Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Warped » 04 ное 2016 15:45

blue avalanche написа:
Serafim написа:И, и, и... един мармот... Толкова евтино мислите, че няма на къде повече.

Къде по-реалистичен е варианта просто, че тая няма да я бъде. В смисъл, че от УС си търсят друг треньор, имат неразбирателство с Пелето относно селекцията, искат от него титла, той смята, че не може с този състав и тн. Помним още на мача с Лудогорец как си хвърли пропуска към скамейката и си тръгна. Той си каза, че е искал да си ходи на няколко пъти преди това, Пелето първо отрече, после потвърди.
Та с две думи - явно не му се седеше вече и на сърбина. Пробвал е преди това да си тръгне, но не са го пускали, защото отбора побеждаваше, а в същото време искаха да си намерят човек да го замести.

1. Никой не може да бъде задържан някъде на сила. Освен в затвора,може би... :mrgreen:
2. Като толкова искаш да си тръгнеш,не е нужно да публикуваш най-смешната декларация в света. ;)

1. Тогава какъв ти е проблема, че само ревеш срещу Петрович?
2. Тогава какъв ти е проблема , че само ревеш срещу Петрович?
Петрович не е Левски. Левски го е имало и без Стоев, Петрович и тн. Ще го има и много след тях. Въпроса е че в момента се управлява от доказани некадърници
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2016 15:51

Warped написа:
blue avalanche написа:
Serafim написа:И, и, и... един мармот... Толкова евтино мислите, че няма на къде повече.

Къде по-реалистичен е варианта просто, че тая няма да я бъде. В смисъл, че от УС си търсят друг треньор, имат неразбирателство с Пелето относно селекцията, искат от него титла, той смята, че не може с този състав и тн. Помним още на мача с Лудогорец как си хвърли пропуска към скамейката и си тръгна. Той си каза, че е искал да си ходи на няколко пъти преди това, Пелето първо отрече, после потвърди.
Та с две думи - явно не му се седеше вече и на сърбина. Пробвал е преди това да си тръгне, но не са го пускали, защото отбора побеждаваше, а в същото време искаха да си намерят човек да го замести.

1. Никой не може да бъде задържан някъде на сила. Освен в затвора,може би... :mrgreen:
2. Като толкова искаш да си тръгнеш,не е нужно да публикуваш най-смешната декларация в света. ;)

Петрович не е Левски. Левски го е имало и без Стоев, Петрович и тн. Ще го има и много след тях. Въпроса е че в момента се управлява от доказани некадърници

Аз не рева срещу Петрович. Но някои хора се скъсаха да реват ЗА Петрович. ;)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 ное 2016 22:07

blue avalanche написа:Аз не рева срещу Петрович.

Ти не си спирал... Още колко има да ревеш срещу него просто не е истина...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2016 22:16

koisa написа:

Кой е Л.Петрович??? :?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 ное 2016 22:19

blue avalanche написа:
koisa написа:

Кой е Л.Петрович??? :?

Аз съм Л.Петрович! Стига сте се ръчкали като малките деца :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 ное 2016 01:12

blue avalanche написа:
Warped написа:
blue avalanche написа:

Аз не рева срещу Петрович. Но някои хора се скъсаха да реват ЗА Петрович. ;)

Редовно тъп коментар. Не бил ревал... Ти ако не ревеш против Петрович, ще киснеш да напомняш за Шпайдела, за 83-85, за момчетата, за школите... Сякаш това ти осмисля живота.
За това съм, че Левски с Петрович беше по-добре, отколкото е сега, без него. За това съм, че сърбина знаеше 2 и 200 и можеше да измъкне максимума от играчите си. За това съм и че е сред най-добрите треньори, идвали в България.
Това обаче не значи, че Левски свършва с Петрович. Ти това не можеш да го проумееш. Или е защото си ограничен (колко жалко, защото очевидно не си на 20) или е защото си озлобен (което пак е жалко, защото пак - не си на 20).
Петрович трябваше да бъде сменен с някой по-добър, за да има ГАРАДАЦИЯ. Топузаков не надгражда в момента. Може след 5-6-10 години, но не и сега.
И за разлика от теб, аз съм казвал много пъти, още и докато любимия ти СС беше треньор, че той научи играчите да си подават и да смъкнат топката на земята, вместо да я бухат напред. До ден днешен (макар вече доста рядко) бързите разигравания на малка площ с по едно докосване са нещо, което той въведе.

Колкото по точките - не става така, мой човек. На всички вече ни е ясно, че модерния футбол е нещо непонятно за теб, за това и живееш в 80-те. Не може днес да кажеш "чао", защото има договори. В професионалния футбол има клаузи и неустойки, ако треньора реши да си тръгне или клуба го освободи. Петрович е искал раздяла по взаимно съгласие - нито той да дължи пари, нито да търси от клуба. А вече какво са се разбрали - дали е по взаимно съгласие или Левски ги тълкуват като самоволно напускане и ще търсят неустойки - не знам.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 ное 2016 07:55

Бившият треньор на Левски Пепе Мурсия е получил инфаркт и в момента е в болница в Хелзинки!
Успех на Пепе, млад е още. Дано се оправи!

As.com

El exentrenador del Atlético Pepe Murcia sufrió un infarto de miocardio este viernes y se encuentra ingresado en la Unidad de Cuidados Intensivos de un hospital de Helsinki. Murcia entrena al Legirus Inter esta temporada y sufrió el ataque al corazón mientras se entrenaba, informó Radio Marca. Según El Larguero "está estable dentro de la gravedad" aunque las primeras informaciones hablaban de que se debatía entre la vida y la muerte al no haber podido ser reanimado en el lugar en el que sufrió el ataque.

Murcia, cordobés de 51 años, fue jugador del Córdoba, del Jaén, del Valdepeñas, del Plasencia y del Martos. Como entrenador, se inició el Córdoba y el Cartagonova antes de incorporarse al filiar del Atlético. En la campaña 2005-2006 sustituyó a Carlos Bianchi y dirigió 21 encuentros del primer equipo.

Tras abandonar el Atlético, pasó por Xerez, Castellón, Celta, Albacete y Salamanca. Después inició su aventura fuera de España en el Brasov rumano y el Levski Sofia búlgaro. En junio fichó por el Legirus. Entrenando al Brasov, su esposa sufrió un accidente cardiovascular que le obligó a dejar el equipo.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 ное 2016 10:44

И аз прочетох новината. Кофти работа. Дано се оправи!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 ное 2016 14:19

кво става, що няма хора на стадиона? Ае часа не беше оптимален, ама все пак :(
Нещата отиват на много зле :(
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 ное 2016 15:30

И аз това се чудя, все едно някакъв бойкот. В София живеят около 2 милиона души, поне 500 хил. са фенове на Левски, поне 1 % да идат на мач все ще е публика.Варна има 5 пъти по-малко жители а сектора за гости на мачовете с Левски винаги беше пълен, докато не преместиха мачовете в Каварна. Не знам колко хора събира, но последните пъти когато ходих със сигурност бяха повече отколкото на последните 2 домакински на Левски.

Върни се в “Левски”