Не съм Левскара ама......
1. Всички бивши левскари да ги няма...!!! Много акъл не трябва ....
2. Спасчо да го няма.....Да дойде един като Домусчиев / не фен на Левски/ и да направи подобен проект
3. Забравете гръмките изяви ....и ултиматумите за шампион и купа.......
4. Да се работи професионално и твърдо ..както в Лудогорец.............
В противен случай.......всичко ще е ...стари лаври ....показване на мускули и духа на отбора/ вижте ни ние сме Левски/ ........НО КАКВО ОТ ТОВА..........Всичко ще залязва бавно..бавно.......със списъка на сменени треньори и собственици......
Това, което бавно убива „Левски“
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Това, което бавно убива „Левски“
Моето виждане за нещата:
Начален час-петък ( работен ден ) 17.00 часа-безумие
Повечето хора, включително и аз, са на работа по това време-"...който искал, намирал начин..." Ами не съм съгласен!!! Да ще намеря начин веднъж и на втория път ще стана свободен агент, ама тогава няма да мога да купувам по 3 ( три ) екипа до сега и по 4 ( четири ) екипа от следващия сезон, няма да мога да си плащам билетите или картите за стадиона и по този начин няма да мога да наливам едни пари в касата на клуба! И това при положение, че работата ми е близо до "Георги Аспарухов", но работя до 18.00 часа и в най-добрия случай ще съм на стадиона в средата на второто полувреме!!!
Другата причина поради която спрях да ходя в "Б" сектор е точно НКП, СЗ или както там се наричат! Преди не толкова много години нямаше нужда никой да ни разпява и да повтаряме като в Х-фактор каквото му се вика на някакъв си "тупан" ( пример мача с цитекс на стадион "Васил Левски"-15 и повече минути няма скандирания и песни защото наркоманчето не знае къде се намира ), отделно от това ми писна как някакви въшльовци идват, избират си хора от сектора и ги изкарват навън да ги млатят защото не били "правилни" ЛЕВСКАРИ и никой не им казва нищо защото са глутница малоумници!
Това е засега, че стана много дълго...
Начален час-петък ( работен ден ) 17.00 часа-безумие
Повечето хора, включително и аз, са на работа по това време-"...който искал, намирал начин..." Ами не съм съгласен!!! Да ще намеря начин веднъж и на втория път ще стана свободен агент, ама тогава няма да мога да купувам по 3 ( три ) екипа до сега и по 4 ( четири ) екипа от следващия сезон, няма да мога да си плащам билетите или картите за стадиона и по този начин няма да мога да наливам едни пари в касата на клуба! И това при положение, че работата ми е близо до "Георги Аспарухов", но работя до 18.00 часа и в най-добрия случай ще съм на стадиона в средата на второто полувреме!!!
Другата причина поради която спрях да ходя в "Б" сектор е точно НКП, СЗ или както там се наричат! Преди не толкова много години нямаше нужда никой да ни разпява и да повтаряме като в Х-фактор каквото му се вика на някакъв си "тупан" ( пример мача с цитекс на стадион "Васил Левски"-15 и повече минути няма скандирания и песни защото наркоманчето не знае къде се намира ), отделно от това ми писна как някакви въшльовци идват, избират си хора от сектора и ги изкарват навън да ги млатят защото не били "правилни" ЛЕВСКАРИ и никой не им казва нищо защото са глутница малоумници!
Това е засега, че стана много дълго...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

-
Serafim
- Контакти:
Абе мани... Писах, ама няма смисъл.
- ralka_levskarka
- Контакти:
drughi написа:Какви са цените на билетите по сектори?
За Б 7 лева
За В 10 , който сектор само умето му е сектор
За А 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Айдр ако обичате спрете простотиите по стадионите, не скандирайте гнусотии, направете ходенето на мач семейно забавление. Искам да пийна бира или вода без да мивзимат капачките или да ми проверяват сандвича дали не е радиоктивен. Искам да ходя да се забавлявам, а не да се чувствам като в централния софийски.Допреди 5-6 години ходех на повечето домакинства, ама то ходенето на мач стана като сървайвър.
Порената декларация
Все едно шефа ми да пусне декларация, че няма клиенти и фирмата затъва.
Ако ставаше с декларации, "Левски" щеше да има 5 финала в Шампионската лига, от които 3 спечелени.
Пълни смешници, изгониха нормалните фенове, ама "пра'им 'ноо яки хореографии, на койту не му 'аресва, да не идва". Сега като им оредяха и техните редици, се чудят как да излъжат още малко наивници. Язък за малкото свестни хора, които по неведоми причини все още им вярват.
Все едно шефа ми да пусне декларация, че няма клиенти и фирмата затъва.
Ако ставаше с декларации, "Левски" щеше да има 5 финала в Шампионската лига, от които 3 спечелени.
Пълни смешници, изгониха нормалните фенове, ама "пра'им 'ноо яки хореографии, на койту не му 'аресва, да не идва". Сега като им оредяха и техните редици, се чудят как да излъжат още малко наивници. Язък за малкото свестни хора, които по неведоми причини все още им вярват.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Смешното е, че вие-левскарите все се смеете на Лц къде му били феновете. Не е смешно, че в Разград, Ловеч, Монтана, КАспичан ходят по 1000 човека. Смешното е, че в София, Варна, Бургас, Пловдив ходят по-малко
Чета оправдания:
1. Цената на билетите - от 7-15 лв.......уау. Ако ви е много да дадето 30-ина лева в месеца за любимия си отбор.....Колко струва да отидеш на театър? на кино? на кръчма? колко трябва да е билета, за да се ползват парите за издръжката на клуба? Ето в Б група цената на билета е 4-5 лв.(в Търново са 4 лв; на гостуванията плащаме 5) За В група е 2-3 лв. Колко трябва да струва билет на Левски в А група?
