Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот redhooligan » 06 ное 2016 18:29

гражданин от село написа:За съжаление и при нас българските футболисти се оказват най-слабото звено.Вярно е, че за Чорбата и Недялков има оправдание, че са без достатъчно опит, но и не виждам за изиграните мачове до сега някакво израстване.Повечето ни чужденци също не отговарят като качества на претенциите на отбора.Виана след контузията е пълна дупка, например.

Не може да сравняваш Недялков със дупката Рафа Перес който 99% от мачовете не знае къде се намира. Чорбаджийски по добре да го надът под наем на някой отбор да трупа опит. Недялков играе на светлинни години от тези двамата. Участва доста в атаките също. Руй педро също трябва да бъде продаден. Не е за този отбор. Диого Виана също играе много зле след контузията. Като цяло португалците са трагични. Трябва сериозно да се мисли за трансфери на полусезона,ако искаме да се борим за трето място!!!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 ное 2016 19:45

soilwork написа:
venom написа:
гражданин от село написа:Трябват си нови играчи, а и някои да поиграят малко в "Б" отбора.Тренерът е все още загадка за мен.

Така си е. На лявото крило няма кой да играе, център нападател също, тоя Рафа Перез е Краси Чомаков номер 2, въобще на пробита лодка как да прецениш капитана добър ли е.
[center]Минимум петима нови.....двама нападатели ,като единият да е класически център тип Жиру, централен защитник -Рафа е абсолютна дупка,освен това трябва да има и алтернатива за Чорбаджийски и двама офанзивни халфове предвид схемата с която играе Йорданеску , в момента са само разбивачи и няма много креативна мисъл за атака -Бумал ,Шимао ,Пинто. Предполагам че всички тези неща вече са ясни на мамалигата ;) Галчев да бъде освободен, Преслав го виждам като перфектна деветка за Нафтата или Верея.Дано не върнат Стойчо или Любо,защото пак се почва с допотопният футбол от 90-те със схемата 4-4-2 или 4-5-1.......позната до болка история [/center]

И аз така мисля-стига с тия стари муцуни,да изчакаме Йорданеску,вижда се,че се стреми да изгради стил на игра,който нашият отбор до сега не е практикувал-директен,динамичен и нападателен футбол,с контрол върху темпото и играта :idea: Стига с тоя „икономичен футбол“ или както там го наричаше Стойчо,не ми се гледат грозни мачове,футболът не е аритметика ,а емоция :idea: :!: По-скоро трябва да се докарат играчите ,които румънецът желае и тогава да го видиме до къде ще стигне,за сега ми е по-скоро симпатичен,надявам се да го харесам истински и не само аз!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2016 20:04

Кашчей написа:
Че ти къде ме видя мен да коментирам в този раздел "Левски", за разлика от теб, примерно. Вие винаги търсите легитимност покрай "Левски" май :mrgreen:
За теб ЦСКА може да е каквото ти си поискаш и в което вярваш, но това няма да го направи този ЦСКА, който аз знам от години и който бе обявен официално в несъстоятелност от СГС. ЦСКА бе убит от вас, припознавачите, и "Литекс" никога няма да го замести, колкото и да се пънете!

Всеки си има мироглед.Аз уважавам мнението ти,както и на другите.Но тая тема е предъвквана много пъти. ;) В което и да е било акционерно дружество актив ''титли'' и актив ''история'' практически не съществува.Като обичаме да се ровим в търговските регистри,в правилата и т.н. е хубаво да го правим изцяло,а не избирателно.Това е положението.Няма смисъл от тая тема.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 ное 2016 20:11

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Че ти къде ме видя мен да коментирам в този раздел "Левски", за разлика от теб, примерно. Вие винаги търсите легитимност покрай "Левски" май :mrgreen:
За теб ЦСКА може да е каквото ти си поискаш и в което вярваш, но това няма да го направи този ЦСКА, който аз знам от години и който бе обявен официално в несъстоятелност от СГС. ЦСКА бе убит от вас, припознавачите, и "Литекс" никога няма да го замести, колкото и да се пънете!

Всеки си има мироглед.Аз уважавам мнението ти,както и на другите.Но тая тема е предъвквана много пъти. ;) В което и да е било акционерно дружество актив ''титли'' и актив ''история'' практически не съществува.Това е положението.Няма смисъл от тая тема.

