Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Честит ви изходящ трансфер, левскари ;)
Дано да му върже там на човека,но няма да е изненада ако догодина пак довтаса тука 

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- Ticha
- Контакти:
PFC Litex написа:Новината е от Грънчаров и Спасов, които в момента в Каварна с отбора на Левски, така че те са в кухнята и знаят много добре случващото се.
На десния бек ще ви е трудно без него в началото.
Те винаги са с тях, така че сега няма разлика. Не съм казал че не може да стане факт трансфера, но аз вече на тази журналистика в стил "промиване на мозъци", която практикуват в Гонг не вярвам...дори не я чета. Дано да стане де, ще е добре за момчето да се отърве от мизерията тук и да натрупа малко парички.
- aisogludingfioler
- Контакти:
PFC Litex написа:Ticha написа:Докато не стане факт, аз не вярвам...още повече пък на информация от Гонг.
Станчев го върнаха, като че ли него ще налагат.

- deepblue1963
aisogludingfioler написа:PFC Litex написа:Ticha написа:Докато не стане факт, аз не вярвам...още повече пък на информация от Гонг.
Станчев го върнаха, като че ли него ще налагат.Въпреки, че няма никакъв опит.
Трябва да вземат качествен заместник на Живко, няма как...
2009/10 Пирин 10 мача 690мин.
Чак пък никакъв опит.Ж.Миланов какъв опит имаше като почна с мъжете?Ще се научи.Трябва му подкрепа от публиката.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Пожелавам на Живко успех в новия му отбор, след като така е преценил-ние трябва да го подкрепим, защото той даде много на Левски в последните години! Ще си остане един от най-големите Левскари, играли в последните да речем 20 години за клуба!
Жив и здрав да си Живко, само успехи, и никакви контузии ти пожелавам!

Жив и здрав да си Живко, само успехи, и никакви контузии ти пожелавам!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Blue Monster
- Контакти:
Беше му време на Живко да излезе на вън, само малко отбора, където отива ме притеснявава, ама нищо. Дано най-вече е здрав и да отиде в по-голям клуб. Успех Жика!!!!

Успех на Живко във Васлуй. За неговото място могат да се борят Бензукан и Балтанов, както и Станчев, така че едва ли ще купим нов десен бек.
Сега с парите да вземат Данчо Тодоров.....Ще стане голям трансфер! 

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
-
- Контакти:
Желая успех на Живко в новият му клуб Васлуй.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- south_division
- Контакти:
Наистина успех на Живко дано по силното румънско първенство му подейства добре и вдигне класата си.Пък и да спечели някой лев отгоре.
Обаче мен други неща ме озадачават и ми е много интересно защо толкова много журналисти и от Гонг и Ринг и Канал 3 не задават въпросите които са нужни, а си питат ей така някякви глупости проформа да се каже че са направили интервю?
Защо например се привлякоха Кривия и може би Бошу с което халфовете в Левски стават 6 равностойни + Балтанов, Симонович и Огнянов, бъдещето на които все още не е ясно? Схеми ли ще сменят какво ще правят, но не виждам как ще играят и Бардон и Тасевски и Кривия заедно. И това при положение че имаме само 15 мача до лятото.От друга страна се продават Живко и Зе (титулярната дясна зона) ,където оставаме без алтернатива.
Така че на мен лично не ми е ясна много политиката на клуба.И с оглед на това какво правят другите отбори ,въпреки хаоса в цска не съм оптимист за края на първенството.Незнам дано да греша.
Обаче мен други неща ме озадачават и ми е много интересно защо толкова много журналисти и от Гонг и Ринг и Канал 3 не задават въпросите които са нужни, а си питат ей така някякви глупости проформа да се каже че са направили интервю?
Защо например се привлякоха Кривия и може би Бошу с което халфовете в Левски стават 6 равностойни + Балтанов, Симонович и Огнянов, бъдещето на които все още не е ясно? Схеми ли ще сменят какво ще правят, но не виждам как ще играят и Бардон и Тасевски и Кривия заедно. И това при положение че имаме само 15 мача до лятото.От друга страна се продават Живко и Зе (титулярната дясна зона) ,където оставаме без алтернатива.
Така че на мен лично не ми е ясна много политиката на клуба.И с оглед на това какво правят другите отбори ,въпреки хаоса в цска не съм оптимист за края на първенството.Незнам дано да греша.