Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 06 ное 2016 20:40

Не бях чувал толкова либерално разбиране на думата инвестиция. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 ное 2016 20:49

Надявах се да да повече гласувалите като мен с квадратчето най-долу. При това фрийк шоу това заслужават, ама овцете са си овце. Все пак над 5% не са малко и браво на всеки гласувал така. За мен е важно да успее последният въпрос от референдума. Стига са лапали толкова много от нас. А за вторият тур, всичко осен минимум 60% за генерала, ще е изненада. Тази Цецка няма и капка харизма, Държи се като сърдита недоклатена лелка от някое гише. Тези от ГЕРБ са пълни идиоти да изберат най-неприятната личност за кандидат. Едно вътрешно допитване да бяха направили или някоя анкета да бяха направили. Няма как да не знаят че тази никой не я харесва и кандидатурата и е самоубийство. Но явно това се цели.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 ное 2016 20:53

blue avalanche написа:
1982 написа:Всеки си плаща данъците там, където работи и живее, нормално. Мисълта ми е, че тези хора също инвестират в България, и то не само пряко чрез изпращане на пари, защо да нямат право на глас ??!

Онези,дето са в Турция какво са "инвестирали" в Б-я???
Ми дай да изберем някой Хасан Карабабаит,например,за президент,че да им направим кефа на тези колосални инвеститори!

Сигурно не по-малко от мързеливите цигани, само смучещи от държавата ..... не мога да повярвам, че сте се огледали в българите в чужбина, явно те са проблемът при избори ?! :mrgreen: :mrgreen: Пълно е с паразити тук, на които трябва да им се отнемат куп права, но не видях на някой от вас те да му пречат .... виновни са българите в чужбина явно ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 ное 2016 20:54

Гласувах за патриотите и на балотажа няма да гласувам за никой от двамата кандидати!
@ Единия ще е марионетка на БСП и ДПС, другия под чехъл на Герб.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 ное 2016 20:54

fcb_bg написа:Абе който е заминал навън е тръгнал с цел да си урежда живота там. Малък % са мераклиите да се връщат. Гледах специално българите в САЩ, с какъв поглед говореха за изборите за президент в България и за местните. Доста по-компетентни и с по-голямо желание говореха за Хил и Тръмп. И всички "биха се върнали в България, ако нещата се променят". И с какво право ще се връщаш след като други са копали на баира за да я има държавата?
От мен ако зависи, няма да има двойно гражданство и българи зад граница да си губят гражданството след 20г, ако не са живяли в България за период от цяла година.

Ох, то едно копане ..... като гледам как върви "държавата" .... :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 06 ное 2016 20:57

Teo написа:Гласувах за патриотите и на балотажа няма да гласувам за никой от двамата кандидати!

Тео, днес ли те пуснаха от психодиспансера ? :o

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 20:59

1982 написа:Всеки си плаща данъците там, където работи и живее, нормално. Мисълта ми е, че тези хора също инвестират в България, и то не само пряко чрез изпращане на пари, защо да нямат право на глас ??!

Защо живеещ другаде нашенец трябва да определя кой да е начело на България. Не, че има чак такова значение, но тоя, който е избрал да живее и си плаща данъците другаде, да си избира техният президент, а не нашият. За мен, само служебно ангажираните зад граница да имат право на глас, но не и тези, които са си избрали друга родина!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 20:59

Teo написа:
Garra Dembele написа:
Teo написа:Гласувах за патриотите и на балотажа няма да гласувам за никой от двамата кандидати!

Тео, днес ли те пуснаха от психодиспансера ? :o

Идиотче :lol:
@ Аз съм над нещата бе момче.

При теб лошото е, че и нещата са над теб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 ное 2016 21:09

Кашчей написа:

Защо живеещ другаде нашенец трябва да определя кой да е начело на България. Не, че има чак такова значение, но тоя, който е избрал да живее и си плаща данъците другаде, да си избира техният президент, а не нашият. За мен, само служебно ангажираните зад граница да имат право на глас, но не и тези, които са си избрали друга родина!

Ти сериозно ли, избрали си друга родина ??! :shock: :shock: Това, че някой се махнал от този клозет и отишъл да живее другаде, го прави, че си избрал нова Родина ??!

Хайде, забранете им да гласуват, не ги е срам, тамън циганският и турският контролиран вот ще има още по-голяма тежест, тези будни, съвестни и работливи българи-родолюбци. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 ное 2016 21:16

1982 написа:
fcb_bg написа:Абе който е заминал навън е тръгнал с цел да си урежда живота там. Малък % са мераклиите да се връщат. Гледах специално българите в САЩ, с какъв поглед говореха за изборите за президент в България и за местните. Доста по-компетентни и с по-голямо желание говореха за Хил и Тръмп. И всички "биха се върнали в България, ако нещата се променят". И с какво право ще се връщаш след като други са копали на баира за да я има държавата?
От мен ако зависи, няма да има двойно гражданство и българи зад граница да си губят гражданството след 20г, ако не са живяли в България за период от цяла година.

Ох, то едно копане ..... като гледам как върви "държавата" .... :mrgreen: :mrgreen:

Така е, но инвеститорите не правят нищо по въпроса, а си уреждат живота другаде. Аз не съм гласувал на избори в Русия, защото мисля че нямам моралното право да определям живота на хората в страната.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”