4, та...как тогава имахте такива задължения, а сега сте на 20милиончета, плюс тези 10, които добрият чичко от Лондон е налял от септември насам?!? Нещо не ми излиза сметката...ама хич! Но, както вече споменах, аз съм си тъп и се надявам да ме осветлите! ;) Баси плащането, което правите, всички казвате, повтаряте като мантра- ние си плащаме, обаче за 2 години, при условие, че си...ъъъ...плащате...увеличавате дълговете си около 5-6 пъти?! Хайде обясни ми това, Капитанче! И без бла-бла за трибуни и прочие...те се плащат сами, нали така?! Предварително благодаря за обяснението!

Не защитавам Капитана, ама в тея задължения май влизат 15-16 млн. към ГБС и Автомагистрали ЧМ за кабриото.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2016 19:50

1982 написа:Ми тя си беше на онова дружество - ПФК ЦСКА АД, запорът не значи отнемане.

Единственият начин тази емблема да се ползва от друго дружество, е да бъде закупена на търг. Всичко друго е незаконно. И точно тук трябва БФС да се намеси, все пак това първенство се администрира от него.

Няма какво да се меси.След Нова Година има търг и за нея и за останалите активи(в това число не се включват титли и нз си какво си,защото такова нещо актив ''титла'' не съществува и дружествата не притежават такива работи) и ще се реши дали ЦСКА може да си ползва емблемата или не може. ;) Притеснява ме факта,че никой няма да поеме отговорност за думите си срещу ГГ,ако той откупи емблемата след Нова Година,но видиш ли,ако не го направи ще изревете ''аааа ето казах ви''.Аз за разлика от вас няма да действам по този начин.
Последна промяна от delqnski47 на 08 ное 2016 19:54, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 19:51

Tommi написа:
Teo написа:
Tommi написа:
Няма какво да се разисква толкова... за да се успокоите я купуваме след няколко месеца и истеричното ви държание приключва.

Дружеството я използваше, защото е негова собственост. И все още е.

Пълни глупости. Емблемата е запорирана от 4-5 години в НАП.
Собственост е на ПФК ЦСКА АД, колкото аз съм собственик на Герена. :lol:

Ако не беше собственост, как сега ще се продава с имуществото на ЦСКА? :roll: Така че не ми обяснявай на мен кое са глупости.

Какво имущество има ЦСКА?
Ако говориш за материално, Армията си е наш имот, а вътре какви "мебели" има все тая.
Томи сериозен човек си, я помисли повече.
Както дружеството я ползваше като от години НАП я е отнела правото да я носи докато не си платиш, така и новото ще си я носи колкото и години иска, защото си е наша. А дали ще я платим, сигурно да.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2016 19:53

delqnski47 написа:
1982 написа:Ми тя си беше на онова дружество - ПФК ЦСКА АД, запорът не значи отнемане.

Единственият начин тази емблема да се ползва от друго дружество, е да бъде закупена на търг. Всичко друго е незаконно. И точно тук трябва БФС да се намеси, все пак това първенство се администрира от него.

Няма какво да се меси.След Нова Година има търг и за нея и за останалите активи(в това число не се включват титли и нз си какво си,защото такова нещо актив ''титла'' не съществува и дружествата не притежават такива работи) и всичко ще се реши. ;)

Точно, ще има търг, и докато има търг и не купите тази емблема, вие я ползвате напълно незаконно и престъпно. А БФС толерира това. Днес ми говорят, че спазвали закона и затова на сайта им я нямало тази емблема ...... нещастници, като спазват закона, да ви забранят да играете с тези екипи и да я слагате на стадиона си по време на мачове от тяхното първенство.

Точно БФС е длъжно да се намеси тук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 19:54

kremi82 написа:
Kiril2681 написа:Добър вечер на всички! По темата няма какво да се каже - дъвчите едно и също от месеци...няма лошо, щом ви харесва...Само едно питане имам към Капитанчето...Извинявай, драги ми, но нещо не вдявам - как преди година, когато вие,левскарите, с най-голямо уважение го казвам, спасявахте Левски, дружеството имаше ...колко бяха...7-8 милиона се говореше и то в червените медии, според сините бяха около 4, та...как тогава имахте такива задължения, а сега сте на 20милиончета, плюс тези 10, които добрият чичко от Лондон е налял от септември насам?!? Нещо не ми излиза сметката...ама хич! Но, както вече споменах, аз съм си тъп и се надявам да ме осветлите! ;) Баси плащането, което правите, всички казвате, повтаряте като мантра- ние си плащаме, обаче за 2 години, при условие, че си...ъъъ...плащате...увеличавате дълговете си около 5-6 пъти?! Хайде обясни ми това, Капитанче! И без бла-бла за трибуни и прочие...те се плащат сами, нали така?! Предварително благодаря за обяснението!

Не защитавам Капитана, ама в тея задължения май влизат 15-16 млн. към ГБС и Автомагистрали ЧМ за кабриото.

Чудесно...много съм благодарен за пояснението...нищо, че има "май",само дето...абе...някой виждал ли е некво документче?!? За платени дългове или поне за част от тях...Само питам...чисто любопитство ;)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 ное 2016 19:54

tomatomov197 написа:Паслар е дал разрешение на Ганчев да ползва емблемата . Между другото в сайта на ФИФА , срещу името на ЦСКА , стои същата емблема . Законите се спазват доста стриктно като става дума за ЦСКА . Не съм видял една дума от говедо или друга сган обаче , когато държавата си затваря очите за техни прегрешения :) Локо СФ също си ползват емблемата и никой не казва нищо , не се пречи на никой :)

Сега, виж дали Парсал или както и да му е името на бежанеца, може да подпише и заявка за тоалетна хартия без съгласието на синдика. Тогава пиши отново.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Архив”