batmanlevski написа:за съжаление за порен път ми се сбъдват прогнозите , казах ,че докато така наречения треньор Топузаков е начело на Левски ще се радваме и на равни и така и стана ! надявах се през седмицата измисления собственик да сложи истински треньор , но човека просто показа,че не му пука изобщо за Левски ! дано сега се доберем до някой Х , ама зор ще е предния мач с три атаки ни вкараха 3 гола , Ботев с една атака 1 гол , явно всяка атака ще е гол в нашата врата ! в защита Ал.Александров и Лукин трябва да са заедно Пиргов напоследък не ми харесва , много е бавен и много грешни пасове дава ! и така отзад за 0-0 напред каквото стане !
Попринцип си от категорията тролове-комици, обаче съм съгласен. Върнахме се към добре познатия ни летаргичен стил - отзад за 0:0, напред ако ударим кьоравото и бием с 1:0... Допуснем ли гол - чао.
През последните 5-6 години бяхме така, та чак до напускането на СС и първите мачове на Петрович.
Вече на старта на този сезон явно сърбина осъзна, че допуснем ли да ни вкарат първи гол отиде коня. За това и явно подхождаше по-дефанзивно. Действаше превантивно, да отбележим ние и да затвори след това мача.
Бай Спас едно говори, друго прави. 10 години кой ще дойде да седи тука? То да дойде, ама той човека ще иска трансфери, бюджет, някой и друг играч да излиза от дюш на всеки два сезона...