modor написа:ММ1914 написа:modor написа:Честита победа!
Честита, тази си беше изстрадана.
Но е победа.
За това не съм си и помислял да споря.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:ММ1914 написа:modor написа:Честита победа!
Честита, тази си беше изстрадана.
Но е победа.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Player написа:Бихме трудно, но отбор на трето място, а не последния. Ако фенонете на Реал са като нас, какво трябваше да говорят и правят след фикса със слабак у дома наскро? Бием третия и не трябна да се радваме ли? Само срещу Лудогорец ли трябва? Явно много хора са забравили, какво е да си футболен фен. Ако гледаме положителното, положението няма да стане по-лошо. Така че не виждам, защо да не се радваме, като има повод. С една крачка сме по-бризко до титлата след днес. Хайде малко усмивки.
modor написа:Player написа:Бихме трудно, но отбор на трето място, а не последния. Ако фенонете на Реал са като нас, какво трябваше да говорят и правят след фикса със слабак у дома наскро? Бием третия и не трябна да се радваме ли? Само срещу Лудогорец ли трябва? Явно много хора са забравили, какво е да си футболен фен. Ако гледаме положителното, положението няма да стане по-лошо. Така че не виждам, защо да не се радваме, като има повод. С една крачка сме по-бризко до титлата след днес. Хайде малко усмивки.
И шампиони да станем... тук пак ще се мрънка.
Player написа:Бихме трудно, но отбор на трето място, а не последния. Ако фенонете на Реал са като нас, какво трябваше да говорят и правят след фикса със слабак у дома наскро? Бием третия и не трябна да се радваме ли? Само срещу Лудогорец ли трябва? Явно много хора са забравили, какво е да си футболен фен. Ако гледаме положителното, положението няма да стане по-лошо. Така че не виждам, защо да не се радваме, като има повод. С една крачка сме по-бризко до титлата след днес. Хайде малко усмивки.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
modor написа:Player написа:Бихме трудно, но отбор на трето място, а не последния. Ако фенонете на Реал са като нас, какво трябваше да говорят и правят след фикса със слабак у дома наскро? Бием третия и не трябна да се радваме ли? Само срещу Лудогорец ли трябва? Явно много хора са забравили, какво е да си футболен фен. Ако гледаме положителното, положението няма да стане по-лошо. Така че не виждам, защо да не се радваме, като има повод. С една крачка сме по-бризко до титлата след днес. Хайде малко усмивки.
Мистри написа:modor написа:Player написа:Бихме трудно, но отбор на трето място, а не последния. Ако фенонете на Реал са като нас, какво трябваше да говорят и правят след фикса със слабак у дома наскро? Бием третия и не трябна да се радваме ли? Само срещу Лудогорец ли трябва? Явно много хора са забравили, какво е да си футболен фен. Ако гледаме положителното, положението няма да стане по-лошо. Така че не виждам, защо да не се радваме, като има повод. С една крачка сме по-бризко до титлата след днес. Хайде малко усмивки.
Едно време, при социализЪмЪт, хората със собствено мнение и отстояващи позиция и права, се наричаха " конфликтни личности".Сега -"мрънкачи".
И тогава и сега имаше хора , които цензурираха.С това по-умни ли станаха тези хора?
Пишейки за последно в този форум, пак предупреждавам.Левски е пред закриване.И това не е шега.Казвам го , защото знам доста неща.А вие се драпайте тук.
ММ1914 написа:Г-н разбирач, я ми пояснете какво е футболен фен?
Моето скромно мнение, все пак съм човек със сезонна карта, от няколко години, посещаващ поне 90 процента от домакинствата, и няколко гостувания на сезон е че отборът се подкрепя безрезервно на трибуните, но във форума, нещата могат да бъдат наречени с истинските им имена, особено когато се анализира срещата. Та да чуя вашето мнение - явно сте светило в тази област и сте доста компетентен.
koisa написа:blue avalanche написа:Победа в стил "Л.Петрович"! Би трябвало "петровистите" да са доволни!!!
Да разбираме ли, че "стойчовистите" сте недоволни, защото не загубихме атрактивно?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Player написа:ММ1914 написа:Г-н разбирач, я ми пояснете какво е футболен фен?
Моето скромно мнение, все пак съм човек със сезонна карта, от няколко години, посещаващ поне 90 процента от домакинствата, и няколко гостувания на сезон е че отборът се подкрепя безрезервно на трибуните, но във форума, нещата могат да бъдат наречени с истинските им имена, особено когато се анализира срещата. Та да чуя вашето мнение - явно сте светило в тази област и сте доста компетентен.
Аз нещата си ги разбирам за себе си. Само питам, какво пречи да се радва човек, че отборът му е победил. Байерн ако бие с 1 на мъка последния в бундеслигата, съм убеден че ще бъдат изпратени с аплодисменти баварците и ще си тръгнат доволни феновети от стадиона. И няма да говорят, че всичко е свършило, щом трудно и с късмет бият последния и няма да имат шанс срещу другите и по тази логика и няма за какво да ходят на стадиона, докато нещо не се промени...
Не знам дали ме разбираш, но какво трябваше днес да стане, за да се зарадваш ти? Да бием с 5 гола ли? Да не минат центъра моряците ли? Да не пропуснем положиние. Кажи. Аз се радвам, че бихме. Лошо ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта