Защо Бойко Борисов излъга?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Бойко Борисов излъга?
Българчето по принцип не е олигофрен.Той е голям олигофрен.Помни само вчера и се интересува за утре.Никога не е чувал за Луканов,Виденов(добър политик,но комунягите му скроиха шапката)Станишко,Ореха и състоянието на България след тях.Бсп с изявление-следва вятъра на промяната(пукна ми се панкреаса от смех).Каква промяна бе бро,ще пазаруваме с купони ли?Пожарната наистина е по-малкото зло и си мисля ,че ще подаде оставка,за разлика от комунистите след местните избори.(предните)И накрая един виц за настроение. Умрял един КОМУНИСТ и направо в ада.Сатаната заповядал на дяволите да му го сготвят на грил,но да го въртят по бавно,защото бил много мръсен и подъл приживе.По някое време Сатаната поглежда и какво да види.Дяволите въртят грила,ама много бързо.Кво правите бе ?Аз кво ви казах?Дяволите се оправдават .Абе шефе,сложихме някой картоф за гарнитура,ама тоя ги изкраде.
Еми да си викнат един премиер, на когото народа му викаше Картофа преди време, защото ги учеше да садят тоя зеленчук. 

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
- Контакти:
Asterix написа:Thunderheart написа:Asterix написа:За да може простия български народ да избере комунист-депесар да е Президент
Е на теб пък кой ти пречи, заедно с "умната" част от народа - циганите и турците, да си гласувате за партийната секретарка на БКП, подкрепена от ДОСТ, тоест Ердоган
Радев преди 30г какъв е бил ? Йотовска тази " красавица " каква е била освен , че провален журналист![]()
Сега отново ще има кабинет бсп-дпс + рада дълбокатаТова , като се случи стягай дупе здраво .
пс: Иска ли някой да се хванем на бас като дойде отново тази тройна коалиция , колко евро-проекта и средства ще бъдат спряни
Кои точно европроекти ще спрат? Тези, с които ще строят бежански центрове и ще ни правят в мигрантската клока на Европа ли? Ами дано тези специално наистина ги спрат!
Нека тези, които плюят Радев и обясняват колко добре било при Герб, да направят една еднодневна разходка до Харманли и чак след това да говорят и да гласуват

- botevist_75
- Контакти:
fcb_bg написа:Това ми прилича на световната опорна точка - Путин ще напада я Европа, я Прибалтика, я целия свят и през океана тука се мъкнат оръжия и се дудне на европейците да дават пушечно месо за отряди за бързо региране.![]()
И най-якото е, че има такива дето се връзват.
Изостанал си с опорните точки. Путин няма нужда да напада никоя държава.Не четеш ли за президентската кампания в САЩ ? Тръмпи,като стане президент,щял да даде на Русия : Прибалтика, източната Европа,близкия изток.
Защо? Срещу какво ? Никъде не видях отговор.Следователно ще го направи от добро сърце.За Бог да прости.
Ето защо аз съм за Тръмп днес.Винаги трябва да се подкрепят добрите хора,които правят добро,без да очакват нищо в замяна.

