Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kremi82
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот kremi82 » 06 ное 2016 23:06

CSKA 78 написа:На Кремито май ще и потънат гемииите и този път наистина ще си изяде мъфина! :lol:

Ръководството на ЦСКА пусна специална декларация, чрез която опроверга многото информации за треньорска смяна в клуба. "Червените" използваха клубния си сайта, където определиха като "спекулативни" писанията в някои медии във връзка с треньорския пост на "Българска армия".

Реакцията от страна на шефовете в Борисовата градина идва само ден след поражението на "армейците" от Лудогорец с 1:2 в мача от 13-ия кръг на Първа лига.

Ето и пълния текст на декларацията, без редакторска намеса:

"Армейци,

Ръководството на ЦСКА определя като спекулации и интриги многобройните писания за предстояща смяна на наставника на тима Едуард Йорданеску.

В знайни и незнайни медии и сайтове заваляха статии за треньорска рокада и преговори с нови наставници, които не отговарят на истината.

Има също така 2-3 подводни камъка, без акредитации за стадион „Българска армия“, които в желанието си да се слагат и харесват на други отбори, хитро и нагло се опитват да манипулират армейската общност, мислейки си, че така оказват някакъв натиск на клуба, треньорите и футболистите.

Досега си мълчахме, за да не се трови атмосферата, но предупреждаваме кукловодите и техните слугинажи, че ако се продължи в същия дух, то и ние ще отговорим по-остро и подобаващо. Мощно и по армейски!

Като клуб заставаме зад наставника и играчите и ще се стремим по всякакъв начин да им помогнем заедно да преодолеем тази трудна ситуация. Вярваме, че той и тимът имат много по-голям потенциал, но за да се получат нещата, освен време, трябва доверие и подкрепа от всички.

И едно важно пояснение. Всички решения за назначаване, смяна или каквото да е било, касаещо старши-треньора на тима, се взимат съгласувано от тримата акционери в клуба – г-н Гриша Ганчев, г-н Юлиян Инджов и г-н Христо Стоичков. Тримата твърдо стоят зад ОТБОРА!

Останалото са зле написани свободни съчинения.

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"

От Гонг

Че вие ако разкарате мамалигата ще спечелите хиляда пъти, ве.
Единствено ще загубите стотина хилки обезщетение, които, както му е реда трябва да плати Камата.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 ное 2016 23:12

Teo написа:
гражданин от село написа:Аз пък не искам антифутбола и срамовете на Стойчо!

Няма друг които да ни изведе там където ни е мястото.
С г-н Самочувствие най-много да закотвим някъде по средата в края на сезона!
@ Другия вариант е да поканим Стойчо Стоев :!:
[offtopic]Бъзикам се :lol:[/offtopic]

А стига бе,дай да викнеме Мъри Стоилов :lol:
Стойчо е от типа треньори ,които са силни мотиватори и нищо повече :!: :idea: Иначе е страхлив треньор,до сега не е взел напечен мач,който е решителен за купа ,титла или ЕКТ(особено!)Робува на имена(особено ако са чужденци или българи над 30 годишни!),страх го е да разчита на млади играчи-еВа майката на Карачанаков и Грънчов,примерно 8-) Голямата част от мачовете му са с тактиката,която сега практикуват отборите срещу нас-отзад катеначо и отпред изритани топки към изявен централен нападател и ако вкараме сме о.к.,ако не боево реми или минимална загуба ;) ...До болка познато и предсказуемо-айде мерси и нема нужда! ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 ное 2016 23:15

kremi82 написа:Че вие ако разкарате мамалигата ще спечелите хиляда пъти, ве.
Единствено ще загубите стотина хилки обезщетение, които, както му е реда трябва да плати Камата.

Много добре знаеш, че нищо няма да спечелим от смяната на треньора по това време, то и затова толкова държиш да бъде сменен! Евентуално един нов треньор няма с магическа пръчка да промени нещо, само ще създаде допълнително напрежение в отбора, което се цели от авиаторите, озеленителите и левскарите! :shock: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 ное 2016 23:20

100-йчо е треньор който кара играчите да дават максимума от своите моментни възможности на терена.Как ги мотивира - не знам,ама ме кефи да гледам как играчите се раздават до край на терена.Може и да не бием,но за мен е важно,че долу момчетата в червени фланелки са дали всичко от себе си за ЦСКА!Онова 3:3 с Блякбърн си остава негова запазена марка и е един от най-вълнуващите мачове на ЦСКА които съм гледал.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 23:22

GOLEADOR написа:100-йчо е треньор който кара играчите да дават максимума от своите моментни възможности на терена.Как ги мотивира - не знам,ама ме кефи да гледам как играчите се раздават до край на терена.Може и да не бием,но за мен е важно,че долу момчетата в червени фланелки са дали всичко от себе си за ЦСКА!Онова 3:3 с Блякбърн си остава негова запазена марка и е един от най-вълнуващите мачове на ЦСКА които съм гледал.

Стойчо го видяхме в Прага!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 ное 2016 23:26

Какво му обръщате внимание на подуенчето,него много го боли когато ЦСКА ги наказва Изображение.До вчера не смееше да се покаже във форума,но нещо насъбраха смелост мишоците и наизкочиха от дупките си за да плюят по ЦСКА.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 ное 2016 23:28

GOLEADOR написа:100-йчо е треньор който кара играчите да дават максимума от своите моментни възможности на терена.Как ги мотивира - не знам,ама ме кефи да гледам как играчите се раздават до край на терена.Може и да не бием,но за мен е важно,че долу момчетата в червени фланелки са дали всичко от себе си за ЦСКА!Онова 3:3 с Блякбърн си остава негова запазена марка и е един от най-вълнуващите мачове на ЦСКА които съм гледал.

Да,ако беше почнал с офанзивни халфове зад тримата нападатели,можеше и да биеме и да не се стига до 0:3 :idea: ;) Още тогава го усетих,че не става за турнирни мачове :oops:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 ное 2016 23:29

Кашчей написа:

И какво видяхме,паднахме от по-силен отбор.Така е в спорта и такива загуби трябва да се приемат.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 23:31

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

И какво видяхме,паднахме от по-силен отбор.Така е в спорта и такива загуби трябва да се приемат.

Което не ти пречи да ни го навираш постоянно в очите..тоя велик тренер!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 ное 2016 23:35

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Което не ти пречи да ни го навираш постоянно в очите..тоя велик тренер!

Като ти пречи навирането в очите има едно специално бутонче във форума ,използвай го и повече няма да виждаш.

Върни се в “ЦСКА”