Въпросите на референдума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

moryak68
Контакти:

Re: Слави Трифонов с изявление за фалшификациите на изборите

Мнениеот moryak68 » 08 ное 2016 16:54

ShooterMan написа:Твърде дълго тоталитарната анти-българска партийка ГЕРБ тероризира българския народ. Твърде дълго полу-грамотния милиционер от Банкя беше управляващ в държавата. Продажник и подлога на Берлин, Вашингтон и Анкара. Най-вече зависим от терориста Ердоган и машата му - Местан. Този мушмурок твърде дълго рекетира, изнудва, лъже и манипулира бъгларското общество. Сатанизира един човек - Орешарски, че му спрели фондовете, а истината е, че му ги спря ЕНП от Брюксел с цел да го събори и да качи ГЕРБ, своя член на власт!!! Което и стана! Трябва да се прекрати този РЕКЕТ в полза на милиционера от Банкя. Включително и апелирам към главния прокурор Сотир Цацаров да започне съдебно преследване срещу НЕДОПУСТИМО заплашване на българските избиратели, изнудване със заплахи за отмяна на санирване и т.н., която в момента тече от партийни функционери на тоталитарната партия ГЕРБ. Този клоун ББ не е разбрал, че 1989 дойде и в момента неговите полит комисари рекетират, изнудват и заплашват българското общество. Обратния ефект е виден в катастрофалния резултат около 3:1, който показват анкетите за балотажа, но въпреки това Сотир Цацаров трябва да погне здравата ВСИЧКИ политически комисари, които в момента вършат АНТИ-ДЕМОКРАТИЧНА и направо ПРЕСТЪПНА дейност!

+1000

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 08 ное 2016 16:59

Едно от нещата за които, много хора, вкл. и пишещи тук са единодушни е,че високият процент на гласували в референдума се дължи на комбинирането му с президентските избори.Ако референдума се провеждаше отделно,процента щеше да е много по-нисък.
Интересно,защо ГЕРБ, които държат цялата власт в държавата,не направиха референдума,месец-два по рано или по късно? Нали референдума е заплаха за тях ? И по-големи мизерии са правили.
Щеше да се пошуми, ден-два и да се млъкне.ГЕРБ съдействаха с всички сили,референдума да успее.
Както и столична община,съдействаше с всички сили на "грандиозния концерт".
Ето,Сидера ми е крайно противен,но не може да се отрече,че на неговите протести,срещу американските посланици, при посещенията на Кери,на НАТО-вци и т.н се пречеше. Изтласкваха ги далече,местиха им протеста в южния парк и т.н
А при СлавитУ,съдействие по всички направления ;)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 ное 2016 17:06

Не гласувах на референдума точно заради това, че Слави го направи не защото е загрижен за гражданите, а за да легитимира новия си политически проект. Това е едното, а другото защото изчаках да видя какви са нагласите относно въпросите и като видях, че и трите въпроса събират по 70-80 % одобрение и вероятността с моя глас да го направи задължителен, а според мен въпросите бяха популистки и ще доведат до политическа криза и разпад на държавността и демокрацията в България. Масово хората гласуваха без да се замислят върху това, което гласуват, за тях беше важно да "накажат" политиците, а не дали гласуват за нещо добро или лошо.
Не мисля, че умишлено се е направило хора да не могат да гласуват, освен в Турция, навсякъде се отвориха секции, колкото бяха подадени заявления и единствено във Великобритания имаше хора, които не успяха да го направят. Там нямаше ограничения на секциите, просто бяха отворени по-малко от необходимите секции и също така подпълването на декларациите създаде затруднение.
Иначе доколкото зная и за референдума имаше отделни списъци и не бюлетините са показателни каква е бройката на гласувалите, а списъците и мисля, че в секциите имаше хора на инициативния комитет на референдума, които знаят колко души има във всеки списък и след като не достигат няма как тези циркаджии от шоуто на Слави да искат въпросите да стават задължителни. Този шумен дори мисля, че започва да става опасен за Държавата и институциите, защото не мисля, че нападките в неговото шоу срещу всички, които не му играят по свирката е нормално. То не беше Президент, Парламент, Конституционен съд, а от днес вече и ЦИК, поставя разделителни линии те (политиците) и ние (народът начело със Слави) и едва ли не той е над всички и всичко. За един чалгар това може да е нормално поведение, но по-лошото, че уж гражданският референдум и хората които бяха подведени да гласуват за някаква промяна, бяха употребени от него заради личните му интереси или интересите на един кръг който го използва за инструмент срещу Държавата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 ное 2016 17:07

1982 написа:Опашки имаше и на много места през деня, аре не ми върти и сучи. То е очевадно всичко.

