Твърдо за Трайчо Трайков, който е единствения възможен избор.
Твърдо против референдума на чалгаря от Учиндол.
За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Твърдо За референдума
- Балкански Орел
- Контакти:
За никой и нищо.Неделята за мен няма да има нищо общо с политика.
[center]Levski & Lazio[/center]
-
- Контакти:
Прогноза за изборите 2016: Цачева и Трайков на балотаж!
Най-накрая се намери агенция, която да ни представи истинската картина на изборите! Напук на всички русофили и американофоби вярната прогноза сочи, че г-жа Цецка Цачева с 41 % и г-н Трайчо Трайков с 14 % ще заформят балотажа, резултата от който само ще потвърди посоката на движение на България! Ето я и свръхточната прогноза на независимият Демографски институт към БАН.
За Цецка Цачева 41% (25%)
За Трайчо Трайков 14% (8%)
За Ивайло Калфин 10% (6%)
За Румен Радев 10 (6%)
За Татяна Дончева 7% (4%)
За Красимир Каракачанов 5% (3%)
За Велизар Енчев 3% (2%)
За Веселин Марешки 3% (1%)
За Жорж Ганчев 2% (1%)
За Димитър Маринов 2% (1%)
За други кандидати общо 3% (1%)
Всички други различни от тези прогнози са всъщност преднамерено червено изкривяване на картината, за да бъдат разколебани българските демократи да гласуват, и да бъде подготвено общественото мнение за евентуално подправяне на резултатите така, че да се вдигне резултата най-вече на генерала и псевдопатриота, и да се свали този на най-десният кандидат - Трайчо Трайков!
http://novinite.eu/prognozi-za-izbori-2 ... -balotazh/
За Цецка Цачева 41% (25%)
За Трайчо Трайков 14% (8%)
За Ивайло Калфин 10% (6%)
За Румен Радев 10 (6%)
За Татяна Дончева 7% (4%)
За Красимир Каракачанов 5% (3%)
За Велизар Енчев 3% (2%)
За Веселин Марешки 3% (1%)
За Жорж Ганчев 2% (1%)
За Димитър Маринов 2% (1%)
За други кандидати общо 3% (1%)
Всички други различни от тези прогнози са всъщност преднамерено червено изкривяване на картината, за да бъдат разколебани българските демократи да гласуват, и да бъде подготвено общественото мнение за евентуално подправяне на резултатите така, че да се вдигне резултата най-вече на генерала и псевдопатриота, и да се свали този на най-десният кандидат - Трайчо Трайков!
http://novinite.eu/prognozi-za-izbori-2 ... -balotazh/
-
- Контакти:
Re: Прогноза за изборите 2016: Цачева и Трайков на балотаж!
И големия въпрос който остава, е за кого да се гласува на балотажа? Нека това всеки да реши според съвестта си, с тези двама кандидати обаче е трудно да бъде взето грешно решение.
Бих гласувал за Марешки
Хубав майтап. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Марешки ще вземе 8%.....
Писна ми да избирам по малкото зло ! Горчивата истина е , че няма читави кандидати. Ако не за затвора, болшинството са за психиатрията и изтрезвителното.Тези избори съм пас.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
-
- Контакти:
irradeum написа:Писна ми да избирам по малкото зло ! Горчивата истина е , че няма читави кандидати. Ако не за затвора, болшинството са за психиатрията и изтрезвителното.Тези избори съм пас.
Типичен отговор на латентен болшевик! При възможността да бъде избран демократичен президент, който да продължи да води България на запад и да продължи делото на президент Плевнелиев, всяко пасуване си е чисто предателство към евроатлантическата идея!