2. Часът на мача.....ами когато бяха в нормалните часове, защо имаше едва 2 000 отгоре макс?
3. Не били печелили трофей....ами те и Нотингам Форест, Лийдс и т.н. отдавна нямат трофей ама ходят по 25 000 на мач.
Няма смисъл да се сравнява с едно време...просто тогава не даваха нищо друго шпо телевиията освен мачовете на Левски, ЦСКА и пловдивското дерби. Нямаше други мачове, а в събота следобед, какво да правиш по онова време- или си на мач, или под Москвича или на село. Тогава хората имаха пари, нямаше какво да купиш. Каквато и заплата да вземаше, все ти стигаше да изкараш месеца. Не е като сега.......да се чудиш как да вържиш месеца, да заведеш децата на ранна прожекция или да похарчиш тези пари за мач
Винаги ще има оправдания - времето, формата, слънцето, екипите, съдията. Ако си фен на един отбор трябва поне 90% от домакинските мачове да посещаваш. 90% от колегите ми се ежат, че били левскари/цесекари. Като ги попиташ ходят ли на стадиона......отговорът е: "Да не съм луд да им плащам на тия".......Какви фенове са това?
Чета оправдания:
1. Цената на билетите - от 7-15 лв.......уау. Ако ви е много да дадето 30-ина лева в месеца за любимия си отбор.....Колко струва да отидеш на театър? на кино? на кръчма? колко трябва да е билета, за да се ползват парите за издръжката на клуба? Ето в Б група цената на билета е 4-5 лв.(в Търново са 4 лв; на гостуванията плащаме 5) За В група е 2-3 лв. Колко трябва да струва билет на Левски в А група?
2. Часът на мача.....ами когато бяха в нормалните часове, защо имаше едва 2 000 отгоре макс?
3. Не били печелили трофей....ами те и Нотингам Форест, Лийдс и т.н. отдавна нямат трофей ама ходят по 25 000 на мач.
Няма смисъл да се сравнява с едно време...просто тогава не даваха нищо друго шпо телевиията освен мачовете на Левски, ЦСКА и пловдивското дерби. Нямаше други мачове, а в събота следобед, какво да правиш по онова време- или си на мач, или под Москвича или на село. Тогава хората имаха пари, нямаше какво да купиш. Каквато и заплата да вземаше, все ти стигаше да изкараш месеца. Не е като сега.......да се чудиш как да вържиш месеца, да заведеш децата на ранна прожекция или да похарчиш тези пари за мач
Винаги ще има оправдания - времето, формата, слънцето, екипите, съдията. Ако си фен на един отбор трябва поне 90% от домакинските мачове да посещаваш. 90% от колегите ми се ежат, че били левскари/цесекари. Като ги попиташ ходят ли на стадиона......отговорът е: "Да не съм луд да им плащам на тия".......Какви фенове са това?
Интериорни врати - Врати хармоника
Много сте забавни , но никой не казва основното
Време клуба да почне да гони от стадиона доживот побойници , скандалджии и т.н. Да разкара хората заради които обикновеният поддръжник няма да заведе семейството си на мач.Преди години се ходеше на мач с приятели и семейството.Кога за последно сте виждали такова нещо на мачове на Левски и ЦСКА.Сигурно преди 20 и повече години.Докато клубовете разчитат на МВР да им свърши няма да се промени нищо и стадионите ще стават все по празни.Крайн време е БФС да задължи все клуб да си има собствен стадион който да отговаря на изискванията , а не да играят на майната си !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Captain Stottlemeyer
Altarf написа:Цялата футболна общественост в България отчита лошото финансово състояние на ПФК Левски АД. Това лишава клуба от перспектива и според мен феновете го усещат. Когато не си оптимист за бъдещето, няма какво да те мотивира да посещаваш стадиона....Като трета по значение причина поставям възраждането на ЦСКА.Предишният сезон мина под знака отбора от Борисовата градина и ако съдим по форума на ГОНГ, "смъртта" на вечния съперник беше далеч по-важна от вътрешните проблеми на ПФК Левски АД.Тъй като този казус се разреши окончателно в полза на армейците, поредната надежда в синята агитка беше стъпкана[/b]...
Слава Богу, икономически неграмотни люде като теб не представляват "цялата футболна общественост в България"!
Ти се един от тъпите, но упорити (трябва да ти се признае това качество) поддръжници на идеята за "възродения" ЦСКА. Мило микренско селянче, ЦСКА умрЕ на 09.09.2016 година и окончателно в негова полза се разреши единствено казусът с неговата евтаназия. А ГМО "Чавдар-Литекс" (Микре) е толкова ЦСКА, колкото и ФК "Барселона" от Цръцлевци е Futbol Club Barcelona или фамилиарно - Barça...
За финал - един приятелски съвет: Спри да ръсиш простотии в нашия подфорум - излагаш се, излагаш и работодателя си - левента от Микре!...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