Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 05 ное 2016 22:56

Кашчей написа:
Ти каква магия виждаш? Може ли Литекс да ти е магия?!?

Какъв Литекс па те гони тебе? :roll: Тук в тая тема питам и искам да обсъждам АД-то като единствена идентификация на даден отбор.По принцип тази тема тук конкретно се обсъжда от доста изтънчени специалисти и професори,които са се доказали в сферата с множество изследвания,анализи и трудове и аз най-чистосърдечно им се възхищавам.Като обикновен студент и все още невеж в тази наука задавам най обикновен въпрос.Ако няма какво да кажеш - не е задължително писането в темата. ;) Но правилата са задължителни.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2016 22:58

AndreshkoGacovBacov написа:
petko.h.markov написа:
delqnski47 написа:В n-тата синя декларация пусната днес ми направи впечатление че се говори как всъщност ''Левски е бил феновете'' и как ''бил дядото с който си се разминавал по улицата'' нещо си.А всъщност футболен клуб Левски не е ли едно обикновено акционерно дружество подобно на фалиралия ЦСКА(респективно ПФК ЦСКА АД)!? :roll: Почнах да се обърквам вече. :roll:
Къде отиде АД-то в цялата декларация?Какво се случва!?

Пиши по темата,а не за Левски.

ТЕМАТА се казва "Магията ЦСКА", драги ми Писанчо...
Какво общо с "темата" имат старческите ти комунистическо-комсомолско-седесарски бълнувания за "Литекс" ???...

:lol:

По стар комунистически похват,припозна ЦСКА-София,присламчи се.Защо не припозна ЦСКА 1948 ,след като и двата
клуба нямат нищо общо с ЦСКА.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 ное 2016 23:03

petko.h.markov написа:
По стар комунистически похват,припозна ЦСКА-София,присламчи се.Защо не припозна ЦСКА 1948 ,след като и двата
клуба нямат нищо общо с ЦСКА.

Всъщност и двата клуба имат абсолютно всичко в момента свързано с ЦСКА и това,което те имат е това,което е споменато(и то на няколко места) от самото Нъкъпъ на футболен клуб Левски(София) Акционерно Дружество.Не знам обаче защо цесекарите от ЦСКА-София и цесекарите от ЦСКА 1948 се дърлят,но все си мисля че тоя проблем е временен. ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 ное 2016 23:13

Припознавачите са толкова отчаяни откъм легитимност, че вече търсят опорни точки и сламки, за които да се хванат в декларации на НКП на Левски. Усещате ли, че сте достигнали до нефтодобивен слой на дъното? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

venom

Мнениеот venom » 05 ное 2016 23:25

W84me написа:Припознавачите са толкова отчаяни откъм легитимност, че вече търсят опорни точки и сламки, за които да се хванат в декларации на НКП на Левски. Усещате ли, че сте достигнали до нефтодобивен слой на дъното? :mrgreen:

Вие ако вземете един телескоп, погледнете през него нагоре и се вгледате силно може да видите същия този нефтодобивен слой на дъното.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 ное 2016 23:28

W84me написа:Припознавачите са толкова отчаяни откъм легитимност, че вече търсят опорни точки и сламки, за които да се хванат в декларации на НКП на Левски. Усещате ли, че сте достигнали до нефтодобивен слой на дъното? :mrgreen:

А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност? :roll: Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно. :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 ное 2016 23:30

delqnski47 написа:А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност? :roll: Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно. :lol:

Ти търсиш опора в декларация на "говедата" ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 ное 2016 23:49

W84me написа:
delqnski47 написа:А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност? :roll: Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно. :lol:

Ти си нямаш на идея колко много неща могат да се научат от декларациите на споменатите лично от теб ''говеда''.С тези декларации разбрах кой е най много по бройка след християните.Сега разбирам и какво означава един футболен клуб.Все съществени неща,за които не съм знаел досега. :lol:
Виж,рядко коментирам глупостите,които си пишете всеки ден в тая тема до откат.Но когато излезе некой гаф или детайл....просто няма как..разбираш ли? :lol:
Sofia.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 06 ное 2016 00:09

W84me написа:

"говеда" не е редно да се използва като синоним на "левскари"...
На мене ми трият такива случайни волности...

Но в случая не става въпрос за "опора"... Никой тука не ви е крив на "НПК"-то ви - за желязната "логика"...
"Вие" сте били "дядо и внуче", рзбирш'ли...
А "Ние" сме били просто някаквоси "АД"...
:roll:

Ако не те кефи "логиката" - обърни се към вашите "мозъци" от Люлин...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 00:57

delqnski47 написа:

А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност? :roll: Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно. :lol:

Ми именно защото ВИ е нужна легитимност е цялата галимация с припознаването, с което целите легитимация на това, което за вас е ЦСКА, но за всеки нормален фен у нас е просто преименуван "Литекс"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”