Айдеее,пак му бутна фъндък,ебати уважението :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 ное 2016 20:13

Red joker написа:
И аз така мисля-стига с тия стари муцуни,да изчакаме Йорданеску,вижда се,че се стреми да изгради стил на игра,който нашият отбор до сега не е практикувал-директен,динамичен и нападателен футбол,с контрол върху темпото и играта :idea: Стига с тоя „икономичен футбол“ или както там го наричаше Стойчо,не ми се гледат грозни мачове,футболът не е аритметика ,а емоция :idea: :!: По-скоро трябва да се докарат играчите ,които румънецът желае и тогава да го видиме до къде ще стигне,за сега ми е по-скоро симпатичен,надявам се да го харесам истински и не само аз!
[center]На едно мнение сме значи.....харесва ми как работи със тактиката и схемите по време на мачовете -изисква от играчите пълна преса ,незабавно отнемане на топката когато е в противниковият отбор и атака разбира се. Друг е въпросът че в момента потенциала в офанзивен план е меко казано трагичен. Иначе гледам че се заиграва с 4-1-3-2 или 4-1-4-1. Арсенал и Юнайтед играят обикновено с тези схеми. И за двете схеми обаче трябват нападатели от класа или офанзивни полузащитници. Иначе спор няма че е интелигентен и няма нищо общо с празнословията след мач на българските треньори тип "Момчетата плачат в съблекалнята " или "Вдигаме главите и бла-бла-бла" 8-) [/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 ное 2016 20:25

[center]Мисля че и португалците се нуждаят от време за адаптация,не са никак лоши футболисти. Нормално е първата година да е трудна докато свикнат с треньори ,схеми ,начин на живот и т.н Помня че когато бразилците Кафу ,Натаниел и кой беше още не се сещам бяха привлечени ги скъсаха от критики и им се присмиваха че не стават за нищо при режима на Рибейро и Ераносян в Лудогорец . Дори за Кафу бяха платени 2млн. долара или нещо от сорта. Постепенно се превърнаха в основни играчи и днес единият струва маса пари и е апетитна хапка за доста европейски отбори. Така че спокойствие и пълна подкрепа. Форматът на Лигата тази година е много интересен и в първите фази няма голямо значение дали си първи ,шести или трети [/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 20:49

soilwork написа:[center]Мисля че и португалците се нуждаят от време за адаптация,не са никак лоши футболисти. Нормално е първата година да е трудна докато свикнат с треньори ,схеми ,начин на живот и т.н Помня че когато бразилците Кафу ,Натаниел и кой беше още не се сещам бяха привлечени ги скъсаха от критики и им се присмиваха че не стават за нищо при режима на Рибейро и Ераносян в Лудогорец . Дори за Кафу бяха платени 2млн. долара или нещо от сорта. Постепенно се превърнаха в основни играчи и днес единият струва маса пари и е апетитна хапка за доста европейски отбори. Така че спокойствие и пълна подкрепа. Форматът на Лигата тази година е много интересен и в първите фази няма голямо значение дали си първи ,шести или трети [/center]

Докато ги адаптирате ще им изтекат договорите.После нови португалци, наново адаптиране..около година-две, докато и техните договори изтекат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 ное 2016 21:18

Селекцията на ЦСКА в този и вид е трагична.За мен ЦСКАII е по-силен от първата гарнитура.Чужденците имат нужда от аклиматизация в българския футбол,но не ми се вярва някой да ги чака.Що се отнася до треньора - интелигентно момче,ама половината отбори в републиката ще го отнесат като куцо пиле домат.С него начело ЦСКА е извън тройката в класирането и там ще си остане.Ако 100-йчо наистина се е върнал в България овреме да се ангажира и да не се занимаваме повече с глупости.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 ное 2016 21:25

GOLEADOR написа:Селекцията на ЦСКА в този и вид е трагична.За мен ЦСКАII е по-силен от първата гарнитура.Чужденците имат нужда от аклиматизация в българския футбол,но не ми се вярва някой да ги чака.Що се отнася до треньора - интелигентно момче,ама половината отбори в републиката ще го отнесат като куцо пиле домат.С него начело ЦСКА е извън тройката в класирането и там ще си остане.Ако 100-йчо наистина се е върнал в България овреме да се ангажира и да не се занимаваме повече с глупости.

Голеадорче, ако 100й4:0 се върне с тоя отбор сме шампиони!
А на ония пролетта от селото до София ще им пръснем халките от бой на Васил Левски!
@ А в ЕКТ ще видим. Той отпада от ЕКТ след равни, никога след загуби!
Късмета ще е на наша страна!
Последна промяна от Teo на 06 ное 2016 21:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2016 21:26

GOLEADOR написа:Селекцията на ЦСКА в този и вид е трагична.За мен ЦСКАII е по-силен от първата гарнитура.Чужденците имат нужда от аклиматизация в българския футбол,но не ми се вярва някой да ги чака.Що се отнася до треньора - интелигентно момче,ама половината отбори в републиката ще го отнесат като куцо пиле домат.С него начело ЦСКА е извън тройката в класирането и там ще си остане.Ако 100-йчо наистина се е върнал в България овреме да се ангажира и да не се занимаваме повече с глупости.

Този треньор не си е направил нито подготовката,нито селекцията. ;) Това не трябва да го игнорираме като факт.Да,наистина има треньори,които могат да ''надъхат'' още в първия си ден на работа свойте футболисти и да ''напомпат мускули'',но много от тези треньори бързо угасват с времето,защото мускулите са временни.Все ми се струва,че ако тоя остане след зимата нещата ще са съвсем различни.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”