Пич,преди Герб по времето на Бсп,може ли да ни обясниш как беше Харманли.А по времето на БКП имахте ли купони,записвахте ли се за телевизори,правиха ли ви вноска за кола още при раждането,а после и работливия и мързела взимаха ли една заплата?Защото в Бургас беше така.По времето на комунистите Бургас винаги е бил дроб.Ела сега да видиш как е.ЗА кмета лаят че краде,аз му пожелавам още поне пет мандата да краде.Колкото и да мрънкате за магистралите-за 45години София-Пловдив,а сега София-Бургас-3 часа.
dimov написа:Пич,преди Герб по времето на Бсп,може ли да ни обясниш как беше Харманли.А по времето на БКП имахте ли купони,записвахте ли се за телевизори,правиха ли ви вноска за кола още при раждането,а после и работливия и мързела взимаха ли една заплата?Защото в Бургас беше така.По времето на комунистите Бургас винаги е бил дроб.Ела сега да видиш как е.ЗА кмета лаят че краде,аз му пожелавам още поне пет мандата да краде.Колкото и да мрънкате за магистралите-за 45години София-Пловдив,а сега София-Бургас-3 часа.
Е, как е Бургас, я опиши своето очарование? Щото и аз съм от Бургас. Я разкажи на хората за феноменалните кражби по ОП "Интегриран градски транспорт". Разкажи на хората как замръзна всичко когато спряха парите по програмата заради непрозрачни търгове за поръчки в първия мандат на Бай Уй. Спомняш ли си го тоя момент? Как нямаха 2 лв дори да кърпят дупките по улиците и започнахме да слаломираме между тях. Аз помня, чуках с чука една джанта. Разкажи на хората какви мегаломански малоумни спирки направи и защо сложиха подово отопление. Било за да топи леда на спирката, да не се подхлъзват хората. Абе, кмете, колко дена в годината имаме тука лед по улиците и защо подовото не се пускаше миналата зима, ами мангалите пак хвърляха сол с лопатите по тия мега спирки?
А ще разкажеш ли как мачкат дребния бизнес в града?
Последна промяна от fcb_bg на 08 ное 2016 10:31, променено общо 1 път.
botevist_75 написа:fcb_bg написа:Това ми прилича на световната опорна точка - Путин ще напада я Европа, я Прибалтика, я целия свят и през океана тука се мъкнат оръжия и се дудне на европейците да дават пушечно месо за отряди за бързо региране.![]()
Изостанал си с опорните точки. Путин няма нужда да напада никоя държава.Не четеш ли за президентската кампания в САЩ ? Тръмпи,като стане президент,щял да даде на Русия : Прибалтика, източната Европа,близкия изток.
Защо? Срещу какво ? Никъде не видях отговор.Следователно ще го направи от добро сърце.За Бог да прости.
Ето защо аз съм за Тръмп днес.Винаги трябва да се подкрепят добрите хора,които правят добро,без да очакват нищо в замяна.
Брей, не знаех, че Прибалтика, източната Европа,близкия изток са американски владения.

Highlander написа:В България най-големите партии ГЕРБ, БСП и ДПС са комунистически партии, изцяло контролирани от комунисти. ЦЦ и ББ са членове на БКП, какъвто същност беше и големият демократ Иван Костов, който дори е преподавател по основи на комунизма. Какви десни, какви демократи и реформатори??? По добре вярвайте в дядо Мраз и баба Яга, отколкото на това, че ГЕРБ не са комунистическа партия. А какво правят най-добре от всичко на света комунистите - лъжат!
+1916 Трагичното е,че няма абсолютно никаква алтернатива на тия комунистически мърши.

Иначе стана ясно кой ще е новия "спасител" на бял кон.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- botevist_75
- Контакти:
fcb_bg написа:botevist_75 написа:fcb_bg написа:Това ми прилича на световната опорна точка - Путин ще напада я Европа, я Прибалтика, я целия свят и през океана тука се мъкнат оръжия и се дудне на европейците да дават пушечно месо за отряди за бързо региране.![]()
Брей, не знаех, че Прибалтика, източната Европа,близкия изток са американски владения.
Лошо...,не четеш правилната литература,а може би вражеска такава

Всичко това е временно,както казах Тръмпи ще ги даде на Русия и животът ще стане песен

botevist_75 написа:fcb_bg написа:botevist_75 написа:fcb_bg написа:Това ми прилича на световната опорна точка - Путин ще напада я Европа, я Прибалтика, я целия свят и през океана тука се мъкнат оръжия и се дудне на европейците да дават пушечно месо за отряди за бързо региране.![]()
Лошо...,не четеш правилната литература,а може би вражеска такаваТова ще има сериозни последствия....
Всичко това е временно,както казах Тръмпи ще ги даде на Русия и животът ще стане песен
Това "даване" няма да зависи нито от Тръмп, нито от Кил. Примери за зависимост на американски президент от лобистки кръгове, колкото искаш в историята.