За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За кого бихте гласували

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Изверг

Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Изверг » 04 ное 2016 16:06

Daniel Levski написа:
Изверг написа:Daniel Levski, а ти понеже си мнооооого умен и ще главуваш за травестита Цецка Цачева. Я ми кажи на теб ГЕРБ какво ти е дал ? И това дето го говориш за горивото изобщо не е вярно. И аз си зареждам колата всеки ден от Марешки...

С това дребнаво мислене никога няма да се оправим. На мен и на останалите 7.5 млн. българи е дал магистрали, нови пътища, метро,нови рейсове и трамвай, разширени възможности за бизнес, в много градове последните 2-3 години се откриват нови фабрики. Хубави и отремонтирани центрове на много градове, нови спортни зали. И много друго но нямам време да изреждам, а ти защотото си дребна душица си гледаш само далаверката с бензина. Заради това дребнаво мислене в България не успяваме в много неща.

Ела в Североизточна България и тогава говори за пътища. Това, че е направил 2-3 магистрали покрай София не го прави голям човек! Защо не оправи пътищата в цяла България? Тогава ще го призная! Знаеш ли, че за тази година съм изкривил 10 джанти от хубавите пътища на Бойко тиквата ? Иначе за месечна винетка трябва да даваме 30 лв. нали така ?
Явно не си запознат с цялата обстановка в България ? Ето ти един клип да видиш за какво става на въпрос.

Последна промяна от Изверг на 04 ное 2016 16:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 04 ное 2016 16:07

Jorkorazporko написа:Трайчо Трайков е единствения допустим избор, така че за него 8-)

И аз към него клоня, основно щото е е единствения които не се е омазал до ушите в лайна, или поне е най-малко оцапан.За огромно съжаление живеем в държава, в която колкото по малко знаем за даден кандидат, толкова по-привлекателен излгежда. :roll:

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 04 ное 2016 16:07

mg_mgmj написа:4. Трайчо Трайков

Трайчо Шистовия газ ли ?

true blue 71
Контакти:

Мнениеот true blue 71 » 04 ное 2016 16:20

Изборът е лична работа. Иначе според мен се върви към избора на "по малкото зло". За пореден път

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 04 ное 2016 16:30

Изверг написа:
Daniel Levski написа:
Изверг написа:Daniel Levski, а ти понеже си мнооооого умен и ще главуваш за травестита Цецка Цачева. Я ми кажи на теб ГЕРБ какво ти е дал ? И това дето го говориш за горивото изобщо не е вярно. И аз си зареждам колата всеки ден от Марешки...

С това дребнаво мислене никога няма да се оправим. На мен и на останалите 7.5 млн. българи е дал магистрали, нови пътища, метро,нови рейсове и трамвай, разширени възможности за бизнес, в много градове последните 2-3 години се откриват нови фабрики. Хубави и отремонтирани центрове на много градове, нови спортни зали. И много друго но нямам време да изреждам, а ти защотото си дребна душица си гледаш само далаверката с бензина. Заради това дребнаво мислене в България не успяваме в много неща.

Ела в Североизточна България и тогава говори за пътища. Това, че е направил 2-3 магистрали покрай София не го прави голям човек! Защо не оправи пътищата в цяла България? Тогава ще го призная! Знаеш ли, че за тази година съм изкривил 10 джанти от хубавите пътища на Бойко тиквата ? Иначе за месечна винетка трябва да даваме 30 лв. нали така ?
Явно не си запознат с цялата обстановка в България ? Ето ти един клип да видиш за какво става на въпрос.

То се тръгва от някъде, не може нищо да не се прави 20 гоодини и за 5-6 години да се оправи всичко. А и какво му е на пътя примерно Балчик - Дуранкулак - перфектен, новата част на магистралата до Шумен перфектна, има и други. Това не е ли в Североизточна България. Защото често пътувам мога да ти дам и още примери от този район. Но истината е,че се направи повече за южна България, а едва от скоро се започна работа по северна България. Инай-сигурният път таза работа да спре е отново комунистите да са на власт.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 04 ное 2016 16:47

vg_vasilev написа:Трайчо Шистовия газ ли ?

А за кой друг?За бившия командир на ВВС, който щял да разследва дирите на самолетите, или за майката на нацията? :lol:

peterkk написа:№ 1. Ozzy Osbourne

Ммм, предпочитам Рони Джеймс Дио, но по обясними причини, ням да стане.Алис Купър има ли бг гражданство? 8-)

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 04 ное 2016 16:51

Трайчо Трайков и "не" на референдума на всички въпроси (колебая се само за субсидията)

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 04 ное 2016 17:16

Пет вида хора гласуват:
1. Политиците
2. Роднините на политиците
3. Корпорациите зад политиците
4. Купените гласоподаватели
5. Глупаците
Ти избираш от кои да си!!! Нужна е сопа.

Относно референдума, то вие сте глупаци, ако го подкрепите. Всички въпроси са създадени в полза на ГЕРБ. Опитайте да съберете 2+2 и ще разберете кой ще е облагодеталстван.

Върни се в “Свободна зона”