Защо Бойко Борисов излъга?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Защо Бойко Борисов излъга?

Мнениеот Asterix » 08 ное 2016 00:46

Thunderheart написа:
Asterix написа:За да може простия български народ да избере комунист-депесар да е Президент :geek:

Е на теб пък кой ти пречи, заедно с "умната" част от народа - циганите и турците, да си гласувате за партийната секретарка на БКП, подкрепена от ДОСТ, тоест Ердоган :geek:

Радев преди 30г какъв е бил ? Йотовска тази " красавица " каква е била освен , че провален журналист :oops:

Сега отново ще има кабинет бсп-дпс + рада дълбоката :arrow: Това , като се случи стягай дупе здраво .

пс: Иска ли някой да се хванем на бас като дойде отново тази тройна коалиция , колко евро-проекта и средства ще бъдат спряни :oops:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 ное 2016 00:52

Аз не мога да разбера, защо се смесват президентските с парламентарните избори !? Какво общо има Радев с хипотетичната нова коалиция между БСП и ДПС !? И тая опорна точка, защо се преглася толкова активно от РБ и ГЕРБ !? Според тях при нови избори, те ще загубят изборите от БСП и ДСП !? Доста пораженско мислене...

Когото избере народа, той ще управлява, няма нужда Цвинокио да ми излиза днес и да ми описва апокалипсис, ако видиш ли народа не подкрепи Цачева....Като са олигофрени и правят глупост след глупост и накрая номинират Цачева при положение, че имат най-малко 10 по-добри варианта, ами не БСП и ДСП, ами и извънземните може да управляват.
Който, както си го направи...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2016 01:02

РБ и ГЕРБ не съм ги чул да изтъкват никакви аргументи, а само да изпадат в истерии и да искат да профанизират вота. Това е поведение на пораженци и вече загубили. Основната им опорна точка е НАТО и ЕС, която меко казано точно срещу Радев звучи абсолютно смехотворно. Йотова пък е евродепутат. Отсреща Цеца Цачева членка на БКП, която НЕ СЕ СРАМУВА от това...и НЕ ЗНАЕ дори английски!!! Ебаваха Бареков за английския му, но той е ЛИНГВИСТ по английски сравнен с тази оръфана лелка. И няколко пъти, когато започне да говори по темата НАТО Радев, където е много по-голям капацитет от калпазанина Митов те млъкват моментално и почват с някакви други истерии - ДПС и т.н. Единствения адекватен от дясното, който се държи на ниво е Трайчо Трайков, но те самите с тези истерични изблици му провалиха кандидатурата. Това мажоритарен вот и борбата НЕ Е за партийното ядро, а за плаващия електорат. Не може да казваш 3 неща само и то с крясъци - НАТО, ЕС, комунисти, Русия, Путин. Те само това повтарят, независимо срещу Радев или през цялото си управление много преди Радев. Дори не могат да се изразят точно.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 08 ное 2016 01:04

В България най-големите партии ГЕРБ, БСП и ДПС са комунистически партии, изцяло контролирани от комунисти. ЦЦ и ББ са членове на БКП, какъвто същност беше и големият демократ Иван Костов, който дори е преподавател по основи на комунизма. Какви десни, какви демократи и реформатори??? По добре вярвайте в дядо Мраз и баба Яга, отколкото на това, че ГЕРБ не са комунистическа партия. А какво правят най-добре от всичко на света комунистите - лъжат!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 08 ное 2016 01:24

dunavfc написа:Аз не мога да разбера, защо се смесват президентските с парламентарните избори !? Какво общо има Радев с хипотетичната нова коалиция между БСП и ДПС !? И тая опорна точка, защо се преглася толкова активно от РБ и ГЕРБ !? Според тях при нови избори, те ще загубят изборите от БСП и ДСП !? Доста пораженско мислене...

Когото избере народа, той ще управлява, няма нужда Цвинокио да ми излиза днес и да ми описва апокалипсис, ако видиш ли народа не подкрепи Цачева....Като са олигофрени и правят глупост след глупост и накрая номинират Цачева при положение, че имат най-малко 10 по-добри варианта, ами не БСП и ДСП, ами и извънземните може да управляват.
Който, както си го направи...

