Кашчей написа:
Ти каква магия виждаш? Може ли Литекс да ти е магия?!?
Какъв Литекс па те гони тебе?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:
Ти каква магия виждаш? Може ли Литекс да ти е магия?!?
AndreshkoGacovBacov написа:petko.h.markov написа:delqnski47 написа:В n-тата синя декларация пусната днес ми направи впечатление че се говори как всъщност ''Левски е бил феновете'' и как ''бил дядото с който си се разминавал по улицата'' нещо си.А всъщност футболен клуб Левски не е ли едно обикновено акционерно дружество подобно на фалиралия ЦСКА(респективно ПФК ЦСКА АД)!?Почнах да се обърквам вече.
Къде отиде АД-то в цялата декларация?Какво се случва!?
Пиши по темата,а не за Левски.
ТЕМАТА се казва "Магията ЦСКА", драги ми Писанчо...
Какво общо с "темата" имат старческите ти комунистическо-комсомолско-седесарски бълнувания за "Литекс" ???...
petko.h.markov написа:
По стар комунистически похват,припозна ЦСКА-София,присламчи се.Защо не припозна ЦСКА 1948 ,след като и двата
клуба нямат нищо общо с ЦСКА.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Припознавачите са толкова отчаяни откъм легитимност, че вече търсят опорни точки и сламки, за които да се хванат в декларации на НКП на Левски. Усещате ли, че сте достигнали до нефтодобивен слой на дъното?
W84me написа:Припознавачите са толкова отчаяни откъм легитимност, че вече търсят опорни точки и сламки, за които да се хванат в декларации на НКП на Левски. Усещате ли, че сте достигнали до нефтодобивен слой на дъното?
delqnski47 написа:А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност?Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:delqnski47 написа:А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност?Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно.
Ти търсиш опора в декларация на "говедата"
W84me написа:delqnski47 написа:А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност?Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно.
Ти търсиш опора в декларация на "говедата"
delqnski47 написа:W84me написа:Припознавачите са толкова отчаяни откъм легитимност, че вече търсят опорни точки и сламки, за които да се хванат в декларации на НКП на Левски. Усещате ли, че сте достигнали до нефтодобивен слой на дъното?
А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност?Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта