За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За кого бихте гласували

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Pragmatichen » 05 ное 2016 17:51

Колебая се между Бисер Миланов - Петното, Митьо Пищова, Татяна Дончева(освободителката на Ванко 1 за сводничество), Сашо Томов - Лупи, Радо Шишарката и питбула В.Марешки, също много ми се иска да гласувам за Трайчо Трайков, защото изглежда като подобрена и по-смачкана версия на Мистър Бийн, голяма дилема...голямо умуване, но все пак е ден за размисъл...ще разсмисля и ще видя, но някак си, най-достойно за президент ми изглежда Сашо Томов - Лупи, след като затри Кремиковци и ЦСКА, при това 2 пъти, що да не затрие окончателно и държавата, като ни кара да купуваме акции с нищожна стойност, за да спасим България ;)
Майтапът настрана, но такива идиоти за президент може да издигне само простият български народ!
Ние сме световен феномен, с тези кандидати просто ударихме дъното, такива простаци за президент на ТКЗС не ги слагат, а в Бг са кандидати за президент на ДЪРЖАВАТА?!?
Някак си ми липсва само педофилът Владо Кузов и изисканият певец на супер стилна музика Светльо Витков, жалко, че им отхвърлиха кандидатурите.... :lol: :lol: :lol:
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 05 ное 2016 18:01

Дали, ако Томов стане президент няма да е най-добре за България? До две години ще фалира България, Британски Вирджински острови ще се прекръстят на България и ще купят Лихтенщайн, ще преместят седалището си в България, Борисов ще подпише договор за предоставяне земите на България на обединението и новообразуваната държава ще се казва Бъл-гария без копейка дълг.

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 05 ное 2016 18:04

samo_levski написа:
Red Warrior написа:Я, агента на ДС и бивш партньор на Бареков е повел. Само не знам сега с Волен русофилчето м Симеонов русофобчето как мелят брашно? За тези, които се интересуват нека напишат в гугъла: "Да освободим Альоша от наряд". Това е една статия на Сидеров от 1991-ва година. Тогава ще разберете що за стока са всички лъжепатриоти.

хората не искат да си задават подобни въпроси, още повече да им търсят и отговорите. искат да чуват: смърт за американците, мигрантите и гейовете на фона на "едно ферари" и кофти домашарка :lo

Точно така, масовият българин не се интересува от нищо друго, освен да има някаква долнокачествена шльокавица и да друса кючеци по разни мизерни кръчми. За него културният, възпитан и честен човек е балък, докато той е играч, който по цял ден мисли кого да прецака, че да сложи газ за 10 лева на Опел-а, набор на обединена Германия.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 ное 2016 19:48

ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД

“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”.

Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе – нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком “Лада” и кожено палто за своята другарка.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.

Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

4 март 1991 г.

в. Демокрация

ВОЛЕН СИДЕРОВ

:mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 ное 2016 19:52

Изображение
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 06 ное 2016 04:46

Долно уйно написа:Ще гласувам в полето "през куpa ми е", то ест неподкрепям никой

Според мен има разлика между "през кура ми е" и "не подкрепям никой".

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 06 ное 2016 10:05

pomiqr272 написа:Дали, ако Томов стане президент няма да е най-добре за България? До две години ще фалира България, Британски Вирджински острови ще се прекръстят на България и ще купят Лихтенщайн, ще преместят седалището си в България, Борисов ще подпише договор за предоставяне земите на България на обединението и новообразуваната държава ще се казва Бъл-гария без копейка дълг.

Хаххахахах
Тамов-президент, Томов-президент, Томов-президент!!!
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 06 ное 2016 10:09

Нещата са много зле няма какво да се лъжем. Не че президента ще промени нещо живота ви, но хората най-после трябва да разберат, че самите държат съдбата си и че с бездушие и безразличие няма да стане. А че воленчо и Каракачанов са скандални е факт, но има много националистическо мислещи млади и необременени от прехода хора във въпросните партии, така че аз ще им дам шанс.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 06 ное 2016 10:49

ceBep написа:Нещата са много зле няма какво да се лъжем. Не че президента ще промени нещо живота ви, но хората най-после трябва да разберат, че самите държат съдбата си и че с бездушие и безразличие няма да стане. А че воленчо и Каракачанов са скандални е факт, но има много националистическо мислещи млади и необременени от прехода хора във въпросните партии, така че аз ще им дам шанс.

президента е институция от един човек. а тия млади и необременени от прехода хора, за които говориш, обичат още пица на парче и да уринират по софийската опера. :lol:

Върни се в “Свободна зона”