Както казваш няма нужда да ти казват какво ще се случи ако се върнат ДПС и БСП на власт по простата причина , че ти това много добре го знаеш :lol: Както и да е това не е причината аз да гласувам за Цачева в неделя , а аз ще го направя :!: Да тя може и да не е най добрата кандидатура но споделя моите ценности и е силен и честен човек .И най вече ще го направя заради малката си дъщеричка :!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 ное 2016 01:49

Баце, това не са парламентарни избори за да ни плашат с БСП и ДПС, нали така !? Нищо общо нямат парламентарните и президентските избори, всичко е просто помпане на рейтинг и див популизъм. Ако има парламентарни избори ГЕРБ пак ще отнесе клетата столетница, както си иска и 1000 % БСП + ДПС няма, как да съберат достатъчно депутати за да формират правителство. Но, дори и да беше възможно, може ли това да бъде основната ти тема за дебатиране !?
Аз не чух един аргумент, защо , трябва да гласувам за Цачева, слушах само, как ако не гласувам за нея, щяло да дойде ново проклятие БСП и ДПС, нищо друго, никакви аргументи, никакви тези, никакви идеи...

Как да вярвам на ГЕРБ при положение, че собственият им лидер се отметна, толкова скандално и нелепо от обещание, което той самият даде, без никой да го е питал или притискал да го прави !?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 08 ное 2016 02:20

Президента има сериозно участие във външната политика , Цачева в случая ще води политика която аз желая .България е влязла в серия на често подменящи се правителства и служебни такива , не желая Руска подлога да ми ги назначава :!: За Цачева две думи също да кажа .Тя през целият си стаж като председател на народното събрание се е утвърдила като човек който стриктно спазва законите и ги познава , защитава ги с твърд тон и не се поддава на провокации .Не веднъж в отстранявала хора заради неадекватно поведение , тя има твърда ръка и поведение.По време на февроарските протести тя и Росен Плевналиев бяха хората които се изправиха пред протестиращите и не се уплашиха от тях :!: Всъщност аргументите които чувам срещу нея са , че била дебела и грозна , Славчо от години се подиграва и с името и защото било селско :lol: тези неща може и да са верни донякъде но тя е красива по друг начин.А дали ще е послушен президент аз вярвам , че няма да е така 8-)

годе

Мнениеот годе » 08 ное 2016 03:38

anihilator написа:Президента има сериозно участие във външната политика , Цачева в случая ще води политика която аз желая .България е влязла в серия на често подменящи се правителства и служебни такива , не желая Руска подлога да ми ги назначава :!: За Цачева две думи също да кажа .Тя през целият си стаж като председател на народното събрание се е утвърдила като човек който стриктно спазва законите и ги познава , защитава ги с твърд тон и не се поддава на провокации .Не веднъж в отстранявала хора заради неадекватно поведение , тя има твърда ръка и поведение.По време на февроарските протести тя и Росен Плевналиев бяха хората които се изправиха пред протестиращите и не се уплашиха от тях :!: Всъщност аргументите които чувам срещу нея са , че била дебела и грозна , Славчо от години се подиграва и с името и защото било селско :lol: тези неща може и да са верни донякъде но тя е красива по друг начин.А дали ще е послушен президент аз вярвам , че няма да е така 8-)

Типичен герберски глупак! На всичко отгоре и неграмотен-пише "феврОарски"!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 ное 2016 08:05

Asterix написа:
Thunderheart написа:
Asterix написа:За да може простия български народ да избере комунист-депесар да е Президент :geek:

Е на теб пък кой ти пречи, заедно с "умната" част от народа - циганите и турците, да си гласувате за партийната секретарка на БКП, подкрепена от ДОСТ, тоест Ердоган :geek:

Радев преди 30г какъв е бил ? Йотовска тази " красавица " каква е била освен , че провален журналист :oops:

Сега отново ще има кабинет бсп-дпс + рада дълбоката :arrow: Това , като се случи стягай дупе здраво .

пс: Иска ли някой да се хванем на бас като дойде отново тази тройна коалиция , колко евро-проекта и средства ще бъдат спряни :oops:

A защо ще бъдат спряни?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 ное 2016 08:11

dunavfc написа:Аз не мога да разбера, защо се смесват президентските с парламентарните избори !? [offtopic]Какво общо има Радев с хипотетичната нова коалиция между БСП и ДПС !? И тая опорна точка, защо се преглася толкова активно от РБ и ГЕРБ !? Според тях при нови избори, те ще загубят изборите от БСП и ДСП !? Доста пораженско мислене...

Който, както си го направи...[/offtopic]

Това ми прилича на световната опорна точка - Путин ще напада я Европа, я Прибалтика, я целия свят и през океана тука се мъкнат оръжия и се дудне на европейците да дават пушечно месо за отряди за бързо региране. :lol:
И най-якото е, че има такива дето се връзват.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”