Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
forever bluet написа:С този състав и тренер толкова. Целта е да останем в играта до Нова година. След това Отбора ще е друг и ще има треньор. Абе предпочитам да играем грозно,но да бием. Особено тези галоши.
Долно уйно написа:Към момента Левски играе по инерция, страшното ще настъпи, когато същата изчезне, а това ще е веднага след паузата.
Нямам идея, с кой ви е следващия мач и с кого, но от сега ви казвам, че ще загубите точки.
Тая вечер гледах някакъв организиран хаос, а половината се движеха, като свободни електрони и това е по вина именно на старши треньора.
Serafim написа:forever bluet написа:С този състав и тренер толкова. Целта е да останем в играта до Нова година. След това Отбора ще е друг и ще има треньор. Абе предпочитам да играем грозно,но да бием. Особено тези галоши.
Кво значи да играем грозно, ама да бием. За къде с това безцелно мислене? Така мислят Морето (нищо лично). Ще бием тия, ония, малко грозно, ама... После се озоваваме в квалификациите за ЛЕ и разни отбори от екзотични дестинации, за които чуваме за пръв път ни правят смешни. Мисля, че доста години бяхме така, в ролята на туристи. Айде нЕма нужда.
Тоя нов треньор трябва да е ясен от сега. Да прави селекция и Декември, като свърши полусезон да иде и да почва да ги тренира, според вижданията си. Да няма после - времето не стигна, подготовката малко така, селекцията... Ами то аз не съм я правил, те не ми доведоха тези, които исках...
ralka_levskarka написа:Долно уйно написа:Към момента Левски играе по инерция, страшното ще настъпи, когато същата изчезне, а това ще е веднага след паузата.
Нямам идея, с кой ви е следващия мач и с кого, но от сега ви казвам, че ще загубите точки.
Тая вечер гледах някакъв организиран хаос, а половината се движеха, като свободни електрони и това е по вина именно на старши треньора.
С цялото ми огромно уважение към Топчо, но той не е никакъв треньор!!!!
Долно уйно написа:Към момента Левски играе по инерция, страшното ще настъпи, когато същата изчезне, а това ще е веднага след паузата.
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot], rhaegar, vvessel и 25 госта