Погодаец, ай не на мен тия, може ли?! Имам си глава на раменете и я ползвам по предназначение и точно Славчо Учиндолски ще ми е последната директива какво да правя.
Не гледам и не слушам Слави, не ме вълнува Биг Брадър, не вярвам в припознаването и възраждането на ЦСКА чрез Литекс, не съм убеден че ЕС е нещо велико за България.. и това си е моето мнение, което имам право да изкажа! Твоето е друго-еми то си е твое, но няма как да бъде и мое!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 ное 2016 17:10

Нападки на Слави са детска песен в сравнение на нападки на Джон Оливър в неговото шоу срещу институции в САЩ.
Гледай няколко предавания на Джон Оливър и тогава коментирай недодяланите изстъпления на Слави.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 ное 2016 17:11

Чалгарят Сл.Трифонов е една от най-големите "фалшификации" на прехода!

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 08 ное 2016 17:22

Референдума се манипулира. Записаха ме без да желая. Нищо чудно след това пак да са ме вписали и да са пуснали бюлетина от мое име. На тоя нещастен учиндолски селяк кукловодите отлично се осъзнаха и го използваха да прокарат интересите си.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 ное 2016 17:25

Защо мислите, че Слави е по-лош от някои други участници в политическия ни живот? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 ное 2016 17:30

iliev72 написа:Нападки на Слави са детска песен в сравнение на нападки на Джон Оливър в неговото шоу срещу институции в САЩ.
Гледай няколко предавания на Джон Оливър и тогава коментирай недодяланите изстъпления на Слави.

Въобще не ме интересуват САЩ и Джон Оливър, мен ме интересува единствено България и тези недодялани изстъпления на Слави започват да стават опасни за Страната ни. Ти мислиш ли, че голяма част от хората знаеха за какво точно гласуват на този референдум, защото с повечето с които говорих преди и след него просто гласуваха за да накажат политиците, без да могат да ми отговорят как точно ги наказват като гласуват за трите точки.
Имаше ли дебати относно този референдум, това разбира се трябваше да направят политическите партии и да обяснят рисковете от него, но и те за да не ги обвинят, че са против референдума и народа се скриха и оставиха популистите от Шоуто на Слави да пропагандират глупавите си точки, без да излязат и разяснят на хората за какво става въпрос. Дори и Плевневлиев, Борисов и други политици в деня на изборите казаха, че са гласували на референдума и призоваха хората да гласуват. От това което видях, че стана на този референдум, мисля, че народът ни не е готов за пряка демокрация, за разлика от Швейцария, която я дават за пример. Също така ми дават за пример Франция, САЩ и Великобритания, където изборите били мажоритарни, но ние не сме на нивото на тези нации, защото тук играят голяма роля купеният, контролираният и корпоративният вот, при който при предлаганият мажоритарен вот 6-те милиона българи ще бъдат разделени на 240 избирателни района и средно ще се падне в един район око 25 000 души и депутат ще се става с 12 501 гласа, не ми се мисли какви хора ще бъдат вкарани в парламента и разбира се след това ще трябва да се отчитат на тези, които са им "помогнали", което ще доведе до още по голяма зависимост на депутатите от бизнеса и повишаване на корупцията. Както и преди казах това ще доведе от зависимост на бизнеса от политиците в момента, до обратното зависимост на политиците от бизнеса, който ще ги издига и държи след като ги вкара там.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 08 ное 2016 17:31

Tommi написа:Защо мислите, че Слави е по-лош от някои други участници в политическия ни живот? :)

Ама Вие защо биете негрите?

Върни се в “Свободна зона”